Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

• 57 977
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
МА КО, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА СИ ЗДРАВА, БОДРА, С ПРОЛЕТЕН ЗАРЯД!

ПОЗДРАВИ НА ТВОЯТА МАЙЧИЦА!

Ето ме и мен. Голяма почерпка е сложила рожденичката. Язък, че от сутринта толкова готвих. Можеше да поминем на аванта. Wink
Ние за сега си седим с гаджето у дома. Разхождаме се по терасата. Днес сготвих пресен зелен лук с яйца и месо с картофи. правих и таратор. За два дни сме подсигурени.
Все още не съм подхванала кухненските шкафове, ама ребрата ме болят и няма да мога като маймун да се катеря и да слизам от стълбата. Още малко ще изчакам.
За сега чета книга - Любов от Елиф Шафак.
Хайде,време е за обяд. Наздраве.
Радвам се, че съм ви накарала вчера с моето есе да се усмихнете. Simple Smile Не забравяйте усмивките. Ако няма на кого, усмихнете се срещу огледалото. Измислих и друго за запълване на времето - разглеждайте албуми.
И това вчера ми дойде на ум. След като от 1944 сме република, що дири тая корона у нас? Simple Smile

# 151
Mako страхотна е станала тортата, а и съм сигурна, че е мнооого вкусна Kissing Heart

# 152
  • София
Ма ко, здраве и щастие ти желая от сърце!

# 153
  • София
Ние сме си на село и нямаме намерение да се връщаме в София. Мъжът ми е в отпуска до 29.Може и да я удължат и дано.
Аз лично съм доволна, че се взимат по - строги мерки. Нещата в Италия стигнаха чудовищни размери.
Снеже, гледам че и в Англия започнаха по-твърдо. Явно това със стадния принцип не дава резултат.
Здрави да сте, момичета!

# 154
Вале - напротив. Обаче когато се задъхат болниците трябва да го забавиш, за да могат всички нуждаещи се от помощ да я получат. Хубавото е, че много хора които около нова година и след това са имали грипни симптоми, най-вероятно са го преболедували и хората с имунитет вече не са малко. Статистиката не е точна, защото не се тестват всички, а само хората с изразени симптоми, които се нуждаят от лечение. Много хора го преболедуват с минимални, или без симптоми.

# 155
  • София
Но и много, много хора умират.
А представи си нашата здравна система. Не ще се задъха, тотално ще умре.
Я вижте, който не е видял във фейса, Ангелчето от темата ни какво ми направи:

# 156
Вале страхотно е!
Ами те и мерките в Бг са такива, защото трябва време да се подготви..... Дано Бг остане само с тези 3 случая. Искрено пожелавам на всички да се справят със ситуацията с най-малко последици.

# 157
Ма ко, честита да си! Много здраве за теб и околните! 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

Пазарувахме преди обяд. Хората очевидно пълнеха количките повече от друг път, но имаше адски много продукти. От понеделник градският транспорт е за служители на определени служби, организации и предприятия. Другите или с кола, или пеша....

Купих си крем за ръце, че от толкова миене, кожата ми е супер суха.

Валюци, много ви е хубава табелката! Не знаех, че Ангелчето прави такива неща. Златни ръце има!

Намерих сайт с безплатни книги на английски, аз си чета на английски, ама са лИбовни. Ще се жертвам, какво да правя в тази карантина, хаха!
😂😂😂

# 158
Смърфи дай сайта, освен ако не е
https://www.rulit.me/books/en/1/date
https://www.gutenberg.org/
В рулит има и на български.

# 159
Калинка, готово: https://www.ebookhunter.net/
Ама са любовни, така като ги гледам. Ама квит', такива! Stuck Out Tongue Winking Eye

Чета основно на киндъла и/или лаптопа и търся книги в ел.вариант. Купувам си често, но не мога да разбера защо в БГ не предлагат много ел.книги за купуване. Аз си купувам основно от амазон.
Този рулит трудно се отваря при мен, явно хостът е в Русия, а тук руски сайтове са забранени.
Ще погледна другия, не съм го срещала досега.

# 160
Смърфи то при вас различни блокажи от нашите Laughing аз не мога да отворя твоя сайт Laughing
Гутенберга е готин - всички класически книги са там, а и ги има във всички формати. Ако кажеш коя книга търсиш или какъв жанр - аз мога да тегля от рулит - ще ти я пратя.

# 161
Смърфи то при вас различни блокажи от нашите Laughing аз не мога да отворя твоя сайт Laughing

Калинка, луда работа.... Това са си баш любовни романи, нови, исторически и т.н. Ако се сещаш за нещо, дай знак да видя дали го има и да ти пратя.

# 162
Смърфи аз не търся нищо конкретно. Купувам много книги от чарито - 5книги за £1 и като го прочетем ги нося като дарение обратно Laughing Сега заради Кратун съм купила 5книги на Дан Браун, 6 на Дейвид Балдачи и не помня колко на Гришам Laughing отделно няколко улични романа за моята душа. Иначе електронни вземам от библиотеката през киндъла. Тукашните библиотеки имат такава опция, но не мога да ги препращам.

# 163
  • Бургас
Честит празник,Макич!
Да си здрава и много щастлива ти пожелавам!:yellow_heart:

# 164
  • при късмета
Благодаря ви, прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт