ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чудни новинки с Ча.  Heart Eyes 
После ще му изгледам и видеото.

Забравила съм да изсипя пресните снимки от Хазал. Embarassed
От рождения ден на близнаците на Синем Услу.

П.П. Никой не разрежда, налага се да се редактирам.
Според Бирсен Алтънташ  https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1237764161037361152 бомбата на деня е събирането отново на Джан Яман и Йозге Гюрел в новия проект на GoldFilm, който ще бъде показан през летните месеци. Съдейки по постнатото от Аслъ Зенгин /една от сценаристките на Птичката/ в сторито ѝ, има нещо такова. Заглавието е "Bay Yanlış" или "Господин Грешен", че така най ми харесва. Crazy

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 22:20 от profi_1

# 196
  • Варненска клюкарка
Стара нова снимка на Хазал, от фотосесия през 2017

На пресконференцията в музея не са забравили и за Дуда. В първия момент се зачуди дали да резне репортера или да отговори, каза очакваното- че това е лично и се усмихна сладко. Въобще настроението му беше отлично и изглежда добре, макар и доста по-бузест от Харун.

Интервюто със субтитри на руски език.
https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_167901

# 197
Прекрасна Хазалка от старата фотосесия.
Очите й са като хипноза ,много красивиии:tulip:Two HeartsTwo Hearts
Ще стане и за шапо с красивия колега Wink Слабичка е тук ,но и сега добре се възстановява след раждането .

Не се размина с въпрос за севгилито . Видимо е в настроение. Изгради си име кариера ,правят  му восъчна фигура . Дуда ,Муда такива въпроси е свикнал и ако иска мъцва нещо или ги реже журналята.
Лично било ,така е  журналята какво очакват да се обяснява в любов  или да каже че са разделени ?
Не щЪ да слушам любовни излияния. Нашия не си пада по това.Вкъщи да си гукат колкото щЪт!
Някой ден ще угасне каквото ги задържа.
Любов ли е да я опишеш!

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 09:45 от femmi2

# 198
  • Варненска клюкарка
За пръв път ми се прииска да не бяха спазвали пропорциите при монтажа и да бяха направили Хазал по-висока, тогава с малко кастрене щеше да се получи чудна шапка Kissing Heart

Вчера Хазал е присъствала на рд на близнаците на Синем и Мустафа Услу. Синем беше тази която първа лайкна клюките за бременност на Хазал, към 2 месеца преди официалното потвърждение.

И една стара снимка на Ча, не знам от кои времена... Прилича да е от курса по актьорско майсторство преди конкурса.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 09:25 от Беллора

# 199
Мухсин Акгюн выложил фото Хазал Кая из последней фотосессии

HeartbeatНежна Хазалка , грима  е точно като за нея и стила ми харесва. Няма грозни парцали.

Гледах интервюто с руски суб. Спокоен , говори лежерно. Знае как да се държи, гласът му е балсам с удоволствие го слушах.

гифчетааа  Flowers Tulip

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 15:40 от femmi2

# 200
  • Варненска клюкарка
Днес четох някъде че създаването на статуята е струвала 1 млн.ТЛ лири, сега не ми се търси курса, ама може би е малко под 250 хил Евро. Според мен ефекта от нея е хиляди пъти повече от всякакви рекламни кампании и пресконференции.
Рускините твърдят че в превода от видеото не е влязъл въпрос за Дуда - питали го за сценария който пишела и той отговорил "да, пише там нещо..."

Много е нежна Хазал, за пръв път от 2 години да не и изпортят лицето налагайки и някакъв измислен образ и грм който не и отива. Визия най-близка до нейното ежедневие и отива най-много. Има да отслабва още, но мисля че вече се е заела с това, Фико няма и 4 месеца, а подпухването е отстъпило вече.

ПП Ох много страшно това с този вирус Rolling Eyes

# 201
Така е визията на тази фотосесия е тамъм.  Фотографа си го бива .
Бел ,изгледах това което говори с руски превод. Пак ще го врътна да го прочета. Питаха го за Дуда и за сценария и затова как отговорила,че  не е купил подарък за женския празник. Чачо се усмихна  и каза че е лично. Негов стил отговори.   
За сценария измънка севгилито си пишела нещо . Дали го е чел не разбрах. Хазал ,Ча и Дуда решиха да стават сценаристи по едно и също време. Брех ! Ча е писал неговото произведение три години . Интересно ми е какво е намислил, кога ли ще осъществи филма си . Едно секси режисьорче също. За Хазал ми е любопитно.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 20:43 от femmi2

# 202
  • Варненска клюкарка
Е що трябва да го чете, аз ако си съчинявам някакви неща не бих искала мъжа ми или някой друг да ги прочете, вашите знаят ли ви какви ги пишете тука? Тя каза че си ги пише за себе си т.е. може да е нещо като дневник, но в по-художествен вариант.
Мамата ми върти някакви номера, чак сега видях поста на Профа най-горе със снимките на Хазал от партито на Синем Услу. Е, вече съм сложила и аз тези кадри, карай...

