ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 751
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Варненска клюкарка
Новите клюки са че Мерт Язаджъолу ще играе малкия Барбароса. Според мен е много малко вероятно докато той е ангажиран на Нетфликс, но явно не само аз и Марга виждаме леката му прилика с Ча. В последно време не го знам как е, мярнах го с някакви мустаци и не ми хареса, но в Карагюла е като малкия брат на Орлето, само че по-дребен и не така атлетичен като баш анадолскияа орел. От друга страна, ако първо ще се показва историята на големия брат, а в следващия сезон на малкия защо не? Засега в типичния си стил се упражняват кой повече клюки ще изкара, някои дори стигнаха до там да пишат че Ча няма да е в главна роля, логика умри- за сефте първо съобщават някой от второстепенните без да имат представа за главните  Joy Бирсен казва две главни мъжки роли, разбираемо че отново ще имаме братска история, казва също че освен Ча няма нищо друго което да е сигурно, което показва кой от двамата главни ще е по-главния  Laughing

# 706

Хазалка спортува и е готова да се върне на екран . Има проект за филм ,  надяваме се да го реализира. Напоследък филмите нямат добри резултати , на Арас чупи рекорда . Подробности за Хазаления филм не се знаят. Поне сценария да е добър,какво ли е харесала ?

коженето кабзово яке и очила е върха:sunglasses:SunglassesHeart Eyes ядосан Сарп ,рита чувала и тегли Сиктира на всички. Илка добре го облича в Ичердето. Отива му екшъна и да държи пистолет. Пирата Барбарос ще върти меч.
Винаги различен образ . Евалла му правим! Не
 Фемиричета - нафталинчета Two Hearts

Фереее - любов на дивана KissHeart
Емко 3

Heart EyesHeart EyesYum

Наздраве от Емко Tropical Drink
Да пие му отива на тоя човек . Прави го небрежно секси и с тази набола брадица Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 00:02 от femmi2

# 707
  • Пришълец
Ехоо  
Интересни неща споделяте както винаги. Ако не друго, то поне ме радва факта, че Ча ще се снима в нещо различно и е приключил със Защитника. Да се надяваме, че е направил добър избор.
Партньорката не че ще е толкова важна, но дано е талантлива и да става за гледане. Аз нямам конкретни предпочитания.

Бел, за Мерт Язъджъолу пишат, че ще е малкия брат ли? Колко му е. Той може и да е приключил с участието си в младежкия сериал на Нетфликс. Понеже в първи сезон показаха събитията през погледа на една от порасналите девойки, възможно е втория да го продължат с други актьори. Но това, което пиша е непроверено и в сферата на догадките, де
Аз Мерт допреди Карагюла не го знаех, сигурно заради това не можах да го разпозная в Защитника, нали имал епизодична роля... Е, срещала съм името му тук, но и да сте го показвали не ми е правил впечатление. Симпатично момче е и да, първото, което ми мина през ум като го видях е, че ми прилича на младия Ча. Да, ама Ча през годините се промени, а тоя малкия като го видях в последния му сериал ахнах - Синан си е същински Баран. С мустачките обаче не е за предпочитане Smirk
Бел, ти още преди години си установила приликите с Орлето:)

И като съм заговорила за прилики, Фико е одрал кожата на баща си:)

Феми, ох, че хубав Емко!
На предните страници мярнах, че за проекта на Ча се спряга и Исмаил Филиз. Не знам спомняш ли си ама преди доста време беше изказвала предположения, че с нашия може да ги съберат, е на път си да познаеш. Времето ще покаже Sweat Smile

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 00:09 от 'Маргарита

# 708
Маргарелкеее ,щях да те диря бе джанъм беним ,липсваш ми в темата.Kissing Heart
 Имам подарък за теб от Еми ,ще ти го доставя другаде Wink
Какво стана четеш ли нашето произведение в Толг. тема ?
Вкарахме и нов герой Кемал от Клетва.
Актьора хич не е лош .

Да ,прекрасен ,прелестен ,изкушаващ, хипнотизаращ Емко Heart Eyes и Сарп си го бива.

За Исмаил Филиз помня че го писах ,ти не си го забравила . Laughing  Предположих че ще бъдат във фантастиката.  Доста неща усещам интуитивно и за Вътрешното познах . Нещо ми се чини че няма да ги съберат двамата. Rolling Eyes
Ако пък стане ще се радваме и ще познаем.
Стана подопечен на Гинчо та колко му е да го уреди в такъв мащабен проект.
Жена му в кой ли месец ,кога ще ражда ?
Сега с тази пандемия се притесняваш още повече .

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 01:07 от femmi2

# 709
  • Варненска клюкарка
Маргиии Hug Никак не се получава да се съберем всички клюкарки на една страница, сега очаквакаме реакцията на Ети.  
Сутринта сънена в леглото преглеждам през телефона и виждам това. Потребителите на мрежата в Турция сравнили бременната Джиджи Хадид, с Джансу от АФК, гледам и се чудя къде е Джиджи, а то като 2 капки вода  newsm09

Никога не съм я намирала за красива, но наистина промяната е ужасна, на някои жени така им се отразяват хормоните на бременността.

Така е Марги, Мерт от Карагюла не е мръднал, само някаква рядка и грозна окосменост, която го прави да изглежда като някакво цигане, но като цяло си е същия, само вече приликата му не е толкова очевидна с Ча. Пишат че сега през юли започват да снимат втория сезон на Любов 101 за Нетфликс, но тая подробност че има скок във времето не я знаех. Пишат че му предстоял и друг сериал, както пишат и че Ча е подписал само за 1 сезон и нататък продукцията ще продължи с малкия брат т.е. баш националния герой, макар че и двамата са такива но в различна степен.

Исмаил Филиз го спрягат заради Енгин, както и Мерве Болуур, може най-накрая да и излезе късметът, макар че май мярнах някъде че се готви за приемните изпити на Оксфорд....

Ча е лайкнал това, пууу само на тез риби реагира бе  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 12:17 от Беллора

# 710
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сигурно вече се е окопал около някоя рибоносна локва и хвърля ли хвърля ... Mr. Green

През това време Джан се поддържа в идеална форма. Хайде дано излезе свеж и готин проектът им с Йозге, че ми се гледа точно такова нещо. Колкото по-хубави мъже и жени в него, толкова по-добре. smile3544

# 711
  • Пришълец
Феми, заповядай когато пожелаеш, ще ми бъде приятно. Благодаря и за вниманието от страна на Еми Heart
Няма да те лъжа, имам доста да наваксвам с вашия сценарий, скоро не съм ви наглеждала, но добре бяхте започнали.
Сериала Клетва не го гледам, само Завинаги и Карагюл когато имам възможност.

Бел Kissing Heart
Ау, Джиджи Хадид наистина прилича много на Джансула. Може би повече отколкото самата Седеф Шахин. Не съм виждала актуални кадри, предполагам че е променена.

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 12:01 от 'Маргарита

# 712
  • Варненска клюкарка
Изключителна новина от Ранини, направо руския превод. Ча на Амазон, явно нещата с Нетфликс приключват и Ча ще се появи като първопроходец в Турция и за друга могъща платформа. Собственикът е Джеф Безос, сигурно се чували, най-богатият човек в света- 140 милиарда долара  newsm09 Това вероятно ще е вторият проект, филма ка който писаха миналата седмица, там ставаше въпрос че ще го снима за платформа и всички помислихме че е Нетфликс, да, ама не - Амазон. Тя е по-отскоро на пазара и доколкото съм чела таргета и са семейни филми не фентъзи. Ох бива си я новината според мен повече и от сериала.

Накратко Орхан Памук и романът му Музей на невинността. любовен триъгълник- богата наследница и любов с бедна родственица....Двучи много обещаващо, а както му се получават на Ча тези неща.... newsm53

Цитат
🔥💣⚡Дневная бомба! Интернет-платформа Амазон объявляет о работе над первым турецким сериалом, который будет являться адаптацией знаменитого романа Орхана Памука "Музей невинности". Отметим, что автор удостоен Нобелевской премии по литературе. Это классический любовный треугольник, где молодой человек, который должен жениться на богатой наследнице, влюбляется в свою бедную родственницу. Проект находится на повестке дня уже два года. Производство компании Эрика Бармака (ранее он занимался развитием неанглоязычного контента Нетфликс и отвечал за создание сериала Защитник) и OGM Pictures. Как полагали многие, главным героем станет Кыванч Татлытуг, у которого подписан контракт с OGM Pictures на работу в сериале. Однако это не соответствует действительности. С актером, который исполнит главную роль, уже достигнуто "джентельменское соглашение", и он выступит также в качестве одного из сопродюсеров проекта.

