Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

• 58 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 165

Добър ден момичета! Как сте?
Населението у дома вече закуси, обяда се приготвя, а за вечеря не съм мислила още Rage
Търся някакви материали от бг образователната с-ма за 8-10клас по математика, биология, химия, физика, география. Имам учебниците до 7клас и вече сме ги минали. Не иска да учи бг език, но поне съм доволна, че чете и пише на бг. Ако някой иска материали от тукашната с-ма да казва.
Комбинацията от пубертет, критическа и отявлен пенсионер е трагична.......

# 166
  • София
Лейди, до 29 март Уча се е безплатно. Не знам от чужбина дали става обаче.
Иначе мога да ти снимам каквото искаш от учебниците на Мими за 9 клас.
Благодаря за кафенцето!

# 167
Благодаря за кафето, Лейди.
И аз идвах с предложение за Уча се, но добавям и
https://www.e-uchebnici.com/open_access.html?fbclid=IwAR3TJ2KkQO … C39Zwb00cGOIsKZno
 въпреки че видях че са до 7 клас.

# 168
Чистих за пореден път, ама за първи с белина...Joy
Ще готвя пак...Confused
Омммм!

Добре, че мм е все още на работа, че това търкаляне по дивана през целия уикенд, не си е работа.

# 169
Вале, Мария благодаря! Ей сега ще ги проверя.
Вале ако не те притеснява и когато можеш снимай ми съдържанието. Ако имам някаква представа какво се учи, ще успея /мисля/ да намеря материали из нета. Системите са различни, но материала е еднакъв, поднесен по различен начин. По някакъв начин се мъча да го стимулирам да чете и пише на Бг, но с литература не успявам.....

# 170
  • София
Лейди, привечер ще снимам и ще пратя на вайбър. Да не и прекъсвам ученето.

# 171
  • при късмета

Комбинацията от пубертет, критическа и отявлен пенсионер е трагична.......
Ще ме умориш Joy Да считам ли, че трябва да съчувстваме на мъжа ти? Joy
На мен в "уча се" ми тръгва клип и по някое време прекъсва с информация за регистрация и плащане.
Шефа и по математика и по БЕЛ взе нов материал, само с обясненията на госпожата и в учебника. Тя е много доволна как се справя със задачите и времето за това. На мен ми стига. По другите предмети са на преговори. Само с английския е малко по-трудно, че ученика го няма при другите, но госпожата пуска снимки, клипове и даже днес аудио записи имахме.
Вече и с ФБ се оправя къде да си търси задачите за деня и с виртуалните учебници, изцяло сам работи. Аз само снимам да пратя на госпожите, че на едни в месинджър, на други във вайбър, каша.
Откак работи сам мога да сготвя до обяд. Спретнах една мусака и сега се прави супа от коприва, че видях в плод и зеленчука и реших да запролетявам, въпреки обстановката навън

# 172
Мако мм е добре - той е "ключов" работник и ходи на работа Laughing Кратун е много сърдит, че само мм е такъв работник - тук, ако и двамата родители са "ключови" децата ходят на училище - все пак не могат да ги оставят в къщи и да отидат спокойно на работа, нито да ги оставят на възрастните да ги гледат....
Вале не се притеснявай - когато можеш, не е спешно Kissing Heart Той си има зададено да учи, това му е бонус от мен Smiling Imp

# 173
  • София
Лейди, изпратих на Вайбър.
Добро утро!
Колко сняг има!!!! Не ми харесва никак, нооо кой ли ме пита😄😄😄

# 174
Добро утро! Ма ко, чакам си кафето!
И при нас има сняг. За съжаление карантината ми забранява да изляза и да протестирам.

# 175
  • при късмета
Добро утро!
Идвам набързо, докато шефа не е седнал тук

Вале, с какво се отоплявате на село?
Бяхме изключили радиаторите и чак сутринта мъжа ми се сети, та ги е пуснал преди да станем. Шефа така или иначе си е само по гащи вкъщи и изобщо не му прави впечатление
Хубав ден, че на шефа му пристигна задачата Hug

# 176
Добро утро и спорен ден на учащите се!

При нас пече едно слънцееее, ама термометърът показва -2, бррр. Тук в неделя се опита да вали сняг за няколко часа и това беше. Нито натрупа, нищо. След два дни го дават пак да се затопли. Абе, много шантава зима.

До нас има едно малко суперче. Смятам по някое време да се разходя до там. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
Добро утро!
При нас няма сняг...
Вале не съм получила нищо. Писах ти. Може да си ми загубила номера.
Аз седмичния пазар го направих, но трябва да отида за лекарствата си.
Мекиците ги изядоха, за обяд искат картофена кремсупа, а вечерята - английска закуска ще е Laughing

# 178
  • при късмета

# 179
  • София
Привет, момичета от близо и далеч!
Как сте, как я карате?
Гледам снега през прозореца и се опитвам да мисля позитивно. Ами баба Марта е умница. Изпрати ни студ, сняг, вятър, за да си седим у дома. Скри умишлено слънцето и птичите песни, за да не ни теглят навън. Еех, милички, и това ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт