Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

• 58 139
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
При нас слотовете са за три дни напред и няма свободни... Жалко, хубава опция е. Не е проблем да отида до магазина по принцип, но нали уж трябва да ограничим излизането. А и имам разни неща вкъщи, дет се казва гладни няма да останем. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
Добро утро момичета!
Днес е Благовещение! Дано само благи вести достигат до вас!
Мария заети са часовете за доставка от хранителните магазини. Което по принцип не е нещо ново, защото и преди тази ситуация много хора пазаруват и храната онлайн -определени часове и преди трудно се "докопваха". Оплакват се от ибей, но и там много зависи от къде е продукта - доставчиците извън УК и преди ситуацията пращаха за около 30дни. Та много зависи какво и от къде пазаруваш.
При нас е напекло едно слънце - най накрая градината изсъхна от наводненията и вече мога да си пия кафето в нея!

# 197
  • София
Честито Благовещение, момичета!

Аз си поръчах прежда в понеделник, днес ще е при мен и то на село. А от Еконт съобщението е, че дължа 27лв и усмивка. 🥰

# 198
Честит празник момичета!Бъдете здрави и щастливи,обичани и усмихнати.
Вале, какво пак ще плетеш.
Калинче, завиждам за слънчевото време.
Смърфи ,ще се справиш с пазареното онлайн.
Ма ко ,който учи да става рано.
Аз днес ходих да напазаря малко,имаше на едното място опашка ,вярно пущат по един,но и цените са скочили.Вече съм запасена за още карантина ,само да се покаже и слънцето.

# 199
  • при късмета
Добро утро!

# 200
Добро да е, Ма ко!
Сложила си ни зимно кафе! Протестирам!

# 201
  • при късмета
Joy Ами при мен още има сняг. Балкона вече се разчисти от самосебе си, навън също се топи бързо, но има. И едно цвете навън май е измръзнало, дано бъркам. Люляка обаче се държи
Утре ще пусна някое по-пролетно

# 202
Ааа, всякакво го вземам. Coffee

Днес тук щяло да става до +18, бреййй!
Вчера изчистих, днес се чудя какво да правя, хаха. Ще отида до големия магазин по някое време, ама сигурно ще чакам, докато ме пуснат.
Супер ми сюреалистично всичко.

# 203
Е, и аз се пошегувах. С този каймак кой ти връща кафе.
Смърфи, ако при нас беше +18 градуса бих си измила прозорците и щората в спалнята, бих изпрала пердетата и завесите.

# 204
Мда, прозорците наистина са за миене... Мне, по-добре да отида до магазина. JoyJoyJoy

# 205
Денят е дълъг. Ще имаш време!

# 206
Дълъг, дълъг, абе колко да е дълъг! Но мога да се прежаля за един-два прозореца, че при нас не е като да няма прозорци. Joy

# 207
  • при късмета
Аз мих прозорци преди десетина дни. Отвън, все едно не съм ги пипала

# 208
Идеално! Значи ще имаш фитнес за няколко дни! На мен така ми липсва движението,, но да се кача на кростренажора ме мързи. Искам работа да си намирам......

# 209
Добро утро!
И аз на кафето!
При нас също е топло и слънчево. Вчера се разходих из селото - "рисковите" се препичат в градините, децата скачат по батутите, тийнове не се виждат/явно заровени в нета/ Laughing. Прибрах се и кучето изобщо не пожела да си легне в постелите, ами на паркета, че и той се напече Laughing
Ние сме на север и при нас е спокойно - трагедията е в Лондон....

Общи условия

Активация на акаунт