Домакини 70/ За да постигнеш всичко, понякога е достатъчно да направиш само една стъпка

• 58 182
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Аз се разходих до магазина и напълних една количка за пазаруване. Повечко пресни неща купих - зеленчуци и малко плодове, риба и домашно пилешко. За 3-4 дни предхраната е осигурена. Stuck Out Tongue Winking Eye

То повече мих себе си и продуктите преди да ги сложа в хладилника, отколкото стоях в магазина. Joy

Топличко си е навън, ама няма 18 градуса, да ме извиняват метеоролозите, хаха. Ще мия прозорци, когато стане трайно поне 18. Stuck Out Tongue Winking Eye

Чета, че и тук бройката рязко започва да се вдига. Добре, че са голяма страна и не живеят много нагъсто, че здравната им система никаква я няма. Иначе били подготвени, трънци!

# 211
Днес и тук се показа слънце и използвах времето да се разходя.Не издържах,ама с кучето та и нея разходих.Занесох си и гоблените за рамка,спазих си срока и подаръка ми за понеделник ще е с рамка.Поседях малко в градинката и се порадвах на цветята и дръвчетата,всичко се раззеленява и цъфти.
Смърфи ,хич не бързай с прозорците.
Ма ко то за това рано не се мият прозорци хаха.
Моите ще почакат да се стопли времето  и тогава ще е ,тъкмо да извадя и цветята на терасата.Сега е пълно вътре с тях и не ми се местят че са доста.
Мария  разходка си направи като мен,въздуха е супер приятен при нас,няма и хора по улиците.

# 212
  • София
Привет, момичета от близо и далеч!
Чета ви, виждам, че сте в настроение и добро здраве.
СМЪРФЧЕ, след като си изчистила и се чудиш какво да правиш, ами изсипи кофата с боклука насред хола, изсипи един пакет ориз в средата на кухнята и започвай да го събираш зърно по зърно. Бая време ще си заангажирана. И да не забравиш да почистиш хола. Simple Smile
МАРИЯТ, няма да се мръщим на кафето, че ако изчезне ко'праим тогава? Ще ръждясаме от много пиене на чай.
Преди време една от нашите баби, която всяка сутрин слагаше кафето в темата, няколко дни не се появи. Останахме без виртуалното си сутрешно кафе. Ами купих няколко пакетчета и й ги изпратих с Еконт. Голям смях беше след това. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
МА КО, прозорци все още не мисля да мия. Да стоят в лист на чакащи. Wink
ПИСЕНЦЕ, замислила съм се, че сега може би няма да има базари по Великден. Започвайте коледните играчки. Надявам се, че до тогава тази дивотия ще отмине.
ЛЕЙДИ, имаме приятели в Лондон и там положение никАк не розово. Около 70 - те са. В момента жената е болна. Само ми писа, че не може да говори. Добре че при вас е по-спокойно.
ВАЛЕНЦЕ, какво ще плетеш?
Изчезвам, отивам да слагам обеда. Каня се от половин час, но реших и вас да нагледам и тогава.

# 213
  • София
И аз тия дни голямо чистене на къщата. Беше лошо времето. Не че сега е супер, но все пак.
Имам чувството, че се побърквам на, тема, дезинфекция. ☹️
Казах ли ви, че на мъжа ми му продължи ха отпуската до Великден. 😋

Фло, плета одеяло.Или покривало за легло, не знам. Поръчах си прежда, че и остана в София. Бях го започнала в София, малко попромених модела

# 214
Вале ти си скрит талант Kissing Heart

# 215
  • София
Вале ти си скрит талант Kissing Heart
😄Просто си купих чудна прежда в преливащи цветове и затова е този цветови ефект.

# 216
Май, май не е от преждата равномерното плетене Kissing Heart То само с прежда не става - трябват и ръчички Laughing

# 217
Ееех, плетки... Аз до книга не мога да стигна с това виртуално обучение. И готвене, аман!

# 218
Смърфи виж от тук дали можеш да сваляш книги
https://z-lib.org/

# 219
  • при късмета
То, ако ставаше само с прежда, ехее
Вале, аз никога не съм била привърженик на живота на село, ама ти си за завиждане. Вчера и крем карамел размяташе отатък
Мушкатова, радвам се да те видя! Оздравяхте ли?

# 220
Калинка, това се отваря, много благодаря!

Фло, нищо чудно и да изброя един пакет ориз аз, тук започнаха малко по малко да обсъждат пълна блокада...

# 221
Мушкатова, и  на мен ми писна виртуалното училище. Още малко ни остава за днес и събота, и неделя няма да погледна учебник за 5 клас.

# 222
А, Мако, недей така, здрави сме:confused:
Мари, щом флейта, солфеж и хор учим с видеовръзка, нищо не мож' ме изненада.

# 223
Хортензия ще устискаш ти,щом и музиката търпиш ...
Валето е голяма плетачка вече и ще я каня в нашата група,да плете играчки.
Фло ,на коледни съм и сега излезе модел на вирусчето,ама е толкова сладко .
Снимката е от нета.

# 224
  • при късмета
А, Мако, недей така, здрави сме:confused:
Мари, щом флейта, солфеж и хор учим с видеовръзка, нищо не мож' ме изненада.
Не за сега. Последно като писа всички вкъщи бяхте болни.
Вече се и плете вируса, шаумръ Joy
Смърфи, не се полудява от 2-3 седмици седене вкъщи. До сега си говорихме по въпроса с печката и пералнята

Общи условия

Активация на акаунт