КГБ = Клуб на Готините Баби - 200.

• 53 291
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Честит празник! Нека здравето да е най-големият ви подарък!

# 122
Обичам ви, приятелки мили! И на 9-ти, и на 8-ми март!!! Господ да ви поживи, здраве и щастие да ви дава!

# 123
  • София
Здравейте, красавици!
Ако бях внимавала, когато ДАМА ПИКА обясняваше как се слагат картинки, сега щях да ви сложа по една доза ракийка и порция салатка срещу новата ни придобивка - тая гад коронавируса. Хайде да ни е честит! Наздраве! Imp
Седя и си мисля. До сега може и да съм изпила 200 грама скоросмъртница през всичките си почти 69 години. Е са ко пра'им? На стари години ли ще трябва да усвоявам  пороци??? Тоооо за ходене по мъже вече време е минАло, за тютюнопушене...не ме кефи. Ами да запретвам ръкави и все пак да започвам с нещо. Ще трябва да нападам мъжовите ракиени запаси. Дошло е време! Simple Smile Няма да си го приписвам като порок, а като профилактика и самолечение.
Как сте момичета? Как я карате? Времето, като гледам прогнозата, из цялата страна е намусено. Не предполага работа навън. А как хубаво се спи, когато дъжд ръми...Понеже ми омръзна да чета, днес за малко да реша да изнеса на терасата мушкатата. Разумът надделя. Още е рано. И тъй като друго не можах да измисля,( активността в темата е много ниска), пак седнах да чета.
БОРЯНЧИЦЕ, къде си, миличка? Мисля си и за ТУТИ.
Хайде, останете си със здраве. И наздраве!

# 124

Как пък идвам баш като ме търсиш,Фло?
Нещо настинах че с лудите прах килим и се вихрих навън, попотих се, дано не съм си сложила короната, но и да съм, имам много за оправяне разхвърляното и  боядисвам  но на час по лъжичка,  и  през ден.Всеки път се заричам за последно да е , ама не  е.Рекох отрано да почна като си знам моженето, ама баш рано си  е.Ще мине ,че трябва да оправя за Великден, сигурно гости ще има ако си отиде вируса до готава.Гледам моите на пицария за 8 март, и си харесах една снимка на внучката, усмихна ме  артистичното в нея в това мрачно време.Плевен падна, наблизо ни  е короната и  може да не се разминем, но дават едни съвпадения, откак отпускат 50 милиарда да борба с вируса го откриха за ден  и  у нас, като знам как им се лепят парите малко се съмнявам и във почтените им намерения да ни предпазват.
Ракия не съм набарала още, но може да огрея  утре и да се полекувам.Докато напече  да хукна навън пак има време за лечение и  спане, то това следва след лечението.Разсадите ми са добре за сега, имам да раздавам излишното.Трябва да викна един да реже малко дървета, че не стават.Преди да се разлистят трябва, че иначе става голям смрад след  това за разчистване.
Както се вижда-спирка няма.Де ще се задържи корона ...
Само Гъбката е наясно наистина как стоят нещата...

# 125
Ей, хора, и аз яко се размислих за Тути. Ако някой има тел. на Дая - моля много да ми то прати на ЛС. Да й звънна, че не беше розово положението при Тути. Аз й звънях - никой не отговаря нито на мобилния, нито на домашния. Та белким Дая знае нещо. Че не е Тути 75-годишната жена от хосриса с ковид-19 - ясно. Но дано има някакви вести, дано да са добри.

Идете в кръчмата "Болярите" на Графа - от Славейков посокаТВ-кула вдясно веднага. И си поръчайте "Една Антикорона". Ще видите.

Борянчице, що само Гъбката знае? Кое?

Клечице, нали си тук и щеше да ни събираш?

# 126
  • София
Да спусна поредната вечерна сводка.
Много нетипично за мене, но днес цял ден не излязох от вкъщи.
Сутринта се облякох и тъкмо да слагам палтенцето - заваля сняг на парцали. Отложих за по-късно. Гледахме се с Ани и Мрънчи близо час, докато не заспаха. После хапнахме с Пл. и пак тръгнах да излизам. Ми то заваля дъжд, духаше - не ми хареса и пак отложих.
Междувременно голяма сеч на световните борси - та заблажих добре докато клеча в къщи. Поизчистих малко, но се се престаравах. Дочетох си криминалето - "Изчезването на Стефани Мейлър".
За короната - и аз като Боряна подозирам някакво усвояване на средства. Ама няма да се разбере...
Фло, хич не го мисли пиенето - в малки дози е полезно, съдоразширяващо. Ако ти люти ракията може да направиш коктейл с Бейлис, нали винаги има у вас. Е, не е като напр. Маргарита или Секс на плажа, но за пречистване бива. Нито ще се пропиеш от 50 гр, нито черния дроб ще увредиш. А какво става с дипломирането - чух, че СУ спират обучението не се знае до кога? Дано минете, да си отдъхнеш.
Борянка, какво пране на килими, то студено още? Няма ли при вас автомивка? Тук ги  вземат, перат, сушат и връщат за 2 -3 лв на квадрат.

# 127
Този е малък, а  и не ми допада на автомивка, но големия като дойде времето ще е там, че няма как да го разгърна у нас.
Рано е, ама аз девет дена-осем часа бавно работя, та отрано почнах, то слънчево беше и изсъхна всичко.Но ми тече носа.
Здравчо, Гъбката разбира какво правя , че и тя го прави , има двор  и работи, ти на площада няма как.
Едно време си мечтаех апартамент и   голям град , ама не ме огрея.Сега мотика  и  това  е...съдба. Но ми бе хубаво навън  и се съживих.Движението е полезно.

# 128
Борянка!!! Как го измисли това обръщение "Здравчо"?!? Така ме наричаха скъпите ми покойни свекърва и племенница... Много ми домиля...
Айша, би ли обяснила като за Здравка в какво точно се изразяваше сривът на борсата? Защо пък е такова чудо като търговията спряла за 15 минути? Има ли това нещо общо със спада на потреблението на петрол, което пък се свързва с коронавируса - отпадането на полети, замиране на разни индустрии...Кво ли ми разбира кратуната...

# 129
  • София
Здравке, конкретно за петрола - 05-06.03.2020 във Виена имаше среща на ОПЕК + Русия. Трябваше да решат и излезат с единно становище за намаляване добива на суров петрол. Да, ама не - подопечните на Путин се фръцнаха и казаха "Няма пък да намалим производството. Трябва ни валута от продажби." и разтуриха събранието. Съответно саудитците решиха да залеят пазара и така да свалят цените. Това се случи с отваряне на азиатските борси тази нощ. 1 Барел от 45$ в малките часове беше 27 $. Който продаде в петък преди затварянето заблажи много. И Айшенцето барабар с големие инвеститори заблажи - продаде 10 барела х 45 и прекрати сделката на 27 долара. Днес продължих в двете посоки.
Кризата не е заради  отпадане на полети. Повечето авиокомпании пускат празни машини само и само за да си запазят въздушните коридори в удобно време. Малко са отменените полети. При Райън ер са заради много извънреден труд и след стачките 2018 г. вече внимават.
Не знам за спрени производства, само намалени. Но за мене има нещо странно - Китай и Иран много пречеха на батко Тръмп. Първите в икономически аспект, вторите - в политически. Как така вируса започна точно от там .....
Това че Нюйоркската борса е започнала търговия с 15 мин. по-късно е друго. В САЩ и Канада от вчера са с лятно часово време. Имало е необходимост за уеднаквяване на времето за търговия на сърварите. Нали не мислиш, че ИТтата ще  го правят в неделя на затворен пазар.

# 130
Айша, Путин не се е съгласил и не само няма да печели, а ще губи от това милиони долари на ден, но по този начин иска да елиминира американския шистов нефт.

# 131
  • Велико Търново
Ако на някоя от вас ѝ се "ходи" на театър - театър "Възраждане" тази вечер ще играят на празен салон, но ще излъчват постановката във Фейсбук и Инстаграм. Може да гледате "Вуйчо Ваньо" на живо ето тук:

# 132
  • София
Дама Пика, интересно предложение. Благодаря, че го сподели.
Май всички сте се изплашили от короната и са се скрили.
Няма страшно, през монитора не хваща.
Макар, че из ФБ ми се мотат разни теории за вируса и наличието на 5G мобилна мрежа.
Не ми се вярва. Вие какво мислите по въпроса?

# 133
  • Велико Търново
Пълни глупости, според мен.
Тия хора какво ли не измислят вече.

# 134
  • Вила Великула
Това за 5G и аз го чух. Не знам дали е вярно, но точно в най-големите огнища има 5G. Днес още 2 случая в София. Ако кажа, че не ме е страх, ще излъжа. Аз съм си от рисковите групи, с високо кръвно, онко заболяване, а и вече не съм първа младост. Страня от масови мероприятия, колкото и контактен човек да съм. Отказвам срещи и леко съм се капсулирала. Опитвам се да пия по 50 гр.ракия, ама не ми е ок. Днес гледах един смешен клип-мъж се прибира и на вратата го чака дизенфиктант и чаша концентрат. След което го пускат вътре.
Пазете се и дано скоро да премине тази гадост и да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт