Бирсен казва две главни мъжки роли, разбираемо че отново ще имаме братска история, казва също че освен Ча няма нищо друго което да е сигурно, което показва кой от двамата главни ще е по-главния
Бирсен казва две главни мъжки роли, разбираемо че отново ще имаме братска история, казва също че освен Ча няма нищо друго което да е сигурно, което показва кой от двамата главни ще е по-главния 

ядосан Сарп ,рита чувала и тегли Сиктира на всички. Илка добре го облича в Ичердето. Отива му екшъна и да държи пистолет. Пирата Барбарос ще върти меч.

и Сарп си го бива.
Предположих че ще бъдат във фантастиката. Доста неща усещам интуитивно и за Вътрешното познах . Нещо ми се чини че няма да ги съберат двамата. 
Никак не се получава да се съберем всички клюкарки на една страница, сега очаквакаме реакцията на Ети.

Това вероятно ще е вторият проект, филма ка който писаха миналата седмица, там ставаше въпрос че ще го снима за платформа и всички помислихме че е Нетфликс, да, ама не - Амазон. Тя е по-отскоро на пазара и доколкото съм чела таргета и са семейни филми не фентъзи. Ох бива си я новината според мен повече и от сериала.
Това вероятно ще е вторият проект, филма ка който писаха миналата седмица, там ставаше въпрос че ще го снима за платформа и всички помислихме че е Нетфликс, да, ама не - Амазон. Тя е по-отскоро на пазара и доколкото съм чела таргета и са семейни филми не фентъзи. Ох бива си я новината според мен повече и от сериала.
Да се надяваме че заради годините и опитът му в бранша вече не е такъв наивен, има по-голям опит, има си Енгин, и за партньори Амазон, не да избира между едните тънки игрички на Керем Чатай и другите тънки игрички на Керем Чатай. 
Нещо само не ми е ясно как така наведнъж два проекта, но и двете неща идват от Ранини, не мисля че сама би си противоречила.

Препоръчани теми