P.S. Главную роль в проекте сыграет Чагатай Улусой. Как сообщила известная журналистка Ранини, покупая права на экранизацию этого романа, Эрик Бармак точно знал, что в главной роли он хочет видеть только Чагатая

# 713
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изключителна новина от Ранини, направо руския превод. Ча на Амазон, явно нещата с Нетфликс приключват и Ча ще се появи като първопроходец в Турция и за друга могъща платформа. Собственикът е Джеф Безос, сигурно се чували, най-богатият човек в света- 140 милиарда долара  newsm09 Това вероятно ще е вторият проект, филма ка който писаха миналата седмица, там ставаше въпрос че ще го снима за платформа и всички помислихме че е Нетфликс, да, ама не - Амазон. Тя е по-отскоро на пазара и доколкото съм чела таргета и са семейни филми не фентъзи. Ох бива си я новината според мен повече и от сериала.

Накратко Орхан Памук и романът му Музей на невинността. любовен триъгълник- богата наследница и любов с бедна родственица....Двучи много обещаващо, а както му се получават на Ча тези неща.... newsm53

Цитат
🔥💣⚡Дневная бомба! Интернет-платформа Амазон объявляет о работе над первым турецким сериалом, который будет являться адаптацией знаменитого романа Орхана Памука "Музей невинности". Отметим, что автор удостоен Нобелевской премии по литературе. Это классический любовный треугольник, где молодой человек, который должен жениться на богатой наследнице, влюбляется в свою бедную родственницу. Проект находится на повестке дня уже два года. Производство компании Эрика Бармака (ранее он занимался развитием неанглоязычного контента Нетфликс и отвечал за создание сериала Защитник) и OGM Pictures. Как полагали многие, главным героем станет Кыванч Татлытуг, у которого подписан контракт с OGM Pictures на работу в сериале. Однако это не соответствует действительности. С актером, который исполнит главную роль, уже достигнуто "джентельменское соглашение", и он выступит также в качестве одного из сопродюсеров проекта.

P.S. Главную роль в проекте сыграет Чагатай Улусой. Как сообщила известная журналистка Ранини, покупая права на экранизацию этого романа, Эрик Бармак точно знал, что в главной роли он хочет видеть только Чагатая
Брех! newsm09
А дано, ама дали? Чачко от Олигофренията насам всячески бяга от типично любовни истории. Не знам и какво представлява романът, но при такъв сюжет ще са много важни актрисите в двете роли.

# 714
  • Варненска клюкарка
Ох  Проф и аз съм  малко озадачена от новината, още повече че едни превеждат филм, други сериал - истината е някъде там, но за стъпването на Амазон в Турция се знае още от миналата година. Май за този проект ставаше въпрост че ще е съпродуцент, това означава че щом ще дава пари от джоба си, ще има думата по много въпроси, вероятно и за актрисите. Ще продуцира половината от нещата и по тази причина мисля че разни навлеци ще му бъдат спестени или ще изхвърчат навреме.  От друга страна Амазон си е име, от каквото и да е бягал, за тези сигурно и живи жаби би хапнал, видяхме за Нетфликс какви сцени може да прави, то това беше основното което запомниха всички Joy Да се надяваме че заради годините и опитът му в бранша вече не е такъв наивен, има по-голям опит, има си Енгин, и за партньори Амазон, не да избира между едните тънки игрички на Керем Чатай и другите тънки игрички на Керем Чатай.

# 715
Разбира се ще има думата за нещата и избора на колеги ,щом е съпродуцент.
Аз също мислех ще продължи за Нетфликс. Е ,поне правилно сме усетили и се писа че продължава с нет платформите.
Сега тази Амазон като чета собственика й не е случаен човек . Най богатия в света.
Иде ми да възкликна от хабера уаууу, брех:flushed:
Чачи успя да се задържи на върха и продължава да ме вълнува.
Никак не е лесно и всеки няма този късмет ,но се иска да работиш и да имаш правилните хора до теб:wink:

Филм или сериал сме доволни ,щото нашия умее да е Огън ,жените да му падат в краката да люби и съблазнява .

Богати наследници ,бедна девойка.
Орхан Памук го знам ,като автор .
Книгата ако я има на бг с удоволствие ще я прочета.

От мъпета избягва ,но не всички са като Онази особа. Делибала си беше любовен.
Колко му беше кеф да се отърси от Яманко и Прилива и да играе с Лидия .

Нетфликс ,не минава без горещи сцени.
За кариерата си ще играе каквото трябва.
Това е голям успех. Гинчо знаят какво правят . Както коментирахме аз и Бел ,щом е за тези Няма да се дърпа!

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 15:05 от femmi2

# 716
  • Пришълец
Инфото е от Ранини, нали, а на нея казахте може да ѝ се вярва Sunglasses

Феми, като за начало това, щом ти се чете. Достатъчно е, за да добие човек представа.
Скрит текст:
Действието в романа се развива почти изцяло в Истанбул, в периода от 1975 г. до 1984 г. Самото повествование се води от името на младия Кемал, който разказва в първо лице за своята вдъхновяваща любов и силни чувства към ослепително красивата Фюсун. Кемал е 30 – годишен мъж, който принадлежи към богато и влиятелно истанбулско семейство. Той е получил образованието си в САЩ, а в момента участва в управлението на семейното търговско дружество. Той се радва на дългогодишна любовна връзка с красивата си приятелка Сибел. Тя също е част от многоуважавано семейство и е живяла във Франция, като е получила образованието си в Париж.

Като цяло твърде малко млади хора имат възможност да следват в западноевропейски или американски университети. Тези млади хора се превръщат в символ на модерността, на новите нрави, които навлизат бавно и постепенно в консервативното турско общество. На пръв поглед, Кемал и Сибел са великолепна двойка, разбират се чудесно, отношенията им са прекрасни. Дори спят заедно, без да са сгодени и преди да са сключили брак, което не е никак разпространено в нравите на обществото, дори и сред по – младите му представители. Всички роднини и приятели на двамата влюбени считат, че са създадени един за друг и им предвещават щастливо бъдеще заедно.

Докато Кемал и Сибел един ден се разхождат из улиците на града, тя си харесва изложената на една витрина дамска чанта. Кемал иска да я изненада и на следващия ден отива в същия магазин, за да купи чантата и да я подари на любимата си. Оказва се, че в магазина като продавач работи родственицата на Кемал – младата и ослепително красива Фюсун. Двамата не са се виждали от около десетина години. Кемал е очарован от разхубалата се Фюсун, той я помни като малко момиче, а сега пред него стои красива млада дама. Кемал закупува чантата и я поднася като подарък на Сибел. Чантата е с висока цена, тъй като е от световноизвестна марка. Сибел обаче веднага разпознава, че вещта е фалшификат, евтина имитация. Кемал е разочарован, като на следващия ден отива в магазина и връща чантата. Фюсун е смутена, тя е притеснена и се извинява за случилото се, за което няма никаква вина, защото на практика е само продавач в магазина. Кемал още веднъж забелязва нежната ѝ красота. Тя няма достъп до касата и в момента не е в състояние да върне парите. Всъщност Кемал не се интересува толкова от парите, той е заможен и може да си позволи да харчи огромни суми, но не може да забрави образа на Фюсун и още от първата им среща започва да си мисли все повече за нея. Фюсун е изключително настоятелна да върне парите на Кемал, той ѝ дава адреса на един от семейните апартаменти, който на практика е необитаем, тъй като никой не живее в него. Кемал определя среща на Фюсун, като тя пристига в апартамента и двамата се целуват нежно. Фюсун споделя, че иска да следва в университет и трябва да се подготви за приемните изпити. Кемал ѝ обещава помощ, но това се превръща във формален повод за срещите им. Последват 28 дни, като във всеки един от тях, по обедно време двамата се срещат в апартамента и правят любов. Фюсун е девстена, тя се отдава на Кемал, като за него тези 28 дни са най-щастливия период в живота му. Двамата просто се отдават на любовта и чувствата си, без да мислят за условностите на външния свят и най-вече за обстоятелството, че Кемал е обвързан и се подготвя неговия годеж. Въпреки че е обсебен от Фюсун, той не знае какво да предприеме със Сибел. Годежът се подготвя, като се очертава да се превърне в светско събитие в града, поканени са видни представители на обществото. В крайна сметка церемонията по годежа се провежда в елитен хотел, наистина е изключително пищна и бляскава, като по изричната молба на Кемал, са поканени Фюсун и цялото ѝ семейство. Кемал е доста потиснат и тъжен по време на празненството, той е поздравяван от гостите, но в сърцето и в ума му е само и единствено мисълта за Фюсун. Няколко пъти поглежда към нея и я ревнува от някои мъже, които танцуват с нея. На следващия ден се състои приемния изпит на Фюсун за приемане в университета, на който тя напълно се проваля. Фюсун и цялото ѝ семейство изненадващо напускат жилището си и се преместват в нов дом, като не съобщават нищо на Кемал. Той е объркан и смутен, разбира, че е причинил огромна болка на Фюсун сгодявайки се със Сибел, но самата Фюсун не е искала от него да развали годежа, двамата са се любили безметежно, наслаждавали са се на моментите заедно, откривали са любовните наслади и не са мислили за бъдещето. Кемал е смазан от отсъствието на голямата си любов, той всеки ден продължава да ходи в апартамента, където са се виждали, като търси утеха на мъката си сред вещите в жилището, сред които още се усеща уханието на Фюсун. Неговата потиснатост и мрачно настроение стават достояние дори вече на Сибел. Тя е забелязала, че нещо не е наред, но в един момент търпението ѝ се изчерпва и тя открито поставя въпроса какво се случва с Кемал и какво е бъдещето на тяхната връзка, защото двамата почти не излизат, не се любят, годеникът е неразговорлив и умислен. Кемал ѝ признава за любовната си връзка с Фюсун, че не може да я забрави и че все още е лудо влюбен в нея. Двамата разбират, че съвместното им бъдеще е напълно невъзможно и Сибел напуска Кемал, като двамата така и не се виждат до края на живота си. Кемал опитва на няколко пъти да се свърже с Фюсун, но неуспешно. Очевидно, тя, а и цялото ѝ семейство го отбягват. Все пак тя се съгласява след много молби да се видят, като го кани на вечеря в новия им дом. Той пристига въодушевен и доволен, че отново ще е близко до любовта на живота си, но се оказва, че Фюсун се е омъжила за някакво младо момче от квартала, което се занимава с писането на сценарии за киноиндустрията. Кемал има намерение да прекара живота си с Фюсун, но е неприятно изненадан. Все пак той се примирява с нейния брак, като започва редовно в следващите няколко години да посещава дома ѝ и да вечеря с нея, съпруга ѝ и нейните родители. По време на тези дълги и продължителни вечери, Кемал отмъква първоначално незабелязано различни вещи, принадлежащи на Фюсун или просто предмети, част от интериора на къщата, като започва да ги колекционира и да търси утеха за наранените си чувства сред тях. Съпругът на Фюсун е бедно, но амбицозно момче, като Кемал предоставя парична сума, за да може да се направи филм, в който Фюсун да се снима. Известен период тримата често излизат заедно, като се приобщават към киносредите в града, но Кемал, а и съпругът на Фюсун осъзнават, че има твърде много изкушения за красивата Фюсун и съзнателно вземат решение да не бързат със старта на филма. Постепенно самата Фюсун се обезверява и губи надежда да се превърне във филмова звезда. Минават няколко години, като живота си тече по същия начин, Кемал ходи почти всяка вечер на гости в дома на Фюсун, вечеря с нея и родителите ѝ, гледат телевизионни предавания, пеят песни, събеседват на различни теми, понякога просто мълчат. Съпругът на Фюсун започва любовна връзка с нашумяла актриса, като започва все по – често да отсъства от дома. Майката на Фюсун насърчава Кемал, че дъщеря ѝ един ден ще бъде негова съпруга. Един ден изненадващо за всички бащата на Фюсун умира. Кемал разбира, че отношенията на Фюсун със съпруга ѝ са влошени и обтегнати и връзката им няма никакво бъдеще. Тя иска да получи развод, като той ѝ съдейства по – бързо и безболезнено да приключи процедурата. Фюсун е разочарована, че не се е снимала във филм, което е била голямата ѝ мечта. Тя започва шофьорски курс, като няколко пъти е късана на изпита, често заради обстоятелството, че е жена. Тя е изключително упорита и в крайна сметка издържава изпита и придобива шофьорска правоспособност. Кемал решава, че трябва да напуснат Истанбул за известно време и да направят едно пътешествие с автомобил из Европа. Двамата отпътуват с автомобил, като спират да пренощуват близо до Одрин. Вечерята поливат с огромно количество ракия и през нощта се любят след толкова много години. На сутринта въпреки че Фюсун е в неадекватно състояние вследствие на изпития алкохол, тя настоява да шофира и да направят малка разходка с автомобила заедно с Кемал. Последва тежка катастрофа, в която Кемал е тежко ранен, а Фюсун умира. Кемал, който е събрал хиляди нейни вещи, прави в дома ѝ в нейна чест музей, в който излага своята знаменателна колекция, символизираща неговата огромна и всепоглъщаща любов към божествено красивата Фюсун.

