Декемврийското човече вън посреща Август вече!

• 13 752
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Деска,много неприятно това дето го каза.Дано да си го понесла лесно.Случва се понякога.Пожелавам ти след няколко месеца да ни зарадваш с нови вде чертички Heart Eyes
Люси,готини са ви снимките от почивката.Ама много си бяла ,бе мадам Wink

# 211
деси, мила, толкова много сьжалявам. наистина. надявам се , че бьрзо ще се вьзстановиш и скоро пак ще ни зарадваш с добра новина.  това е специално за тебе - за да не си тьжна 

чоча, честит рожден ден сьс закьснение. много любов и усмивки ти пожелавам

валент, и на вас честита годишнина.

# 212
Юле, тоз дани голям морски вьлк станал....я кажи колко мацки свали вече    remybussi

Петя, хе-хе и аз сега ги карам курсовете.  newsm01  в петьк ще сьм в шумен за два дена. ще идвам да оставя яна при баба ми малко. с мушу се разбрахме да се видим в сьбота сутринта. ако сте свободни ще се радвам да се видим и с вас.   Hug

Деси, браво на габи за бибата.  спи ли спокойно сега , като е без биба.

Valent , ние се топлим с климатик ( изцяло ) през зимата. не сьм забелязала да влияе нещо отрицателно на децата.  newsm78
а снимките от почивката са супер   thumbsup

Чоча, подарькат ти много готин . браво на твойто мьж за изборьт.

# 213
  • Sofia
Минимо,ти сергията с букетите ли отвори Wink
Мойто мъж да не му е уроки много досетлив Laughing
Ванилийке,сам самичък се е сетил.Като знае колко си падам по лъскавко и златничко Mr. Green

# 214
Честита годишнина на Валент  bouquet

Привет и от нас HugВ4ера ходихме да записвам Люби на ясла,та от 11 септември сме на ясла WinkТа във връзка с това искам да ви питам нещо,защото ми подхвърлиха/казаха 4е не е сигурно де/,4е щом го давам на ясла,аз трябвало да се върна на работа newsm78Та моля,ако някоя има инфо да казва Whistling

Това дете със всеки изминал ден все пове4е запо4ва да говори и да ми се обяснява.Но по принцип по цял ден си бращолеви нещо  #CrazyВ4ера даже за пръв път се изака във гърнето и после викаше браво Wink

# 215
  • Sofia
Кой ти го каза това?Избора дали ще работиш си е твой!Никой не може да ти каже кога ще се върнеш на работа,още повече преди да ти е изтекло платеното майчинство.След това имаш право и на неплатено.Ако ще да си седиш в къщи и да си моташ палците,това си е твоя работа. Crossing Arms

# 216
незнам в софия как е , ама и в пловдив като си запишеш детето на ясла искат документ , че си почнал работа ( за майката важи ) . даже и за лятото не може да ходи на сборни групи . пак искат бележка , че не те пускат в отпуска за този период.
това е така още от преди 4-ри години , когато яна ходеше на ясла. пьрвото нещо , което ме попита директорката като отидах да я записвам беше : работа ли ще почвате ( защото нямаше 2-год. още ). и после каза , че ще трябва да и занеса бележка , че наистина почвам. мисля , че го правят , защото и без това яслите са малко вече , групите са фул и ако има кой да гледа детето , не го вземат. макар , че не смятам , че е редно , а и не сьм запозната по закон имат ли право. факт е обаче , че тук се действа така.

Минимо,ти сергията с букетите ли отвори Wink

чочаamiiii

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 22:49 от minimo

# 217
Кой ти го каза това?Избора дали ще работиш си е твой!Никой не може да ти каже кога ще се върнеш на работа,още повече преди да ти е изтекло платеното майчинство.След това имаш право и на неплатено.Ако ще да си седиш в къщи и да си моташ палците,това си е твоя работа. Crossing Arms

И аз така мисла,но явно от работата ми имаха то4но това в предвид,което казва Минимо.На мен в4ера директорката на яслата нищо не ми спомена за това,освен да извадя необходимите документи и като и ги занеса щяла да ми каже другите неща.Ама аз ще взема да питам 4овека който ме уреди,щото и без това не приемаха пове4е мом4ета,заради недостиг на моми4е ooooh!

# 218
  • София
Валент, честита годишнина   bouquet Още дълги години заедно, деца, внуци и правнуци да отгледате  Grinning

Чоча, отново ни утрепа с подаръка от ЛС  Grinning. Със здраве да си го ползваш.

За градината - на мен не са ми искали документ, че работя. Попълвала съм молба с местоработата ми. Но мисля, че всеки може да си напише и измисли работа  Wink. Даваш мобилен телефон и готово.

Йоана, каква е пък тази дискриминация при вас? Момчетата им били много  newsm78  Shocked.

# 219
Йоана, каква е пък тази дискриминация при вас? Момчетата им били много  newsm78  Shocked.

А де,кажи ми да ти кажа Rolling Eyes

# 220
Искам да споделя е нещо друго - нянане бебче. Плодния сак се развива, но бебче не. Други дне ще ме кюртират.

Боже Деска Cryмного съжалявам Confusedдано скоро пак да ни зарадваш с добра новина Praynig

# 221
Добро утро!
Изпреварих Валент!  smile3508
На която между другото, пожлавам дълги години семейно щастие и любов, макар и с 1 ден закъснение!

Дейзи, много съжалявам, мила! Но за съжаление, се случват и такива работи!

Йоана, това с документа за яслата, че си започнала работа не е законно да ти искат. Детето ти не е настанено там на пълна държавна издръжка, все пак.

После ще пиша пак, че трябва и да поработя малко.

# 222
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Габи спи спокойно, като изключим няколкото промрънквания.
Вчера беше много притеснена като се свивах от болки в колата. Миличката ми, само си слагаше ръката на корема.

# 223
Добър ви ден! Grinning
Десинка, първо на теб, мила! Ужасно съжалявам за това стечение на обстоятелствата. Никога не бях чувала за подобно нещо... не знам какво да кажа в този случай. Прегръщам те  Hug и ще стискам палци скоро пак да имаш повод за радост!
Йоанче, аз също ще записвам шуша на ясла, но в началото на Октомври. Ние и двамата с тати работим, но иначе съм чувала, че искат служебни бележки само през лятото, когато е намален състава им. newsm78
Чочи, все забравям да ти похваля и аз съкровището. Браво на момчето и браво на момичето, дето го е избрало за съпруг... thumbsup
Ванилчее и твоя която ТИ ГО вземе, голяма щастливка ще ееее... Голям пич пича! Heart Eyes

# 224
Деси
много много съжалявам  Hug Hug Hug Hug Много тъжно... и аз не бях чувала за такова нещо, сакчето да расте а бебо не  Sad
Желая ти сила да преодолееш всичко  Hug и скоро пак да ни зарадвате с прекрсна новина   bouquet

Момичета да ви попитам
Емката има запек  Confused вече 3.ти ден не ми е какала  ooooh!
ще съм благодарна за всякакви съвети и идей  Hug
Много не пие... от там май й идва проблема - обаче нещо не знам как да я накарам да пие... вода само навън ми пие като се измори... чай и сок тя не пие... но я пробвам... безуспешно Tired

Общи условия

Активация на акаунт