Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 41

• 34 097
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм от пешеходците. Не ми е конфортно навскъде да ходя с кола и прованса ще ми е ужас. Преди няколко години отхвърлих едно предложени за работа в прованса в много добра страна, уредено всичко.Не ме влече просто.Иначе за хора с деца според мен работата от вкъщи е много привлекателна, но можеш да си я работиш отвсякъде.

# 76
Здравейте от почти 2 месеца ходим до банка дск за ипотечен кредит  след толкова обикаляне и събиране на цялата документация  всеки път вадиха па нещо ново и все по тъпо от тяхна страна последното което искаха беше разрешение за строеж на едната постройка която е свързана с друтата пада се спалня в имота и така казахме на собственика той отиде в общината и му казали че след като има нов нотариален акт не могат да му издадат документ защото всичко е вписано демек всичко е законно  от там пак в банката там казаха че ще бъде проверенно на ново .Днес ново 20 наистина постройката била  незаконна.. И така въпроса ми е как като е незаконна човека има нов нотариален акт  и данъчна оценка и в общината му се присмиват а тез в банката ги мислят от незнам къде

# 77
Понеже миналата седмица стана дума за строежа на Нове - Антон Божков е бил арестуван днес. Дано да не се отрази на строежа, не им го пожелавам на хората, купили там.

# 78
Ако в темата има пиар-и, да кажат как се казва този вид публикация

https://www.mediapool.bg/video-na-stihotvorenieto-opalchentsite- … t-news304131.html

Явно, за разлика от Нове, сега са в настъпление.

# 79
Ако в темата има пиар-и, да кажат как се казва този вид публикация

https://www.mediapool.bg/video-na-stihotvorenieto-opalchentsite- … t-news304131.html

Явно, за разлика от Нове, сега са в настъпление.

Антикризисен ПР със закъснение Smile

# 80
Младият Мирянов отдавна експлоатира такива възможности, просто се беше кротнал около година. Няколко месеца преди скандала с апартаментите, беше организирал най-дългото хоро в Рила, където влизаха във водата и им наложиха няколко глоби. Преди това имаше и други от серията "родолюбски акции", такъв му е подхода към пр-а.

А материалът в Медиапул е рекламен, т.е. платен, даже са го обозначили като "Съдържание от Артекс" Grinning

# 81
Младият Мирянов отдавна експлоатира такива възможности, ... беше организирал най-дългото хоро в Рила, ...и други от серията "родолюбски акции".

А материалът ...е рекламен, т.е. платен, даже са го обозначили  Grinning

Чудя се направо, аз бих нарекла такива изпълнения "патриотарски", а неговата таргет група с плащачите едва ли се вълнува от хора и стихотворения.
И още се чудя - нали Медиапул бил на ПР-ката на чичо Ваньо, що дири там тоз бизнесмен, като няма аванта от тази част на политическия спектър?

# 82
# 83
  • София

Много зависи от кредитополучателя и доходите му. Така че не се отчайвайте а просто подайте или за 2та документи като разбира се преди това обсъдете с кредитния консултант. Ние изтеглихме 2 преди около година и полувина, даже впоследвие допълнителено увеличихме потребителския !

# 84
  • В планината / На морето
Най-важното е качеството на живот, нали и затова се стремим към по-високи доходи. Но високият доход, не винаги осигурява качество на живота ни. Та да се сложи чертата и се вземе решение, за всеки индивидуално, ако разбира се има избор, че по-честият случай е , че няма такъв.

# 85
Здравейте от почти 2 месеца ходим до банка дск за ипотечен кредит  след толкова обикаляне и събиране на цялата документация  всеки път вадиха па нещо ново и все по тъпо от тяхна страна последното което искаха беше разрешение за строеж на едната постройка която е свързана с друтата пада се спалня в имота и така казахме на собственика той отиде в общината и му казали че след като има нов нотариален акт не могат да му издадат документ защото всичко е вписано демек всичко е законно  от там пак в банката там казаха че ще бъде проверенно на ново .Днес ново 20 наистина постройката била  незаконна.. И така въпроса ми е как като е незаконна човека има нов нотариален акт  и данъчна оценка и в общината му се присмиват а тез в банката ги мислят от незнам къде

Май би било най-разумно да се консултирате с адвокат .

# 86
  • София-Младост
Ситуация:
Дава се депозит, за да се спре предлагането на даден имот. В случая ще се купува апртамент "на зелено", строежът сега започва.
Има 2 седмици до предварителен договор, като при плащане на капарото, фирмата дава документи на купувача, за да си направят проверки.
Каква точно проверка се прави? Ясно е, че най-добре е да се ползва адвокат, но просто за да съм наясно.

# 87
  • София, Bulgaria
Ситуация:
Дава се депозит, за да се спре предлагането на даден имот. В случая ще се купува апртамент "на зелено", строежът сега започва.
Има 2 седмици до предварителен договор, като при плащане на капарото, фирмата дава документи на купувача, за да си направят проверки.
Каква точно проверка се прави? Ясно е, че най-добре е да се ползва адвокат, но просто за да съм наясно.
Проверявате историята на парцела, регулации, кадастри и строителната документация...с адвокат.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 11:52 от tomeva

# 88
Шофирането в София си е неприятно за всеки. А като си от по-малък град определено си е стресова ситуация. И аз смятам, че е по-приятно да се живее до морето. Въпрос на индивидуално усещане, предполагам.

# 89
Щели да бутат хотел Рила и да строят жилищна сграда...
https://offnews.bg/obshtestvo/sabariat-hotel-rila-v-sofia-i-vdig … a-s-g-723231.html

"Трайков оприличи градинката до хотела на "клоака" и даде да се разбере, че би се зарадвал час по-скоро тя да изчезне. Според него тя стояла така "под предлог, че нищо не може да се прави, защото предстоят разкопки, а тези разкопки никога не започват, никога не са приоритет, не остават пари, не остават сили".

Общи условия

Активация на акаунт