Частни училища - информативно-дискусионна тема 37

• 34 085
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • София
По диагонал чета, но предлагам вече на всяко споменаване на името ми да оставяте по левче- като нищо ще си финансирам поне първата такса за ЧУ, ако не и повече Wink
А, по левче. Я по едно евро направо, че чакалня ни предстои, а и с тази инфлация Simple Smile. Аз лично се радвам, че горе-долу схванах идеята за Прогресивното. Че и много с*кси звучи отстрани. Дано няма неприятни изненади.

# 181
Ще я споменавате по-често. 🤣

# 182
  • в страната на чудесата
Ще я споменавате по-често. 🤣
Коя?

# 183
Оставете момичето на спокойствие.

Фенси, не могат да предложат друго. Просто не могат да докарат устойчив добър модел. Затова предлагат прогресивни бози.

И аз не бих могъл да изтърпя начално ДУ.

# 184
  • софия
Пипи, Пипи, Пипи, Пипи, Пипи, Пипи, Пипи, Пипи, Пипи, Пипи, Пипи, аз съм ти фен и те подкрепям! Вярвам, че всичко ше е супер за дечно! Следвай себе си, мисленето си! Вярвам, че една майка си усеща детето и ако е загрижена всичко ще е наред!
Успех Пипи, Пипи, Пипи!
( с много добро помагам за събирането Simple Smile )

# 185
Не си й само ти фен😀 ще стигне до АК детенцето.

# 186
  • София
Само до АК? Я, по-сериозно! Трябва до университет да го добутаме!

# 187
Адски хапливи ! А изказването на Она към Пипи........ ! Нямам думи! Каквото и да напиша - малко ще е.

БШ са много объркани като политика и бъдещи планове и си личи. Прогресивни към нормални- 16:36 бр. деца за ПУК. Като от тези 16 повечето са си от тяхната ДГ. Май тази година са само 4 бр. за нормалната паралелка

# 188
Сега явно няма на смяна от чистачите😀
Аз пък сериозно, харесвам отношението на Пипи към нещата от живота. Ако всеки, дето не е приет в Троицата, тръгне да си реже вените, ще минем Китай.

# 189
А, че тя не е искала там. Или искаше? Съвсем се обърках.

# 190
  • София
Нотарис, голям си дразнител, да знаеш..Simple Smile Като са ти такива настройките житейски като тези на Пипи, що прати девойката по частни,  а не я записа в кварталното до обяд, та да не я товарят, а после да си ходите  тати и девойка по градинки, горички, полянки, да се радвате на природата и детето да си живее волно като птичка..Опс,  може конфигурацията у вас да е друга, жена ти да е харпия от породата, дефинирана от Ежко, а ти да си ларж..Майтап, Уили, дано не се вържеш, макар че във всеки майтап казват, че има и солидна доза истина..Wink

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 22:57 от пенсионирана русалка

# 191
  • София
Чакай, никой не я хапе, поне аз не я хапя - каквото имам да казвам го казвам направо. А последните реплики за левчето, еврото и АК и университета ги възприемам като шега.

Май искаше, не го ли води в СС?

# 192
Шега е. Но не на някого на гърба, просто за разтоварване и мъничко истина. Не искам аз по градинки, аз искам да учи, ама се сети в 12 клас. В 9 и 10 искаше по дискотеки😀
Тук се обсъжда за мъници, нищо още не се знае и много време няма да се знае. Затова засега пожелах АК, нали щото по отчитат кой какъв потенциал имал, не като в НЕГ 5,90:6:5,90, което си е непрогресивно направо.

ПП Нямам си харпия, те само в ЕГ и МГ се въдят. И не, не е обида, просто констатация.

# 193
  • София
Нищо прогресивно няма в НЕГ и АК - там е пълно със зубъри, никакво разчупване!
Драмата на Пипи ще се появява с всяка образователна степен - сега за ПУК и първи клас, после за пети, после седми, десети, дванайсти, университет... Горе-долу на средно 3 години. Да сме живи и здрави.

# 194
Анди, за АК не искат НВО за прием. Това е достатъчна разлика.

Общи условия

Активация на акаунт