Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 41

• 34 094
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Цитат на: qsenski link=topic=1182720namby .msg40395993#msg40395993 date=1584595973
В САЩ очакват в най-лошия сценарии 20% или 33 милиона безработни, доколкото четох.
Не, че сега на прага на кризата са толкова.

Аз разбрах от Титина, че в момента са толкова. Последно колко са в момента?

И още, като въстане народа, въоръжен с двуцевки и пистолети, какво ще стане? Бащите на нацията предвидили ли са бронирани машини, самолети и бойни дронове? Според мен, хората ще се пазят от мародери, ако можех и аз них го направила.

# 571
И аз така мисля. Никой няма да въстане срещу американската армия с пушки. Tука става въпрос за самоотбрана от съседите, които ще дойдат да търсят храна.

# 572
Frau,

И аз виждам, че излизат. Но в разговор с различни брокери, оставам с впечатлението, че просто поддържат духа. С 2 думи, нямат много работа.
Едната ми каза, че като сегашните ми наематели избягат и оставят ключа у съседите, да й се обадя да ми намерят нови. Сега в кризата така се правело.

Нали разбираш, че ако всичко беше точно, нямаше да изтрещяват с подобни идеи?

# 573
В Тексас не се знае. Там хората са много принципни и докачливи на тема конституционни права.
С имотите силно се надявам да се поохладят малко страстите, защото повече заприличваме на Хонконг със скъпи маломерни кибритени кутийки.

# 574
  • В планината / На морето
Цитат на: qsenski link=topic=1182720namby .msg40395993#msg40395993 date=1584595973
В САЩ очакват в най-лошия сценарии 20% или 33 милиона безработни, доколкото четох.
Не, че сега на прага на кризата са толкова.

Аз разбрах от Титина, че в момента са толкова. Последно колко са в момента?

И още, като въстане народа, въоръжен с двуцевки и пистолети, какво ще стане? Бащите на нацията предвидили ли са бронирани машини, самолети и бойни дронове? Според мен, хората ще се пазят от мародери, ако можех и аз них го направила.
Предвидили са .
Приготвили са концлагери и пластмасови ковчези.
Гугъл "Fema Camps"

# 575
А банките продължават да вдигат таксите за "обслужване", ДСК вдига от утре някои от тях. Не следя всички банки, естествено.
Примерно вдига се таксата за теглене кеш, такси по бизнес картите и така.
Да не са капО, естествено.

# 576
Не става дума за първия или втория блок, а за утвърдени строители на пазара отпреди предната криза.

Тия утвърдени строители нали се развиват и надскачат себе си. Не строят един по един блокове.
Еле пък в Бум.
Започват по няколко проекта по едно и също време, грандомански сгради, небостъргачи..
Трябва да плащат на доставчици за материали, подизпълнители и др.
Артекс когато станаха на всички известни се оказа, макар да бяха на върха са с поне един кредит.
Което мен поне ме изненада.
НИКМИ взеха 108 милиона лв. от едната част на това зад НДК, но и до днес останалите не са съвсем готови, хвана ги следващата криза.
Не ги набиха в завършване.
Лесно чужди пари ги влагате Joy
Пък някои имат и повече от един бизнес, разнородни при това.

# 577
И колко са тези?  Десет фирми? Това са малко големи фирми с огромни/много обекти. Според мен обаче масата на семейни фирми или нещо такова, строят си блок по блок (всъщност ги застъпват - един на фаза груб строеж, друг на фаза довършителни работи) и не се напъват да влизат в погледа на политиците и големите играчи.

# 578
Мародери ли казваш? И да има ги сготвят много бързо. Виждала ли си как действа националната гвардия, защото аз съм. И съм виждала какво значи истинска охрана....а и какво значи оръжие в къщи. Щом и ние като пацифисти имаме няколко, истинските тексасци имат цели стаи. Та тук децата се учат да боравят с оръжие от 4 годишни.

# 579
Тексас дъ бест, пример за целокупния свят! Как се брани движима и недвижима собственост!

# 580
Мародери ли казваш? И да има ги сготвят много бързо. Виждала ли си как действа националната гвардия, защото аз съм. И съм виждала какво значи истинска охрана....а и какво значи оръжие в къщи. Щом и ние като пацифисти имаме няколко, истинските тексасци имат цели стаи. Та тук децата се учат да боравят с оръжие от 4 годишни.
... е гати тъпата държава ...

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 14:32 от РичиРич

# 581
Кое им е тъпото? Виждал ли си как помагат на изпаднали в беда. Същите тези ‘ред некс”. Тъпото е слагането на етикети.

# 582
Кое им е тъпото? Виждал ли си как помагат на изпаднали в беда. Същите тези ‘ред некс”. Тъпото е слагането на етикети.

всичко им е тъпо

# 583
Щом казваш.

# 584
Може ли да питам Тексас в София/БГ ли е и ако да, каква е цената на кв. метър, че живо ме интересуват проблемите им?

Общи условия

Активация на акаунт