Източник: https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Музей_на_невинността

# 717
  • Варненска клюкарка
Така е, на нея може да се вярва, досега е грешила само няколко пъти и то в случаи когато проектът вече обявен се е разпадал по една или друга причина. Дано да се случи, дано наистина да е вярно и да не вземе нещо да изгърми докато се готвят нещата Praynig Нещо само не ми е ясно как така наведнъж два проекта, но и двете неща идват от Ранини, не мисля че сама би си противоречила.

Марги браво, запазвам си резюмето- историята си я бива, малко глупав финал ама до него има интересни неща, наполовина да ги направят така все ще е нещо. Ама че тъпо име това Фюсюн, почти съм сигурна че ще го сменят, защото вече му се е случвало друга да нарича със същото.
Значи минимум 2 млади жени и поне още една там актриса някаква... Бива бива, откога го искам в роля на изневерител, с дъх на дебел портфейл и всеичко което може да произтече от това. Дано направят съвременна адаптация че то това на моите години.

Инфото е от Ранини, нали, а на нея казахте може да ѝ се вярва Sunglasses

Феми, като за начало това, щом ти се чете. Достатъчно е, за да добие човек представа.
Скрит текст:
Действието в романа се развива почти изцяло в Истанбул, в периода от 1975 г. до 1984 г. Самото повествование се води от името на младия Кемал, който разказва в първо лице за своята вдъхновяваща любов и силни чувства към ослепително красивата Фюсун. Кемал е 30 – годишен мъж, който принадлежи към богато и влиятелно истанбулско семейство. Той е получил образованието си в САЩ, а в момента участва в управлението на семейното търговско дружество. Той се радва на дългогодишна любовна връзка с красивата си приятелка Сибел. Тя също е част от многоуважавано семейство и е живяла във Франция, като е получила образованието си в Париж.

Като цяло твърде малко млади хора имат възможност да следват в западноевропейски или американски университети. Тези млади хора се превръщат в символ на модерността, на новите нрави, които навлизат бавно и постепенно в консервативното турско общество. На пръв поглед, Кемал и Сибел са великолепна двойка, разбират се чудесно, отношенията им са прекрасни. Дори спят заедно, без да са сгодени и преди да са сключили брак, което не е никак разпространено в нравите на обществото, дори и сред по – младите му представители. Всички роднини и приятели на двамата влюбени считат, че са създадени един за друг и им предвещават щастливо бъдеще заедно.

Докато Кемал и Сибел един ден се разхождат из улиците на града, тя си харесва изложената на една витрина дамска чанта. Кемал иска да я изненада и на следващия ден отива в същия магазин, за да купи чантата и да я подари на любимата си. Оказва се, че в магазина като продавач работи родственицата на Кемал – младата и ослепително красива Фюсун. Двамата не са се виждали от около десетина години. Кемал е очарован от разхубалата се Фюсун, той я помни като малко момиче, а сега пред него стои красива млада дама. Кемал закупува чантата и я поднася като подарък на Сибел. Чантата е с висока цена, тъй като е от световноизвестна марка. Сибел обаче веднага разпознава, че вещта е фалшификат, евтина имитация. Кемал е разочарован, като на следващия ден отива в магазина и връща чантата. Фюсун е смутена, тя е притеснена и се извинява за случилото се, за което няма никаква вина, защото на практика е само продавач в магазина. Кемал още веднъж забелязва нежната ѝ красота. Тя няма достъп до касата и в момента не е в състояние да върне парите. Всъщност Кемал не се интересува толкова от парите, той е заможен и може да си позволи да харчи огромни суми, но не може да забрави образа на Фюсун и още от първата им среща започва да си мисли все повече за нея. Фюсун е изключително настоятелна да върне парите на Кемал, той ѝ дава адреса на един от семейните апартаменти, който на практика е необитаем, тъй като никой не живее в него. Кемал определя среща на Фюсун, като тя пристига в апартамента и двамата се целуват нежно. Фюсун споделя, че иска да следва в университет и трябва да се подготви за приемните изпити. Кемал ѝ обещава помощ, но това се превръща във формален повод за срещите им. Последват 28 дни, като във всеки един от тях, по обедно време двамата се срещат в апартамента и правят любов. Фюсун е девстена, тя се отдава на Кемал, като за него тези 28 дни са най-щастливия период в живота му. Двамата просто се отдават на любовта и чувствата си, без да мислят за условностите на външния свят и най-вече за обстоятелството, че Кемал е обвързан и се подготвя неговия годеж. Въпреки че е обсебен от Фюсун, той не знае какво да предприеме със Сибел. Годежът се подготвя, като се очертава да се превърне в светско събитие в града, поканени са видни представители на обществото. В крайна сметка церемонията по годежа се провежда в елитен хотел, наистина е изключително пищна и бляскава, като по изричната молба на Кемал, са поканени Фюсун и цялото ѝ семейство. Кемал е доста потиснат и тъжен по време на празненството, той е поздравяван от гостите, но в сърцето и в ума му е само и единствено мисълта за Фюсун. Няколко пъти поглежда към нея и я ревнува от някои мъже, които танцуват с нея. На следващия ден се състои приемния изпит на Фюсун за приемане в университета, на който тя напълно се проваля. Фюсун и цялото ѝ семейство изненадващо напускат жилището си и се преместват в нов дом, като не съобщават нищо на Кемал. Той е объркан и смутен, разбира, че е причинил огромна болка на Фюсун сгодявайки се със Сибел, но самата Фюсун не е искала от него да развали годежа, двамата са се любили безметежно, наслаждавали са се на моментите заедно, откривали са любовните наслади и не са мислили за бъдещето. Кемал е смазан от отсъствието на голямата си любов, той всеки ден продължава да ходи в апартамента, където са се виждали, като търси утеха на мъката си сред вещите в жилището, сред които още се усеща уханието на Фюсун. Неговата потиснатост и мрачно настроение стават достояние дори вече на Сибел. Тя е забелязала, че нещо не е наред, но в един момент търпението ѝ се изчерпва и тя открито поставя въпроса какво се случва с Кемал и какво е бъдещето на тяхната връзка, защото двамата почти не излизат, не се любят, годеникът е неразговорлив и умислен. Кемал ѝ признава за любовната си връзка с Фюсун, че не може да я забрави и че все още е лудо влюбен в нея. Двамата разбират, че съвместното им бъдеще е напълно невъзможно и Сибел напуска Кемал, като двамата така и не се виждат до края на живота си. Кемал опитва на няколко пъти да се свърже с Фюсун, но неуспешно. Очевидно, тя, а и цялото ѝ семейство го отбягват. Все пак тя се съгласява след много молби да се видят, като го кани на вечеря в новия им дом. Той пристига въодушевен и доволен, че отново ще е близко до любовта на живота си, но се оказва, че Фюсун се е омъжила за някакво младо момче от квартала, което се занимава с писането на сценарии за киноиндустрията. Кемал има намерение да прекара живота си с Фюсун, но е неприятно изненадан. Все пак той се примирява с нейния брак, като започва редовно в следващите няколко години да посещава дома ѝ и да вечеря с нея, съпруга ѝ и нейните родители. По време на тези дълги и продължителни вечери, Кемал отмъква първоначално незабелязано различни вещи, принадлежащи на Фюсун или просто предмети, част от интериора на къщата, като започва да ги колекционира и да търси утеха за наранените си чувства сред тях. Съпругът на Фюсун е бедно, но амбицозно момче, като Кемал предоставя парична сума, за да може да се направи филм, в който Фюсун да се снима. Известен период тримата често излизат заедно, като се приобщават към киносредите в града, но Кемал, а и съпругът на Фюсун осъзнават, че има твърде много изкушения за красивата Фюсун и съзнателно вземат решение да не бързат със старта на филма. Постепенно самата Фюсун се обезверява и губи надежда да се превърне във филмова звезда. Минават няколко години, като живота си тече по същия начин, Кемал ходи почти всяка вечер на гости в дома на Фюсун, вечеря с нея и родителите ѝ, гледат телевизионни предавания, пеят песни, събеседват на различни теми, понякога просто мълчат. Съпругът на Фюсун започва любовна връзка с нашумяла актриса, като започва все по – често да отсъства от дома. Майката на Фюсун насърчава Кемал, че дъщеря ѝ един ден ще бъде негова съпруга. Един ден изненадващо за всички бащата на Фюсун умира. Кемал разбира, че отношенията на Фюсун със съпруга ѝ са влошени и обтегнати и връзката им няма никакво бъдеще. Тя иска да получи развод, като той ѝ съдейства по – бързо и безболезнено да приключи процедурата. Фюсун е разочарована, че не се е снимала във филм, което е била голямата ѝ мечта. Тя започва шофьорски курс, като няколко пъти е късана на изпита, често заради обстоятелството, че е жена. Тя е изключително упорита и в крайна сметка издържава изпита и придобива шофьорска правоспособност. Кемал решава, че трябва да напуснат Истанбул за известно време и да направят едно пътешествие с автомобил из Европа. Двамата отпътуват с автомобил, като спират да пренощуват близо до Одрин. Вечерята поливат с огромно количество ракия и през нощта се любят след толкова много години. На сутринта въпреки че Фюсун е в неадекватно състояние вследствие на изпития алкохол, тя настоява да шофира и да направят малка разходка с автомобила заедно с Кемал. Последва тежка катастрофа, в която Кемал е тежко ранен, а Фюсун умира. Кемал, който е събрал хиляди нейни вещи, прави в дома ѝ в нейна чест музей, в който излага своята знаменателна колекция, символизираща неговата огромна и всепоглъщаща любов към божествено красивата Фюсун.

Източник: https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Музей_на_невинността

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 14:40 от Беллора

# 718
  • Пришълец
Ще направят съвременна адаптация и още как, щом темата го позволява периода за който се отнася не е от значение . Веднага за ЗП се сещам Blush

Бел, ако имаш готовност за нова тема да помогнем ли с изписването на тази или да позабавим темпото? Иска ми се да те улесним, затова попитах.

# 719
О ,ще направят съвременна адапция сто процента ,още повече че е в нет платформа.
Марги ,Тенкю за резюмето  Flowers Tulip
Добих представа .
Нашия ще гори от любов ,ще се побърка.
Ще се влюби във Фюсун ,заслепен от нейната красота . Виждайки я в магазина отново няма да може да я забрави.
Това Фюсун вероятно ще го сменят ,щото Лидия се казваше така в Делибала.
Кемал не е бил с такова име досега нашия хубавец .
Ще и отнеме девствеността ,тайни срещи.
Любов ,секс ,интимности. Героят му ще е богаташ.
Края е трагичен ,нашия пак ще му занулат любимата . Веднага се сещам за Фера и за Лейля в Защитника.
Нямам търпение да играе тази роля .
Дано наистина се случат нещата и нищо да не попречи . Дай Боже !

Много ще му отива ,ще му пасне и ще е невероятно готин мъж . Визията му ще е перфе в лице и тяло.Nature FireHearts

Последна редакция: сб, 23 май 2020, 01:32 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт