ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Възможно е, Белл. Или нарочно сега се снима по същия начин, което напълно би било в стила ѝ.

# 556
Като видях снимките ми се сториха познати,не бях сигурна дали са нови .
Топично в стила й намеци и дразнене. Няма смисъл ,какво ще постигне само оплюване ,което вече започна.
Не са се разделили ,още са в семейна идилия и комфорт.
Други колеги и хора си припомнят в карантината спомени и стари снимки.
В пресата пишат, че Чачовите фенове са нападателни към неговото севгили след тия снимки . Инста ли се обиждали или другаде са чели?
Какво да кажа... Не е хубаво така и аз ме е срам като я критикувам.
Не си подхождат ,нямат либидо за чИфте.
Ама кво от това ,на тях им е  през ... не се вживяват и така трябва . Ако беше Хазалинда или някой друг да е изригнал пожар вече Joy Мишо си трае, но му е добре знае че Хазал ще брани семейството. Но съм съгласна с вас че е добре да не се пали толкова .Нека си има позиция за равенството няма лошо.

нова - стара . Ех , как ми липсва черната джипара. Разпознавах ме я  , сега не може му сфанеш спатийте каква кола кара.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 20:32 от femmi2

# 557
  • Варненска клюкарка
Проф, точно тази прилича да е от миналата година- аз затова посочих февруарското и априлското дърво което изглежда по един и същ начин, което е невъзможно. Просто е забравила пускайки друга от същата колекция. А и последно кака беше руса.
Между другото пак някой в РУ ни е чел и не е разбрал - "кака" на руски е онова което остава в тоалетнатата и ей на, българите сме я поливали повече и от тях. Преди време бях ви донесла цитата за Мишо, бяха помислили че го наричаме мишка, а на тях им приличал на плъх....

Плюят я в ИГ отново обичайните и врагини, фантатичките на Сера които горе-долу по същия начин поливат и Ча. Не могат да му простят че не е "признал" връзката си с любимката им, нито я е представил официално. Фанатички, умиране има, отказване не. От 2 дни съвсем са на черешата след като се разбра че отново пускат мъпета. Подозирам че много ще истерясат,  аз като пожелах хаштаг Чачо покажи не прецених какво си пожелавам, сега го карат да лайква новината за повторението, ама Ча все още се опъва. Останалата паплач се изреди с лайковете, без Ча и без Баръш Фалай. За втория съм ви казвала, той никога никого от онези не лайква, 40 дни след финала отиде във вече изкарал 1 сезон сериал и от жалката си лигава роличка на звероукротител, си мина в обичайното амплоа, на суров мъжкар. От бившите си колеги лайква само Мине Тугай която изметоха и натресоха оная зъбатата забравих и името, съпругата на Билгин.

Joy

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 17:11 от Беллора

# 558
...
Между другото пак някой в РУ ни е чел и не е разбрал - "кака" на руски е онова което остава в тоалетнатата и ей на, българите сме я поливали повече и от тях. Преди време бях ви донесла цитата за Мишо, бяха помислили че го наричаме мишка, а на тях им приличал на плъх....
...

Joy
Много готино т`ва! Joy Joy
Белл, ами да вземем да им обясним на подругите, че на български кака=по-голяма сестра. А използвано с главна буква - Кака, от съществително нарицателно сме го направили прякор, т.е. съществително собствено име. Laughing

# 559
Не ни разбират някой думи рускините.   Пада си по какички рибаря. По -големи от него.
Серкините фенки , намазаха отново с мъпета повторението. Това и беше ,повече няма да се докопа до него отново.Почнаха отново мъпета ,че няма производство заради карантината и Серка ще се види в праймтайма .
Не могат да простят на Гинчо и това че ЧУ никога не е имал отношения с нея в живота!

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 10:10 от femmi2

# 560
Грам снизхождение не мога да изпитам към Чачун, гледайки как почти всички негови колеги използват извънредното положение за да "зарибяват" ежедневно феновете си със себе си. Пак казвам, че и такъмите да покаже как си приготвя е по-добре от постоянното нищо. Или да го видим в гръб как рисува, само ръката му държаща книга ...
Ей я Демет, която от почти седмица е взела в дома си "приятелката" си Руткай, да са си компания, днес ни показва как двамата са се справили със сглобяването на шатра до басейна ѝ.
https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/93855314 … 2e1155f0c24a588fb
https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/94259839 … d554fe09314262564
Чак ми се прииска да ѝ отида на гости, въпреки мерките.
А Джан отново се гъбарка нещо с треньора си.
Хазал с малкия Фико поздравява някоя си за рождения ден, докато Али е обявил в сторито си пускането на нова анкета в 21:30 тази вечер. Този път ще е на тема "Лейля и Меджнун".
Докато преди епидемията с коронавируса можеше да се намерят някакви оправдания за липсата на активно присъствие в социалните мрежи, то сега е точно обратното. Животът се пренесе там. И който не е там, все едно не е жив. Crossing Arms

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 18:37 от profi_1

# 561
  • I Love You 3000
Профи, тук съм. Ама по цял ден нерви и гняв , че хората не спазват правилата, работата ми се блокира донякъде и не ми е кеф да пиша в такова настроение.

Всичко живо се пренесе по Инстаграми и Ютуби. Кой лайв пуска и приказва някакви неща, кой показва тренировки или гозби. Верно е не се трупат много пари, но поне трупат фенска маса и после ще им гледат нещата повече хора. Та се зачудих на Чачо колко му плаща Нетфликса , че да не си помръдва пръста малко реклама да си направи? Още повече сега хората си стоят вкъщи и всеки гледа всичко по Нетфликс, че няма избор. Щом гледат някакво шоу за един възрастен гей собственик на ферма за тигри и не знам си какви глупости. Та Защитника 100% е вдигнал двойно рейта и хората съкат да видят нещо от Инстаграма, а той даже не се знае дали е жив. Верно е бетонирал си е договора за няколко години, но след това какво ще прави? Без социални медии и особено в това време се видя , че няма как да стане. То направо обидно се държи към феновете си.

Гледайте го Джан - пуска постоянно, научи език и коментира постове. Социалната му платформа е като по поръчка за Нетфликс.

Само казвам след тази пандемия света няма да е същия за никого. Сега всеки трябва да се приспособява и занапред. Много неща минаха онлайн, хората по цял ден са в Инстаграма и Тикток. А всеки производител на нещо започва да плаща луди пари за реклама по тези платформи , че няма друг избор. Сега всеки малко и много известен трупа последователи, после ще вадят луди пари за реклама.

Та колко милиона да са платили на Чачо, че да си седи кротко на д-то и да не се притеснява, някой да не му вземе хляба след това?

# 562
Ети ,разбирам те на никой не му е лесно.
И аз се изневярвам . Живота замря. По други причини ми е тъжно. Докато стоим вкъщи,други тръгват без да мислят за заразата .

Милиони не му плащат на Ча. Не е холивудска звезда. След успеха на Протектора  и продълженията хонорара няма как да не е повече от първите сезони.Rolling Eyes

Ча е добре знам ,поне да качи да видим на какво е замязал .Качил ли е кила и е станал Тарзан обрасъл . Или поддържа брада и форма ,ама не ми се вярва.

Ети ,кажи за Дуда ,тя шЪ го накара да мъцне нещо или няма тази сила и влияние над него да качи общо фото.
Пепел ми на клавиатурата за общото фото.

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 09:14 от femmi2

# 563
  • Варненска клюкарка
От Гинчо. Това не е ли Ча?

Ети и аз напоследък се изнервям повече, проявявам и нетърпимост към неща които преди пропусках, май и в темата станах по-остра, усещам се..... Днес се сепнах като разбрах коя дата сме.
Ей как не разбират някои хора бе Imp Каква Европа, глоби не ги плашат щот и няма да ги платят,  някои хора ще ги оправят само бой с пръчки, клякане и ставане и лицеви опори като в Индия.

Не мисля че в Чачовия случай става въпрос за милиони. по-скоро за фасони. Голям чешит е, особен, прилича ми все повече на някакъв тъмен субект да не кажа друго... Навремето Капитана каза за него  че той е едно много сериозно и самотно момче и то във време в което нито изглеждаше самотен, нито  сериозен. Според мен Дуда успя да го откачи от приятелите му кръчмари и му направи едно огромно добро, но за другото как да го оправи не знам. Животът отдавна тече в мрежите и направо си минава край Чачослав. То и акаунтите си създаде защото така го накараха. По времето на първия си проект много пъти го питаха и казваше че не му се занимава с това, понякога четял през профило ли каза на мениджърката си... Туитърът го направи през юли 2013 явно така му каза продуцента, но от година на година е все по-малко активен, а интересът към мрежите и възможностите в тях стават все по-големи.
Не е вдигал рейтинга, обратното, пада не знам вече с колко е назад от пика след първата седмица след излизане на екран. Наскоро ми мина инфо но не запомних цифрите.

Тези дни гледах танцуващата Демет и много ми хареса. Ох Проф, "приятелката" и Руткай Joy

# 564
Аз пък мернах че Защитника е напред .
Не запомних цифри но го писаха на първо или второ място .

Така е в Индия бой с пръчки къде ще ходиш и  животни плъзнаха по улиците.
Гледах клипчета огромно население наблъскано по домовете и терасите .

Ча си е такъв свикнахме ,но Гинчо що блее и не му каже да се активизира или той да се заеме . Знае как стават нещата. Ама също като Ча мълчи кат риба.

По повод думите на капитана, самотен баш по онова време не го вярвам.
Мрънкато имаше полза Ча се появи . Тези очи ми приличат на Чачовите .

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 22:30 от femmi2

# 565
Аааа, Феми, не така! Гинчо пусна преди ден една стара снимка от ЛА. Така да се каже си обра паяжините в инстаграма.  Mr. Green

..... Днес се сепнах като разбрах коя дата сме.
....
Тези дни гледах танцуващата Демет и много ми хареса. Ох Проф, "приятелката" и Руткай Joy
Спокойно, имаш още 3 часа. Joy
Таман и аз да имам време за китки. Wink

Демет е много добра танцьорка. Все пак първоначалната ѝ кариера е точно това.
Винаги, като се сещам за това, правя аналогия с кариерата на Дженифър Лопес. Започва като танцьорка в групата на Джанет Джексън във видеоклипове и по концерти, след това актриса в телевизионни сериали, после филми (при това с номинация за Златен глобус за ролята), а накрая и изключително успешна певица. Дотук Демет върви по същия път - танци, сериали, пропя ... Е, чак кариерата на Джей Ло едва ли ще постигне, но и малко да се доближи до нея, пак би било страхотно постижение. Чисто физически, от главата до петите, също малко ми напомня на супер звездата.

П.П. Белл, чак сега ми се появи снимката. Не това е самият Гинчо с едно от двете си кучета.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 21:28 от profi_1

# 566
  • Варненска клюкарка
Снимката е правена отгоре-надолу и няма как да се преценят пропорциите, дори ходилото изглежда малко. Не мисля че е дебел. Ако е Ча, очите приличат на неговите, сега с маска и качулка е точното време да се разхожда и никой да не го познае.

Ох, Проф, мислех че забравянето на такива неща се случва само по филмите Joy

Демет има интересна външност, не е красавица и не е като замразена скумрия като повечето си колежки които само пърхат с мигли и са до там с изразяване на образа. Жива и интересна е.

# 567
Ох, Проф, мислех че забравянето на такива неща се случва само по филмите Joy
На мен ми е прясно Joy Joy
Няма още половин година откакто го забравих. rotfImbo

За Гинчовата снимка съм ти писала в предния си пост.

Демет, когато е добре гримирана, е даже много, много красива. И да, красотата ѝ не е типично кукленска, а е красота на уверена и силна жена, с ярки черти.

# 568
  • Варненска клюкарка
Проф, видях след като публикувах. Надявах се да е Ча, все пак няколко пъти се е случвало след дълги паузи, да се появи по това време на месец април.

А можеше да е Ча, Хазар в реклама на Reebok

# 569
  • I Love You 3000
Бел, мани мани , толкова ми е къс фитила , че няма накъде. А какви салто морталета правя вкъщи с чистената и готвене, не е истина просто. Брави, кранчета, под, плотове се мият по 2 пъти минимум на ден. Всяка стока и торбичка се пребърсва с мокра кърпа, луда работа. Аз и преди си бях така, но сега ОКР-то ми е засилено на макс.
Не гледам новини и не пускам вече нашите новини, че се потрисам всеки път от безотговорния ни народ. Гледам световните новини, те ми дават по - ясна представа за това какво и колко да очаквам. Работя от вкъщи , но и затова имам доста пречки. И само като бяха пуснати случайно новините вчера и като видях "столичани" да се прибират по - родните места и лошо ми стана. Че и в другите големи градове не се спират. За къде си хукнал ?! За два дни?! Ще се прибира един ден с препядствия , ще опъне краката в Събота докато майки и баби му шетат и го обслужват, в неделя ще се насвини като казак и в Понеделник , ще тропа на вратата на големия град , че видиш ли във Вторник е на работа. А между временно е заразил , трима четирима без да му пука.
Като изляза на терасата и видя някакви хора да ми се разхождат без маски и без причина  полудявам и се чувствам като единствената будала в тази държава. После се чуя с близките , приятели , гледам вие тук спазвате също и се успокоявам за малко , до утрешния ден.

Съжалявам просто трябваше да си го излея някъде Simple Smile

Забравих какво още щях да пиша Simple Smile

Аааа, Феми много ме кефиш как не я оставяш тази Дуда на мира. Ти определено си ми по - забавна от нея. Ама жената прави каквото правят всички от този бранш в момента. Без значение , колко много и с какво е известна. Сега се трупа фенска маса за после. Ама явно Чачо е като запънато магаре на мост. Иначе ако беше по-отворен , Дуда като нищо можеше да го юрне в трендовете на Инстаграма. Да му дръпне едни чалънджи от ТикТока - например "Влязох в стаята гола и заснех реакцията на мъжа /гаджето си докато то играе видео игри"
https://www.youtube.com/watch?v=WDPHnxWeBzg или "Понеже няма фризьор го постригах аз , и той замяса на Брюкселско зеле"
 или пък да му се катери "Коала Стайл" https://www.youtube.com/watch?v=k6W1oe-DsC0. Ама , а де, Чачо е гевезе.
Джанчо 100 % ако имаше приятелка и то такава напориста да се показва , щеше през ден да върти коали и да изтрепят нета Simple Smile Още повече , че СЕМ-а им не им е погнал социалките.  Мечтите са безплатни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт