ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варненска клюкарка
И аз с тази снимка идвах. Хазал е развълнувана, плакала е, мишо е напрегнат все едно той ще ражда... нормално за ситуацията им.  За сегашния повод една рядка усмихната снимка на мъжа и би изглеждзала по-на място от това което е пуснала, на този кадър по-добре да му се радват само двамата.

Нощните звуци добре звучат, ама нищо се не види, въобще горното съвсем очаквано от едните, второто напълно в стила на Дуда.... Или трябваше да кажа на другите двама, защото ако зависеше само от кака, досега и Ча да е показала, ама като не може - тъмнина и щурци....Rolling Eyes Да вземат малко вече да сметят плочата.

Преди няколко дни ви сложих резултата от повторението на Меджезира 2, 59% ама това е нищо,  сериала на Гизем Гюзел койлу е вдигнал двойно - 4,13%  НапраУ сЪ шокирах. Той и по време на излъчването си беше по-гледан от мъпета, ама все пак егати рейтинга дето е вдигнал на второ излъчване Joy

# 586
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нормално, на хората им се гледа нещо разтоварващо и ведро, а не натоварващо. Виж къде чак в дъното на табрлицата е повторението на Ертюгрула, който трошеше конкуренцията при първоначалното си излъчване.

# 587
Т набарах един профил за Ча , изобилие от снимки от проекти и фотосесии
слагам линка  да си го имаме в темата. Wink
https://twitter.com/picsofcagatay

уаууу , боксьора:heart_eyes:

Чачоооо - Бонд любимата ми фотосесия Heart Eyes
Протекторската фотосесия

лятната от онова време Heart Eyes

припадаща емотка и крейзиии ,пу какъв мъжкар Sunglasses

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 19:53 от femmi2

# 588
  • Варненска клюкарка
Още едно инфо от рускините за нова роля на Хазал, не знам откъде са го взели, затова ще го сложа направо както е преведено на руски. За втори път се споменава Нетфликс и роля в психо рилър, като този път главната женска роля е на психопатка.

💥Хазал Кая продолжает вызывать большой интерес у продюсеров. Как стало известно кроме OG Medya (сериал Девушка за стеклом) в актрисе также заинтересована продюсер Башак Абаджигил, которая предложила ей роль в сериале Нетфликс Фатма. Напомним, что это будет первый сериал о женщине серийной убийце производства Турции.

Значи преди е било ОЗ Медия, но от там се оттегля тази продуцентка която прави OG Medya които създават Атие и сериала на Демет Явно и втора продуцентка от Нетфликс е проявила интерес. Ако има нещо вярно разбира се .  Енгин е сложил инфото за предстоящото интервю на Хазал. Дано този път да ни спести инфото за братята си и да кара по същество ако наистина предстои нещо ново.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 18:36 от Беллора

# 589
И аз това писах и коментирах Хазал да разкаже повче за плановете си.  Разбира се и да има добри въпроси .Това за брaтска обич , сестринска го знаем наизуст. Хазал сега е омъжена са близки с Ча. Това ,че отиде на нейната сватба е показателно . Ча не го прави често , камо ли да влачи и севгилито с него.
 Серийна убийца да приеме такава роля ще е доста различно .
 Ако е в нет платформа ще е добре и без да го разтягат.

хареса ми снимката на ХазаР

барабанистчетооо Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 14:58 от femmi2

# 590
  • Варненска клюкарка
Има много хубаво видео на Ча докато репетира с Бурчин сцената в която се биха като мъже Joy Само от ВК мога да го сложа, ако го има другаде и можете, слагайте да се вижда. Ча е с дълга коса, още не са го окастрили за ролята, може би е около времето преди или след посещението му в Грузия, тогава беше такъв дългокос. Какво е сладурче накрая, имах чувството че като някоя горила ще си удари 2-3 юмрука в гърдите  Mr. Green Става за гифче.

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456252616%2Fec67b1e9c12c0 … pl_wall_-58199741

# 591
Бел , намерих и битката  в епизода  заедно с репетецията . Не съм гледала този епизод , цъках любовните сцени и после останалото.
Грузия е с дълга косица и къдрици се веят . Най ми харесва и е тамъм с къса прическа оформена. Рядко харесвам мъже с дълги коси и им отиват.
https://twitter.com/Ulusoy_cao/status/1252900817763479554
Ако на Марги е слаб още нета , Еми ще направи  гифки   от репетицията . Flowers Sunflower

ето го от Грузия благотворително

ново гифче Heart Eyes

подава лапичка, белия котарак спазва дистанция Animal Heart Eyes Cat

Допълвам с пожеланите гифки

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 21:38 от femmi2

# 592
Хазал много "приказлива" днес в сторито. Изсипвам снимките без коментар, като само ще обърна внимание, че едната е от сватбата ѝ.

И един спомен в инстаграма ѝ.

# 593
  • Варненска клюкарка
Интересна снимка, тоя не ми прилича много на Мишо, той ли е?

На новите снимки ми се вижда отслабнала в лице и май и се привиждат кроасани, или са просто някакви филтри с които се забавлява. Тази вечер е интервюто  при Тувана Буюкчънар.

Намерих гифка от видеото с Ча, там на финала с интересните му чупки, ама е 5,21 МВ а Мамата позволява до 5. Някой беше казал че можело  по-големи, пробвах не става....

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 13:32 от Беллора

# 594
Бел ,не е Мишо на снимката . Увеличих да видя ,друг човек е със сигурност. Тувана и Илка нямаха ли общ бизнес за мода ? Тя и предаване има щом Хазал ще и гостува от вкъщи .
Името и фамилията са същите .

Бел ,редактирах снощи поста с гифки видя ли ги с дългокоско .
Марга,сподели че може и по- големички.

И на мен ми приличат на кроасани филтрите във вид на очила.

Надяваме се да има ново инфо за проект лично от Хазалка довечера в интервюто.
Да ни спести братята ,но няма се изненадаме да се пръкне Мишо .
Хазал да каже ако някой  не е разбрал че са с -во и колко го обича.
От другото чифте ни дума ,само концерт на щурчета и разни стари снимки на Дуда. Не че премирам за общо фото ,но поне една снимчица на рибаря да видим на какво е заприличал в момента . Брадясал ли е , наедрял, как си почива ? Любимият риболов му липсва.
Туркиш има вечерен час вече.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 13:43 от femmi2

# 595
  • Варненска клюкарка
Не бях ги видяла, ама щом може по-големи, нека да са по-големи.

И аз увеличих на телефона и там не ми изглеждаше мишо, но после на малката снимка на компа ми заприлича на него.

Не знаех че тази Тувана имала предаване. тя прави стаята на Фико и сватбата на Хазал, по едно време с Илка имаха моден бизнес, оная зелена дантелена рокля на някакво мдно събитие върху Хазал беше от нея. И предвид колко са си близки, подозирам че въпросите и отговорите няма да ми интересни - половината ще са за какъв арен съпруг е мишо, останалото за бебета, щастия, планове и братята.... Rolling Eyes Тоя филм вече съм го гледала. Оо да, как без мишо, нали си е в къщата, Хазалиндса няма пропусне да го натика на зрителите.

Joy Joy Joy
Това ме подсети как преди седмица синът ми каза  "или ме пускай на фризьор или хващай ножиците, ако не, аз ще го направя" Пуснах го, защото точно такава картинка ми изникна в съзнанието Joy

# 596
Няма лошо да демонстрира ,да не прекалява.
И двамата ни патрони си падат по зрели и по - големи от тях половинки. Не казвам нищо лошо и с моя имаме разлика.
Репликата й че не може да се вярва на красивите мъже може би има причина да го каже .Така е не всички са еднакви по характер.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 21:13 от femmi2

# 597
  • Варненска клюкарка
Днес всички в Турция празнуват деня на детето и поздравяват от мрежите със свои детски снимки. Хазал никак не се е променила, даже прическата и е същата.

Ча през годините на тази дата няколко пъти е слагал свои детски снимки, тази година не.
Поздравил е със снимка на Ататюрк. Или по-скоро го е направил Гинчо, в редките случаи когато Ча се разписва и лайква го прави в ИГ.

# 598
Интересна снимка, тоя не ми прилича много на Мишо, той ли е?

На новите снимки ми се вижда отслабнала в лице и май и се привиждат кроасани, или са просто някакви филтри с които се забавлява. Тази вечер е интервюто  при Тувана Буюкчънар.
Laughing Laughing Laughing Не, не е Мишо, то си пише кой е. Това са главните организатори на сватбата, а снимката си я е пуснала точно Тувана Буюкчънар.

И това са точно кроасани, че Хазал се гъбарка с онази от центъра за красота и отслабване.

Хади да сложим и Кака като малка.

# 599
Не е променена от мъничка . Поне поства нещо ,а нашия и за деня на детето се отчете с поздрав или Гинчо го е направил. Ех ,тоз рибар ще си забрави паролата ако вече не го е забравил ,ама ще си измисли нова Joy може да е с името на възлюбената Joy
Ако знае аз как и казвам и ловкам шаманска пиявица ,кърлеж впит .
Ети ми се кефи ,как забавно браня любимеца и се дракам с Дуда Grin
Нали е форум ще си пишем .
Кака на тази снимка като малка бива .
Има едни направо ,като цигане .

Общи условия

Активация на акаунт