Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 41

• 34 168
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
За сега няма да се вдига лихвата, ЕЦБ обаче отказа да я сваля - в момента е -0,6%, няма повече на къде.
А това спаси положението предната криза.

Както е тръгнало, скоро ще е борба за Компоти, не за Имоти.  Joy
Снимките са от днес.
Скрит текст:

Скрит текст:

Карайте, важното е да сме здрави, беше казъл народният гении. Grinning

# 196
Не вярвам на очите си, баси и ужасът.

# 197
Днес бях на пазар - нищо подобно нямаше, всички рафтове бяха пълни. Дефицит има на ръкавици, дезинфектанти, маски...

# 198
Двете снимки от кой град са?

# 199
От София са, lidl

https://clubz.bg/95568-za_boga_bratq_ne_kupuvajte_ima_dostatychno_hrana

Пред Фантастико се извиват опашки, чакат по 20, 30 души да влязат отвън,  защото са въвели пропускателен режим, че наставала суматоха, според персонала.
Складовете им били пълни за сега.

https://www.skandal.bg/bg/ogromni-opashki-v-metro-prez-noshtta/
Това пък е от Метро, Царигдаско шосе от снощи, в 2:00 сутринта.

Скрит текст:

# 200
Е, ще пазарувам в понеделник.

# 201
Аз не виждам защо ще се вдига лихвата. Централните банки се чудат как още да ги свалят за да борят кризата, ама няма накъде по-надолу, а да се вдигат???
Ами такива предположения прочетох в темата.

# 202
А, то в темата какво ли няма и е нямало. И спад на цените до 300 евро и какво ли не.

# 203
  • София
Днес бях на пазар - нищо подобно нямаше, всички рафтове бяха пълни. Дефицит има на ръкавици, дезинфектанти, маски...
Къде беше на пазар, щом е така спокойно да ида и аз да си пазарувам? Защото и аз бях в Лидл и не беше ошетано чак като на горепоказаните снимки, но много неща нямаше, а месото от фризерите беше изгребано до дъно

# 204
Това беше сутринта, после може и да се е развила паниката.

# 205
  • София
Преди 2-3 часа във Фантастико на Симеоновско шосе си бяха ок щандовете. Имаше обаче пропускателен режим. Пускаха 20 човека, другите чакат на опашка отвън. Не сме чакали повече от 10-15 минути.

# 206
Това с организацията на пропускане е добра идея, поне в хубаво време като днешното, иначе вътре може да настане стълпотворение.

# 207
В нашия квартален магазин всичко е нормално. Само зехтин забравих да купя. Имаше нормално количество хора, които пазаруваха нормално.

Но...свекърва ми е направила поне 5-6 курса с количката до магазина. Сигурна съм, че поне 20 кила брашно, захар и сол е взела, и сигурно 30 литра олио. Но тя си е такава по принцип, не е от сега да си е нервна.

Кажете като почнат да разпродават апартаменти, макар че ние май ще.се насочим за кратко към финансови инструменти.

# 208
  • София, Bulgaria
Днес при  мен е 50:50. Един продавач изтегли имота си от продажба. Едни купувачи/с високи доходи/ с кредит се отказаха от готова договорена сделка. И една сключена сделка.

# 209
Това е по-скоро 30:70, като за теб са 30 точки Cry
А нашите клиенти плащат като за последно днес, не мога да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт