Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

• 58 123
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Аз уча, разбира се.

# 181
  • София
Ма ко, на климатик и радиатори, на ток. Дистанционно ги управлавяме през нета. Страшно доволни сме, но голямо значение има и дебелата изолация, която сложихме.

# 182
Мако завидях за снега!
Ходих да си вземам лекарствата то има 5 човека - никога не е било! Стоят си на 2м. разстояние,викат по един и се почва едно купуване Rage Само аз бях с рецепта, подадох я, обаче ми нямали лекарствата Grinning Утре ще ми се обадят да си ги взема. От много време се каня, но днес реших да си взема паролата от рецепцията и вече минавам на онлайн поръчка.

# 183
  • при късмета
Снега сега е още повече, продължава да вали. Балкона е вътрешен и пред него има стена на още един балкон напред и от двете му страни. При най-силните ветрове там не се усеща. Обаче сега навява в него и ми е затрупана балконската врата с 30см. сняг, ако я отворя, ще влезе в спалнята.
Вале, притесних се, че сте на дърва и нямате запаси, че този сняг определено изненада

# 184
И тук видяхме снега..... доста си е студено.Ама както Фло написа ,то е за да се спрем и стоим вътре.
Калинче завидях ти за онлайн поръчките...тук ще има да чакаме и мечтаем.
Ма ко няма да излизаш на терасата хаха.
Мария учете и на топло стойте.
Аз днес готвене,лепя си гоблена, че искам да го свърша до понеделник поне и стоя вътре.Имам неща за пазарене,ама да спре поне да вали.
Пазете се и  бъдете здрави.
Хайде по едно пийнете и се стоплете.

# 185
  • Бургас
Ох,биричка!За мене е!

Всеки ден уча с Криста и си късам нервите.
През почивните дни се чувам със сина в Германия със свито сърце.Там нещата са зле,но немците се държат.Не мога да ви опиша какво е усещането детето ти да е в огъня.Всеки аплодира или съчувства и подкрепя лекарите,които са на първа линия,но когато това е твоето дете....Сега и заведенията не работят,не знам какво яде и кога си готви,като 12 часа е в болницата.

Мъжът и той все нервен,като лъв в клетка.

# 186
21 часа е и ще му ръкопляскам, Славче! Hug

Това не е професия, а призвание! Вярвай, че всичко ще е наред. Не само, че е в най-добрата здравна система в Европа, ами и в една от най-добрите им болници, па макар и от другата страна на барикадата! Kissing Heart

Писе, аз грабвам един коктейл и ви казвам: Наздраве!

шЪ му се и не знае вирус и чудо...

# 187
Славче голяма прегръдка от мен!
Присъединявам се към Смърфи! Поклон пред лекари и здравни работници!
Писе ще стане и в Бг - обвързано е с електронните досиета.

# 188
Наздраве, дами!
Славе, разбирам те. Аз треперя за моите чавета, дето са в другата стая, а ти си жива за жалене. Нищо. За добро е. Само да мине по- бързо.
При нас сутрешния сняг се стопи, но е много студено.
Мерси за виртуалната почерпка. Признавам си, че от бирата ми стана още по- студено.

# 189
Я как бързо се събрахте.
Мария ,бирата за Славето.
Калинче ,чакаме от 10 години и повече...за тия досиета.
Славе, ще мине всичко,докторите Господ ще ги пази и ние ще се молим за тях.

# 190
Знам, знам, ама като я зърнах и замръзнах.

# 191
  • при късмета
Хайде, ставайте за училище

Славе, Hug Четох, че немците имат много заболели, но малко смъртни случаи. Значи се справят много добре, браво на тях.
Още прехвърча сняг при нас и е студено.
Хубав ден на всички Hug

# 192
Мерси за кафето, Ма ко!
Добро утро. При нас е само студено, но и това не ми изнася. Искам пролет без корона.

# 193
Добро утро!

Мария, аз съм съгласна и на зима без корона. Wink

Ще си направя регистрации в няколко магазина за поръчки онлайн. Стискайте палци да се оправя, че са на украински, който хич не го вдявам.

# 194
Смърфи, до колкото разбрах от английската тема, сайтовете са претоварени и дават дати за доставка след 20 април. Дано при вас да е с по- близка дата.

Общи условия

Активация на акаунт