КГБ = Клуб на Готините Баби - 200.

• 53 339
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Доби, то може и през Фейсбук да си контактуваме като през скайп.

Хули, права си, ама нали ФБ не е първата ми любов Simple Smile
Като задълбочим връзката си и до месинджъра ще стигна Stuck Out Tongue

# 181
  • София

Не страдай, Доби. То том едни разговори водим. Двама-трима пишем нещж за разнообразие, а другити само гледат.

# 182
  • София

Не страдай, Доби. То том едни разговори водим. Двама-трима пишем нещж за разнообразие, а другити само гледат.
Камъчетата в мойта градинка ли са, ха ха ха ?

# 183
Всеки се страхува,ама не трябва да се превръща в параноя.Сега се връщам от пазар.Ходих за мая и познайте......дали си купих.Всичко друго само това забравих.За разлика от истерясалите аз не съм напълнила къщата с храни и...обикалях да търся боб,защото нито един от тримата ни няма в къщи,а Ран яде основно бобови и моите печива.Успях да се уредя с две пакетчета боб по 500 гр и толкова леща от едно малко квартално магазинче.Във Фантастико не може да се влезе ,защото пускат по няколко души и такава опашка се е извила пред него,че забрави - от глад няма да умрем.Същото е и пред Кауфланд.В Лидл е спокойно и купих една камара чайчета основно черен,че него пия най-много.Щандовете за пакетирани храни са изметени,а персонала не може да смогне с изнасяне на продуктите....навсякъде колички пълни с празни кашони та трудно маневрираш покрай тях.Тоя народ явно е решил,че ще стои под ключ поне година.Аз съм на принципа,че ако ти е писано да се удавиш можеш да го направиш и в къщи във ваната,който няма такава може и под душа. Yum
                              Маринка,във фейса потокът от информация е толкова голям,че понякога не смогваш да видиш и прочетеш всичко.То заминало някъде си назад.Страшен става по празниците - просто се задръства.Сега с коронавируса е същото.Писва ти да четеш и виждаш какво ли не ,само дето никой нищо не спазва.И всеки си кара по старому с презумцията,че мен ще ме подмине.Толкова се плю по ДГ,а сега "там средата е контролирана,дезинфекцирана и оптимална за случая".И вярно .... след затварянето на ДГ майките ще измислят ваксина и то по-бързо от специалистите в областта.Да питаш какво да правиш с детето си сега когато си у дома ...меко казано е показател за навици,възпитание и грижа към собствените си деца.

# 184
  • София

Камъчетата в мойта градинка ли са, ха ха ха ?

Хулииии, мнителна си, скъпа. Има още толкова много народ в групата, дето само гледа. Не го приемай личноооо. 😆

# 185
  • София
Ето ме - една от воайорите  в групата.
Не намирам смисъл да ровя и слагам сълзливи картинки на котенца, букетчета или на озверели бабишкери по гащи с крачоли и пеньоарчета. Единствено мога да качвам снимки, но пък те едва ли ще са ви интересни. Но  не ми пречи да поглеждам и понякога да отговарям на написаното.
Ами аз и в други групи си чета кротко, не пиша и не се налагам.
Ако с нещо съм нарушила правилата  администраторите на КГБ имат право да ме отстранят.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 17:59 от Aisha

# 186
  • Кубрат/ Пишурка
Е, аз нямам вайбър, че и модерен тел нямам. И скайп нямам! Остава ФБ!

# 187

Какво трябва да се прави според баба

# 188
  • София
Браво на Мутафчийски! Не знам какво трябва да стане с  тоя народ, за да се стреснем.

# 189
  • София
То не било толкова лошо да си седя у дома. Подредих си шкафовете в хола. Имах време да изгледам един смешен филм, да си поговоря с някои от вас. Не искам да гледам телевизия. Знам основните правила, а всичко друго ме натоварва. Каквото има да става, то ще стане. Бай бабо да не те срещне короната Wink
Хайде, лека нощ.
ПП КАРИ, права е италианската баба. Simple Smile

# 190
Добро утро.
Сдухана съм, но пожелавам - нов ден, нов късмет.
Една отвратително дълга седмица беше от 8 март до днес . 
Днешният ден за мен трябваше да е празничен, но за съжаление ще се спотайвам като мишка в къщи и ще чакам и аз не знам какво...

Благодаря на всички, с които  контактувах вчера, писмено и устно.
Много е мило, когато знаеш, че някой те мисли....
Проклятие е да живееш в такива ,,интересни'' и динамични времена!
Искам си подредения, скучен животец!

Не ми се говори и пише.
Пазете се!
Останете със здраве!

# 191
  • София
Добро утро, красТавици! Я не се сдухвайте, не се спаружвайте. Горе главите. Казва ви го една "паднала жена".
Преди малко отидох до аптеката да взема лекарствата на гаджето. По улицата няма жива душа. В аптеката също. И на връщане, как се подхлъзнах или се спънах, та се хвърлих на тротоара в цял ръст, като левскар за дузпа. Едва станах. Прибрах се, хвърлих всичко в пералната, а аз - в банята. Натъртих си лявата част на гръдния кош, та сега, когато дълбоко поема дъх ме боли. Охлузванията по ръцете и коляното не ги броя. Та такива ми ти работи.
КЛЕЧИЦЕ, много рано е да ни писва изолацията. Тепърва ни предстои и никой не знае до кога. Настройте се за повече, пък ако е по-кратко, ще викаме "ура". Все пак според мен има и по-лошо. Война!
Хайде, подхващайте си работата. Четете, плетете, чистете. Надявам се да си лъсна къщзтз, че много време я бях занемарила.
Връзвам си маската и ви прегръщам. Mask За целувки и дума да не става! Пък за секс...съвсем. Wink

# 192
  • София
Флооо, налагай нещо върху  гръдния кош! Да ти мине бързо това чудо!
Ти сигурно знаеш по-добре какво или се обади на твой колега да каже.

Прегръдки!

# 193
  • София
За мен пък нищо не се е променило. Аз и без карантината си стоя вкъщи. С тия кьопави крака къде да ходя. Във вторник трябва да отида да взема инсулина на ММ. В аптеката, където ходя е спокойно откъм клиенти. ММ няма да го пускам да излиза от колата, а аз ще си направя маска от мокри кърпички.

# 194
Фло, бързо да минава! Вземи мерки и мажи с нещо. Аз знам че се налага мястото с прясно заешка кожа, ама няма от къде. Така преди години ме лекува свекървата (Бог да я прости), ама не го издържах дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт