Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 41

• 34 090
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Не не е, но същите тенденции ги има и в България. Само дето в Тексас нещата са систематизирани и информация има на едно и също место, за разлика от София ( нали ти е ясно, че София, не е България и на други места тенденцията вече е изразена ясно.

# 586
  • В планината / На морето
Не не е, но същите тенденции ги има и в България. Само дето в Тексас нещата са систематизирани и информация има на едно и също место, за разлика от София ( нали ти е ясно, че София, не е България и на други места тенденцията вече е изразена ясно.
защо не пишеш в тексаските форуми , ами в българските ? иди им кажи на тях какви са тенденциите в България

# 587
Къде пиша на теб не ти влиза в работата, а и няма забрана да пиша.
За да разбереш тенденциите в България е нужно малко да поровиш по сайтовете, какво, къде се предлага. Имам няколко имота, които без да са листване за продажби, имат предложения за такива... та съм си направила труда да потърся информация. Също следя имотите в определена географска зона и виждам тенденцията в предлагането им.

Надявам се този отговор удовлетворява любопитството ти.

# 588
https://forbesbulgaria.com/2020/03/19/%d0%b1%d0%bd%d0%b1-%d1%89% … 0%b0%d0%bd%d0%b4/

По-запознатите да кажат това доколко е полезно Simple Smile

# 589
Хмм, звучи сякаш БНБ искат да се презастраховат срещу ликвидни проблеми в търговските банки. А те могат да дойдат /вече почти ЩЕ дойдат, да кажем/ от необслужвани кредити в туризма, малките и средни предприятия, пострадали по някакъв начин от спирането на икономиката...както и от евентуални просрочени ипотеки...
С една дума, БНБ май няма особено розови очаквания за 2021-а...Sad

# 590
Естествено, че няма. Никой няма. Дори Германия.
Сега ще се види, кой е гъвкав и кой си е постлал добре.
За бизнесите говоря.

# 591
  • София
Защо пак тези кирливи банки? Днес пак вдигнаха едностранно таксите, защото вече нямат приходи от друга дейност. Тези паразити на какво основание ги спасяваме с нашите пари? Писва ми от такива олигофрени.
И не, няма да си продадем колата, за да плащаме заплати, както иска Тиквата. Да се спасяват...

# 592
Отлив на клиенти при имотите, Airbnb бизнесът затвори - източник Капитал

https://www.capital.bg/biznes/imoti/2020/03/19/4043408_otliv_na_ … biznesut_zatvori/

Ако не се пътува по света, всички апартамента, които са Airbnb, веднага ще наводнят пазара за отдаване под наем.
Всеки има нужда да получава доходи.

"Общи са усещанията, че нещата в този сектор тепърва ще се развиват и видимите ефекти от сегашната ситуация, включително и по отношение на цените, ще запознат да се чувстват след около шест месеца."

# 593
Точно по темата...

# 594
  • София
Тъкмо го бях копирала да го пускам и аз. Сега ще се излеят 3000 имота от airbnb на пазара и ще стане весело. А тоя е някоя фирма, която се е набълбукала с имоти на шарани...

# 595
кефи ме пича, и аз го видях.

# 596
  • София
В интерес на истина, имотите му са на ниво 4 звезди. Представям си сега като пусне някой с голдън ретрийвър какъв ще е цирк

# 597
Преди 2 седмици ходих да гледам едно студио, бившо Еърбнб. Не че беше толкова лошо, за няколко вечери преспиване в Сф - супер, ама ест. не ставаше за живот. Човекът му искаше 70к евра, щото не му се занимавало с постоянни наематели като няма вече Еър...Хубаво, ама няма как да стане на тая цена, сигурно догодина ще го продаде на някой с 15 евро надолу :)D

# 598
  • В планината / На морето
В интерес на истина, имотите му са на ниво 4 звезди. Представям си сега като пусне някой с голдън ретрийвър какъв ще е цирк

И КАКВИ наеми им иска ?

Къде пиша на теб не ти влиза в работата, а и няма забрана да пиша.
За да разбереш тенденциите в България е нужно малко да поровиш по сайтовете, какво, къде се предлага. Имам няколко имота, които без да са листване за продажби, имат предложения за такива... та съм си направила труда да потърся информация. Също следя имотите в определена географска зона и виждам тенденцията в предлагането им.

Надявам се този отговор удовлетворява любопитството ти.

Не схвана ли ,че никой тук не го интересуват тенденциите в предлагането на имоти в Тексас ?
Престани да ни ги навираш !

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 21:50 от РичиРич

# 599
А аз моето аирбнб се страхувам да го дам сега
 Може би не е правилно, но колко му е да го опоскат и продадат вещите?
От една страна, краткосрочни наеми няма в момента, от друга, страх ме е да не го поразят, че много пари съм дала.

Ако беше малък и необзаведен, нямаше да го мисля. Но той е с доста скъпо обзавеждане, само матракът в спалнята е 2000 лв, изобщо за друго да не говоря.

И сметките няма да са малки.
Направо си мисля, че за големите и скъпи апартаменти ще е трудно. Щото принципно е много подходящ за 2 студента чуждестранни по медицина. Ама дали ще дойдат сега кой ги знае, и то чак на есен.Cry

Общи условия

Активация на акаунт