Той не иска бебе!!!

• 8 121
  • 143
  •   1
Отговори
# 90
Уважават жените, за тях семейството е ценност, затова ги харесват турците и помаците.

# 91
Добро утро на всички който се включиха в опита да ми помогнат ☺️
С бъдещия баща си по говорихме и решихме, че ще запазим нашето бебенце, ще ставаме родители.
Явно и чудеса ставали 🥳🥳🥳🥳
Има нещо което си е притеснително, как изведнъж от помощици някой от вас се превърнаха в расисти и съдисти не можах да разбера, Но хора не правете така не е хубаво! Аз може да съм споделила проблема си тук защото не съм намерила друг начин, но някой ме опрекнаха, други изтривалка ме нарекоха, това ли е помощта която ние българите можем да подадем 😔Тъжно е.
Ние не сме задружен народ... Лек ден на всички ви желая

# 92
A ти каква помощ очакваше от тук? Имаше различни мнения и гледни точки, сАдисти не съм видяла. Май не правиш разлика между раса и религия/културни особености.
Успех!

# 93
Съдисти като съдници.Blush

Авторке, успех и от мен, лека бременност и раждане.
Но внимателно, внимателно , внимателно прочети всички мнения на  сЪдистите. Гледай за червени лампи  и сигнали.
Ако свекърва ти  и тм те неглижират, не те носи твоя като майка на бъдещото му дете на ръце, хващай самолета и си идвай тук.

# 94
Съдисти като съдници.Blush
Мисля, че е все тая не ми търсете правописни грешки не сме в училище

# 95
Правилно. Училището тепърва започва.

# 96
Здравейте
Бременна съм в 2-та седмица, за първи път ми е! Не живея в България, с приятелят ми сме заедно вече 3 години, никога не е искал бебе, родители нямам, приятели също нямам... Преди дни след 4 положителни теста разбрах, че съм бременна не изчаках вечерта му казах. Отговорът беше да направя аборт 😶това е последното което казва аборт, аборт... 😣А аз искам да го задържа. Не знам какво да правя 🤷‍♀️няма и към кого да се обърна за помощ. За това моля помогнете!!! Не съм малко детенце на 29 години съм, работя, но сама с малко бебе без бащата също не знам как да стане. Ще съм благодарна много на вашето мнение.
А какво мнение точно очакваш?
Той не те е лъгал, категорично е заявил, че НЕ желае деца.А ти сега му извиваш ръцете.....
Ако държиш на детето, багажа, куфарчето и кой откъде е.Вероятността той да заобича деца изведнъж, граничи с нула.
Защо не са се пазили?
Имам позната,която лъжеше гаджето си,че пие противозачатъчни.Забремення.Сама си гледа детето в крайна сметка,а "боклука" плаща само издръжка.Така и не се пречупи да си заобича детето,мисля,че вижда в него майката,той много я намрази след забременняването и и пренесе това и върху детето.Тъпо разбира се,но поне разбирам и озлоблението му.
п.п.Тъкмо снощи обяснявах на синковеца(щото нещо ми разправяше,че нямало да създава семейство и деца,много сложно било) ,та му обясних,че щом започне да прави секс,винаги има шанс някоя девойка да го зарадва с щастлива новина.Презервативите понякога се късат,жените понякога хитруват и не постъпват много почтено..Викам му "единствения шанс е да не правиш никакъв секс,от момента в който започнеш,риск има и ти трябва да си готов да поемеш отговорност.А представяш ли си му викам,ако майката не ти е на сърце,ами само си забавлявал,и да имате общо дете?.Отговорност,отговорност и пак отговороност"..
п.п.2Не посмях да му кажа,че има и методи като вазектомия,че знам ли го кво ще му хрумне в главата..

п.п.3 Авторке,превенция срещу забременяване имаше ли?

С бъдещия баща си по говорихме и решихме, че ще запазим нашето бебенце, ще ставаме родители.
Има нещо което си е притеснително, как изведнъж от помощици някой от вас се превърнаха в расисти и съдисти не можах да разбера, Но хора не правете така не е хубаво! Аз може да съм споделила проблема си тук защото не съм намерила друг начин, но някой ме опрекнаха, други изтривалка ме нарекоха, това ли е помощта която ние българите можем да подадем 😔Тъжно е.
Е ти кво искаш?
Една вири краката,а цял народ да и дондури бебето?

п.п.Айде,честито!
Ще има да те четем из форумите и занапред.

Невена, това така ли е за ук и норвегия? Това е много добра политика. Как се отнема преди да се роди? Чакат да родиш и го предават на приемни грижи?

Решават, че майката е негодна да се грижи за детето и като иде да ражда отиват социални и полиция и даже не и дават да го пипне. Имаше случай на насилствено оперирана италианка е Англия. Вързват я, правят и секцио преждевременно и и отнасят детето. Била биполярна. Каквато и да е не мога да приема да в изкормят насилствено и бебето да е в риск от увреждания, защото е извадено преждевременно.

На българката, на която откраднаха детето и го продадоха, пардон, предадоха за осиновяване и бяха казали още преди да роди, че обмислят да бъде оставено за осиновяване. Меган се казваше детето.

Сериозно ли намираш политиката за добра?
И такава позната имам..Роди третото си дете там.В Англия.Било много тежко раждане,тя била в безсъзнание от силната кръвозагуба,бебето близо 6 кила,искали са да го вземат ,не знам подоробности,но бях шокирана,още в родилното са искали да и го отнемат,защото били на помощи..Буквално за някакви дни мъжа и разпродава всичко и с последните пари купуват билети за Испания,сега са там.Разказваше,как е мъкнала бебето и денка с книгите им(за нея книгите са по-ценни и от парите),но накрая ги е оставила на летището,почти без никакъв багаж пристигат в Мадрид.Оправиха се де,вече 4та година са там.Ама в Англия казва е било кошмар.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 10:57 от Какво?

# 97
Всичко е добре, когато свършва добре - нали така беше приказката?...
Аз ако бях на теб, щях да внимавам.

# 98
п.п.Тъкмо снощи обяснявах на синковеца(щото нещо ми разправяше,че нямало да създава семейство и деца,много сложно било) ,та му обясних,че щом започне да прави секс,винаги има шанс някоя девойка да го зарадва с щастлива новина.Презервативите понякога се късат,жените понякога хитруват и не постъпват много почтено..Викам му "единствения шанс е да не правиш никакъв секс,от момента в който започнеш,риск има и ти трябва да си готов да поемеш отговорност.А представяш ли си му викам,ако майката не ти е на сърце,ами само си забавлявал,и да имате общо дете?.Отговорност,отговорност и пак отговороност"..
п.п.2Не посмях да му кажа,че има и методи като вазектомия,че знам ли го кво ще му хрумне в главата..

Текна ми сълза от умиление. Ама той малък Братанчо направо! Hug
Пращай го при мен на частни уроци да го опазим това мило дете. Много е добре, че го възпитаваш в реализъм, да не става чехльо и балък.

Наистина, аз бях много грешно възпитан от малък - баща ми ме възпитава в някакво безкрайно кавалерство, а майка ми - че всички жени са ангели и цветя.
Добре, че после имах късмета да видя лошите примери при другите, преди да правя фатални грешки.

# 99

.
Ей това много ми хареса. С детето се изгражда връзка и се говори още от малко.
А не да се събудим учудени, когато калпазанинът е на възраст, на която нито той ни слуша, нито има смисъл да се говори, защото каруцата се е обърнала.

# 100
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много ми интересно (леко в страни от темата), все повече почвам да вярвам, че тея връзки (повечето) на българки с мюсюлмани не са просто случайни, а явно има причина, нещо което ги влече точно към такива, силно вярвам, че е така. Не знам дали защото ги чувстват нещо като "bad boy", но силно вярвам, че не са случайни повечето от тези връзки с мюсюлмани. Дали и не го приемат като някаква авантюра, точно заради различията в религия и култура.

Мъжа ми е българин, аз също. Много скоро след запознаството  ни той заяви, че иска да сме заедно за много време напред, пред приятелите си ме представяше като "жена ми". Освен думите, още като пресни гаджета ми показа, че е много грижовен, търпелив, и наистина му "пука" за мен.
  Християнките се хващат с мюсюлмани, заради тяхната "семейност", ако мога така да го нарека. Не съм имала контакти с тях, но много жени разказват, че като цяло са грижовни към жената. А на жените не им трябва много...

# 101
  • Шотландия
И такава позната имам..Роди третото си дете там.В Англия.Било много тежко раждане,тя била в безсъзнание от силната кръвозагуба,бебето близо 6 кила,искали са да го вземат ,не знам подоробности,но бях шокирана,още в родилното са искали да и го отнемат,защото били на помощи..Буквално за някакви дни мъжа и разпродава всичко и с последните пари купуват билети за Испания,сега са там.Разказваше,как е мъкнала бебето и денка с книгите им(за нея книгите са по-ценни и от парите),но накрая ги е оставила на летището,почти без никакъв багаж пристигат в Мадрид.Оправиха се де,вече 4та година са там.Ама в Англия казва е било кошмар.

Подробностите, които не знаеш, са най-вероятно не подробности, а основата на случилото се. Или познатата ти съзнателно е скрила част от историята, или тя самата не е разбрала какво точно се случва, защото не познава системата в Обединеното кралство. Живея вече 15 години там и съм виждала много такива жени-чужденки - понеже не разбират точно какво се случва, поради незнание на езика и непознаване на системата, като се случи нещо, си го обясняват по някакви невъобразимо абсурдни начини като "щели да й отнемат детето, защото били на помощи".   При раждане на дете се прави точно обратното - преглеждат се всички възможности семейството да получи цялото социално подпомагане, на което би имало право. Виж, ако при раждането на бебе, семейството не е подсигурило жилище, където да се прибере родилката с детето и да го отглежда нормално и ако семейството няма и доходи, за да си наеме жилище и няма право на социално подпомагане, тогава това дете е в риск да остане на улицата и да не може да бъде отгледано.
Скрит текст:
Свидетел съм и такова семейство, което си мислеше, че като кажат "не можем да живеем в това жилище, хазяинът ни гони, ама нямаме доходи и не можем да си наемем друго жилище" и държавата ще им предложи жилище и помощи на тепсия, само защото майката е родила дете, ама това не е така. Ако поне мъжът не работи, нямат право на социално подпомагане. И ако нямат и жилище, бебето е във висок риск - без пари и без дом. Като разбраха, че нещата отиват на дебело, семейството много бързо се спретна и стана ясно, че хазяинът не ги гони (всъщност на тях не им харесваше жилището,  но не предприемаха нормалните действия да се оправи, а искаха държавата да им даде по-добро жилище). Но поне разбраха, че ако излязат от това жилище, без да имат друго, поставят детето в риск и социалните веднага ще се намесят. И че ако бащата не започне да работи, нито ще има социално подпомагане, нито нещо друго. И или ще им вземат детето, защото са безотговорни към него, или ще им купят билет за България. 

# 102
Скрит текст:
Има нещо ужасно подозрително в мъж, който се върти като фурнаджийска лопата...и вчера е така, днес-на 180 градуса.
Авторката има още да пати....и аз съм на мнение, че с тая й наивност, години ще е "пациент на Бг-мама"....

# 103

Подробностите, които не знаеш, са най-вероятно не подробности, а основата на случилото се. Или познатата ти съзнателно е скрила част от историята, или тя самата не е разбрала какво точно се случва, защото не познава системата в Обединеното кралство. Живея вече 15 години там и съм виждала много такива жени-чужденки - понеже не разбират точно какво се случва, поради незнание на езика и непознаване на системата, като се случи нещо, си го обясняват по някакви невъобразимо абсурдни начини като "щели да й отнемат детето, защото били на помощи".   При раждане на дете се прави точно обратното - преглеждат се всички възможности семейството да получи цялото социално подпомагане, на което би имало право. Виж, ако при раждането на бебе, семейството не е подсигурило жилище, където да се прибере родилката с детето и да го отглежда нормално и ако семейството няма и доходи, за да си наеме жилище и няма право на социално подпомагане, тогава това дете е в риск да остане на улицата и да не може да бъде отгледано.
Скрит текст:
Свидетел съм и такова семейство, което си мислеше, че като кажат "не можем да живеем в това жилище, хазяинът ни гони, ама нямаме доходи и не можем да си наемем друго жилище" и държавата ще им предложи жилище и помощи на тепсия, само защото майката е родила дете, ама това не е така. Ако поне мъжът не работи, нямат право на социално подпомагане. И ако нямат и жилище, бебето е във висок риск - без пари и без дом. Като разбраха, че нещата отиват на дебело, семейството много бързо се спретна и стана ясно, че хазяинът не ги гони (всъщност на тях не им харесваше жилището,  но не предприемаха нормалните действия да се оправи, а искаха държавата да им даде по-добро жилище). Но поне разбраха, че ако излязат от това жилище, без да имат друго, поставят детето в риск и социалните веднага ще се намесят. И че ако бащата не започне да работи, нито ще има социално подпомагане, нито нещо друго. И или ще им вземат детето, защото са безотговорни към него, или ще им купят билет за България. 
Доколкото знам май мъжът в момента на раждането е бил без работа.Жилище са имали,някаква "споделена" къща.Инак английския им е перфектен,тя тук се занимаваше с преводи,владее няколко езика.
Както и да е.Сега се оправиха и са добре.Най-големия им син завършва висше с държавна стипендия в Испания.Добре,че се разкараха от Англия.

# 104
Аз пък съм изненадан, как в тази тема всички дадоха много стойностни мнения и ако някой има уши да чува и разум да мисли, мненията ще са му от голяма полза. Ние не сме влюбени във въпросният мъж и не гледаме през розови и очила и за това ни е лесно отстрани да видим притеснителните знаци. Отделно те съветвам да видиш в уикипедия значенията на думите "расизъм" и "садизъм", защото не върви на 30 годишна жена да не ги знае тези неща и да се излага така.

Колкото и да не ти се вярва, всички ще сме много радостни, ако всичко при вас е добре и сте щастливи.
Въпроса е обаче не само какво вие/ти сте решили, а какво е решила родата му, защото особено в тяхната култура семейството има огромно влияние. Ако забележиш рязка промяна сега в отношението им към теб към добро, това за мен е много притеснителен сигнал.

В едно нещо мога да те уверя, ако той приеме бащинството и по-документи и не дай си Алах да не вървят нещата и да искаш да се разделите, гарантирам ти, че няма никакъв шанс да те оставят да им вземеш детето. Мога да се обзаложа дори и за това искрено ти пожелавам да нямате проблеми във връзката.

Цитат
Приятелят ми е турчин От Турция, мюсюлман е, той и цялата му фамилия. От там са и проблемите до някъде! Страна, религия и т.н

Преди да ни заклеймяваш като расисти и садисти, виж сам ти какво си писала и ние не сме казали нещо по-различно, а сме посочили възможните рискове и то не само заради културно религиозни фактори, а и заради изложените факти. Аз още преди да разбера, че е мюсюлманин съм споменал, че поведението на този мъж е притеснително.

Цитат
Семейството му ме познават ние сме с трудни характери и двамата 🤷‍♀️но всички вдигнаха ръце вече от нас и не са с мен вече😔според тях най добрия вариант и за двамата е раздяла.
Ние вече се разделяме събираме и пак не става и не става. Напротив след всеки път събиране семейството ми се озлоби към мен.

Големи червени лампи виждащи се и от космоса, но горката авторка е абсолютно сляпа за всичко, но пък расистите и садистите ги вижда много добре Rolling Eyes

Дано след раждането на детето да нямате никакви проблеми, защото пак ще повторя, ако не вървят нещата и решиш да се разделяте, посмъртно няма да може да вземеш това дете, дори закона ще е на негова страна, защото ти нямаш никой, а той има и те са устроени там от много години и познай на кой ще дадат правата, дали на самотна майка без подкрепа или на неговото семейство ?

За това ти пожелавам всичко във връзката да ви е наред и да сте щастливи. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт