"Системата - 60" - тема 54

• 48 478
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Лебед, и аз има приготвен един дънков сукман,  който меря, но още не мога да се нацедя в него. Трябва да смъкна към 10тина килограма. Добрата новина е, че вече влизам в него. Преди ми ставаше само на врата🤣
Менюто за днес ден 21
З: домашен тутманик, краставица, малко домашно сладко от ягоди и кафе с мляко
О: салата изчисти хладилник: домат, краставица, извара,котидж, риба тон и 2 филии протеинов хляб
В: микс от сезонни плодове
На обяд много ми се хапваше. Голям апетит. Предпочетох да хапна малко повече и да мирясам, отколкото после да прекаля.
Няколко часа се вихрих из кухнята. Опекох протеинова баничка, тиквички на фурна, наготвих пиле фрикасе и задушен зелен боб с картофи. Всичките зеленчуци са от градината. Обичам лятото, защото е много богато на плодове и зеленчуци. Един ден като смъкна всички излишни килограми ще е още по-хубаво, защото ще мога да си обувам дънковите панталонки и роклите, които съм си запазила.
Лоритта, даде ми идея с това руло Стефани. Ще го направя тези дни.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 20:41 от cvetnaS

# 676
Лоритта браво за двете парчета диня, вчера. Особено ако динята е хубава, не мога да устоя само с няколко парчета.

cvetnaS ще се опитам и аз малко повече рокли да нося, скоро!

Днес си угаждам, сериали, въргаляне в леглото, гушкане на любими хора и животни. Имах нужда!

Ден 39 + 100 (днес, неделно)
з: филия с масло, кашкавал и краставица + кашкавалка
о: пакет слънчоглед и няколкото бадема
сз: маскарпоне,  високо маслено кисело мляко, мед,
замразени горски плодове - много вкусно
в: ябълка

Ден 40 + 100
з: кроасан с кашкавал
о: свински котлет с печен лук и зелева салата
в: сьомга

Ядеше ми се кисело мляко и плодове, но реших да разнообразя вечерята. От закуската се усещам гладна и все още е така.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 18:50 от Лебед

# 677
Менюто ден 22
З: протеинова баничка, тиквички на фурна и няколко лъжици домашно сладко от ягоди за десерт
О: задушен зелен боб с картофи, парче от протеиновата баничка ( тя е яйца, сирене и желатин изпечени във фурната)
В: кисело мляко объркано с извара2 кайсии и няколко смокини
Днес бях с бяла пола, голям кеф🙂
За утре съм си изкарала едни къси дънки ( малко над коляното) и взех, че се харесах. Хубаво е да не се налага в жегите да ходя само с дълги дънки ей....

# 678
Здравейте момичета!
Менюто за днес:
З: две принцеси с кайма, чай. малко пържени тиквички от вчерашната вечеря на домочадието. Не съм вярвала, че на закуска ще ям тиквички.
О:Омлет с шунка и гъби, салата Айсберг.
В: НЕСИСТЕМНА!!! мента със спрайт.
Браво, Цветна! Все така да се чувстваш в дрехите си!

# 679
Здравейте
Ден 23
З: 2 филийки хляб с елда и чиа, 2 кебапчета, тиквички на фурна, 3 парченца пъпеш ( Лоритта да не се чувства сама с тиквичките на закуска Wink )
О: ще е парче от протеиновата баничка, порция задушен зелен боб с картофи, пъпеш
СЗ: 3 големи кайсии
В: ще съм по задачи и вероятно няма да има такава
Мириманова ми е приятелка във фейсбук. Днес дъщеря и става на 20. Много насърчаващо да и видя снимките отново!

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 14:32 от cvetnaS

# 680
cvetnaS, е, чудна е! Благодаря за споделянето!

Лоритта перфектна закуска, пържени тиквички с хляб! И аз бих закусвала с тях Kissing Heart

Днес ме премериха в болницата - 78,8 кг, не им вярвам. Бях изпила 500мл вода, но пък бях с леки дрехи и обувки... Би трябвало да съм седмица пред цикъл... И въпреки това, вече би трябвало да съм под 76. Няма значение какво е истинското число. Утре ще съм с рокля, поради липса на дрехи Stuck Out Tongue Winking Eye

Ден 41 + 100
з: два двойни сандвича
о: огромна шопска салата + пиле със сирена и ориз
в: цедено кисело мляко със замразени плодове

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 20:18 от Лебед

# 681
Лебедче, аз съм "тиквичкопристрастена". Мога да пържа тиквички и в най-голямата жега. Стискам палци при теб всичко да е ОК.
За днес:
З:две принцеси с кайма, чай.
О:пиле с ориз.
В: малко пъпеш с един  тънък слайс гауда.
Уточних вече, че лятото ще съм несистемна заради пъпеши, дини, праскови и нектарини. Поне ги ям в малки количества.
Цветна, благодаря за снимката. Много е мотивираща.

# 682
Здравейте.
Лоритта, и аз лятото съм го писала като несистемно заради плодовете, но наистина не искам да се лишавам от това богатство на сезона. Гледам да не е в огромни количества и това е. Лебед, щом не е сутрин на гладно след 00 и с дрехи не ги мисли килограмите. Вървиш в правилна посока и това е важното!
Аз вчера се издъних. Имах емоционална вечер и хапнах доста....😳
Днес продължавам по план
Ден 24:
З: фреш от 1 портокал, и маскарпоне с пъпеш. Не бях много гладна заради късното ядене вчера
О: 1 кутийка котидж, салата от моркови и пъпеш
В: скумрия на фурна

# 683
  • Враца
И аз влязох в Системата от два дни. Няма да пиша менюта. Следя ви така или иначе.
В боя отново!!!

# 684
Здравейте прекрасни!
За днес:
З: баница със сирене, чай.
О : тиквички с ориз. Вече си представям как ставам член на "анонимни тиквичколюбители" и се представям с думите:" Здравейте! Аз съм Лоритта и от два дена не съм яла тиквички".
В: две плоски праскови със слайс Гауда.

# 685
Здравейте момичета!

cvetnaS, предполагам, че не е била много положителна емоция. Надявам се, днес да си добре и да си отново центрирана! Но ... ако емоцията е била положителна, нека поне още няколко дена те държи опиянението от сладостта на емоцията!

Лоритта, благодаря ти! А... тиквичките са едни от най-великите храни, та по-скоро те виждам в клуб 1001 приложения на тиквичката!

Трън в Очите, със системните летни доспехи, въоръжена с търпение и постоянство, ти пожелавам успешни ментални и физически битки! Много ми е хубаво да те виждам нахъсана!

Сутринта се претеглих и бях 77 кг, ама точно... 77,00 - няма търговски дух моя кантар.., няма.., а толкова по-ценен щеше да ми е ако показваше 76,99кг...
Та, мога с чисто сърце да отбележа -20кг за по-малко от 4 месеца и половина!!!

Ден 42 + 100
з: два двойни сандвича + шепа бадеми
о: пъстърва с броколи и див ориз
в: пропуснах (тежка 4 часа и половина среща, която почна в 16:00, а имах разбъркани мляко с плодове + отделно едно овче мляко... Прибрах се по тъмно, защото имах да довърша още много неща преди да ме приемат утре в болницата. Съответно у дома с право бях посрещната от ядосан и пренебрегнат мъж.., когото допълнително изнервих, защото се хилих като зелка... Сега не се хиля, но си мълчим и аз използвам да си попълня отчета :Р )

Лека нощ момичета и не се връзвайте на нацупени от любов, пораснали момчета!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 23:48 от Лебед

# 686
Браво, Лебедче! Само добри новини да идват от теб!

# 687
Здравейте,
Еха, Лебед, 20 кг са си уау. Браво! Огромно браво! Продължавай в същия дух. Успешен да е престоят ти в болницата и всичко да се нареди по най-добрият начин! Пък на нацупените влюбени момчета не им се връзвай. Има и такива дни Simple Smile
Трън в очите, радвам се да сме заедно в "боя". Много сме! Силни сме! Blush
Лорита, и аз вчера се запасих с тиквички от лозето на мама. Тия дни смятам да направя руло от тиквички с крема сирене, но чакам голямата щерка да си дойде от София, че не била яла такова нещо, а тя е вегетарианка и без това се чудя с какво да си я глезя.
Лебед, негативни бяха емоциите, но вече съм по-добре, благодаря! Вчера бяхме на кино с милото. Гледахме Граф Монте Кристо и се прибрахме късно. Естествено нямах готвено за днес и по нощите варих картофи. Та менюто за ден 25:
З: 2 бадемово-кокосови палачинки с домашно сладко от сини сливи и сирене. Обичам сладко соленият вкус. Фреш от 1 портокал с колаген и глицин, кафе с мляко
О: сварени картофи, 1 домат и домашно крема сирене ( микс от извара, синьо сирене и малко маскарпоне), 2 парченца пъпеш
В: още не съм решила. Имам да доизяждам скумрията на фурна или пък зеленчуци и плодове. Ще пиша после.
Имайте хубав и позитивен ден, дами Flowers Sunflower

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 10:59 от cvetnaS

# 688
Добра вечер, мили момичета!
За днес:
З:сандвич с шунка и кашкавал.чай.
О: мусака с ТИКВИЧКИ(ха-ха). Утре ще е същият обяд
В: таратор. Направо го изпих като напитка.

# 689
Здравейте мили момичета!

Викам си, днес ще си полежа и ще взема най-накрая да я прочета тази книга, която влача с мен от месеци и седи като поставка над възглавницата ми. Обаче сестрите ни надушиха и ме събраха в стая с най-прекрасните, приказливи и по своему щури млади дами...

Успях да препрочета за "20-ти" път началото на романа и качиха в стаята две девойки след излизане от реанимацията.

Говоря по-цял ден в работата и мислех, че ще си помълча тук, е ...,  не, толкова не съм изприказвала за един ден никога Stuck Out Tongue Closed Eyes

Много гот!

Трябваше вече да спим, дадоха ни приспивателно, но мен явно не ме хваща и реших да си напиша отчета.

Ден 43 + 100
з: два двойни сандвича + шепа бадеми
о: пъпеш и... трябваше да спра храната в 13:00
сз: разхлабителен коктейл в "чаша" от 3 литра
в: пропуснах

Спокойни и цветни сънища!

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 00:41 от Лебед

Общи условия

Активация на акаунт