От няколко дни се ч„дя на кого ми прилича Харун, и го измислих- на Караибрахим от Време разделно, т.е. на героя на Йосиф Сърчаджиев само дето актьорът тук е доста по-възрастен от Ча.
Скрит текст:

И Харун

Много харесвам това с Ча

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 20:54 от Беллора

# 203

тия тримата са Опасна гледка , то чупки, бради , гайтански мустак 

Обща снимка с  журналистите

ново от Хазалка .  Дали не пише сценария  своя или се подготвя за филма. Интересно какъв филм е избрала , продуцент, колеги .

ПП: Извънредно положение ,като на война. Само магазини хранителни ще работят и аптеките .
Планувахме екскурзия . Важното да се продолее кризата и да няма още заразени и жертви . Да сме здрави !
Пък  ще има време за всичко .
Човек непрекъснато затворен ще се побърка . Ще излизаме се движим . Да се порадваме на цъфналите дръвчета .
На вуйна и отложиха операцията заради короната . Докога не знам . Нейното е наложащо, ако получи кръвоизлив няма как да не е в болница . Засега е добре но сме неспокойни.
Господ да ни пази !

актуален колаж
Хакан ще спасява Станбула с маска  за вирус. Спаси човечеството Евалла ! Непрекъснато говорят за контрол и хигиена . Хората се паникьосват по магазините.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 23:26 от femmi2

# 204
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Какви бяха и какви станаха! Grinning

# 205
  • Варненска клюкарка
От браточеда с който онзи ден излязоха снимки.

# 206

Феновете  се снимат с восъчната  фигура

Хазалка е написала че спазва дистанция и стои  у дома с Мишо и Фико заради епидемията  , която не подмина Турция. Все още не са като нас в извънредно положение . За съжаление  в Лондон има и заразено бебе. В Турция някой от сериалите спират да снимат заради епидемията .
Маргиии , за теб слагам Седа Бакан с дъщеричката Лейля
Скрит текст:
сладко бебче усмихнато  и мен усмихна   и зарадва Heart Eyes

ново от Джан на барабаните . Бонбон  с тази визия и тяло Yum
Може би се подготвя за новата роля или  така си думка за хоби.
 Сетих се и за Ча  в ролята на Баръш как думка и ме кефи.

Цитат
В твиттере посчитали, что с 1 по 15 марта в социальных сетях с Чагатаем было опубликовано 41 тысяча 854 постов. Наиболее часто используемые фразы в этих публикациях находятся в облаке
Скрит текст:

Heart EyesHeart Eyes
  Нали трябва да сме на разстояние  да не се заразим  . Ето какво са качили феновете. Това сега е немислимо.
Пока весь мир дружно сидит на карантине будем вспоминать классику. Хазал Кая и Кыванч Татлытуг на гала-финале сериала Запретная любовь.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1380932

Финализират Стужа с Алперен Дулмаз и Айча.  Няма да го спрат в нищото. Дано е с хепиенд.

Сори , писала съм в цитат  и сега ми е трудно да го редактирам  всичко.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 20:49 от femmi2

# 207
  • Варненска клюкарка
И в цвят. Отдавна не съм виждала Ча зад волана, отива му да шофира, да пуши, да показва риби... Липсва ми обаче някоя снимка от спортната зала, май освен в сериали никога не сме го виждали в реала на такова място. Сега като не може да прави нищо друго ще хукне по риболов и отиде до отмяна на извънредното положение...

Пп Хич не ми се пише, много ми е сдухано от ставащото, страхувам се за близките ми и не знам как може да има такива безотговорни хора. Ясно че са от типа "на мен не може да се случи"  ама с какво право излагат на риск чуждия живот - говоря за варненския идиот който знаейки откъде идва и виждаики че е болен е бил контактен с 22-ма само в болницата, отделно е минал през половин България с влак  (много ядосано човече)

# 208
  • Пришълец
Феми, аз Седа Бакан всъщност не знам коя е, ама все пак ... бебето е сладко Sweat Smile

За Джан съм съгласна, хубав е така, с предишната визия въобще не бих го отразила.

Това клипче от финала на ЗП сега го виждам, по-рано само нарязани кадри от него.

Сериала на Айча кога започна, та кога свърши.... Подозирам заради рейтинга, иначе не биха се поколебали да разтягат.

И аз така, не ми се пише, пък нямам и какво да напиша. Личи си по откъслечните изречения. В такива случаи предпочитам да си мълча. Даже Протектора още не съм разцъквала.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 23:23 от 'Маргарита

# 209
  • Варненска клюкарка
И аз си останах с онова превъртане с мишката, като нямам настроение и не ми се гледа. Ще видим кога...
Марги то и новини няма, освен Профа да намине към кака да видим какво прави.
Сериала на Айча според мен е като много други-  някаква вариация на КараСевда, нищо невиждано, на турците им е дошло до преливника от такива. Ако се сещате още преди да започне казах че няма да продължи дълго. Методите   на Хилял Сарал вече са прекалено разпознаваеми, също като идеите  на Едже Й- втората отново се завръща Imp

Общи условия

Активация на акаунт