Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 902
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Deina инсеминациите в Русе не ги брой въобще, ако са правени при Кунев

# 601
  • Русе
Да, така се оказа. Аз реално съм имала сраствания и е нямало шанс. След двата неуспешни опита,  Кунев направо искаше да правим инвитро и ако не станело, тогава да търсим причината. 😲. Та затова се насочих към Тутракан, където доктора се зачуди на каква диагноза отгоре е щял да ми даде докуметни за общинския фонд. Думите му бяха, че явно е щял да фалшифицира нещо. Лошото е според мен, че не съм интересен случай явно и много много не ми обръщат внимание. Дано с ная стимулация се получат нещата.

Deina инсеминациите в Русе не ги брой въобще, ако са правени при Кунев

# 602
Дано скоро да ти се получат нещата 🙏🙏
Много ми е жал и яд за всички семейства, които са си загубили времето при Кунев. Той искаше да прави кюртаж на сестра ми, защото тя имаше фалшива бременност, а Шишкова само и изписа дуфастон и тя се оправи след 5 дни. Отделно се запознах с едно момиче в Тутракан и тя е от Русе има направни 6 инсеминации при Кунев. Подчертавам 6 и всичките неуспешни. И още много други разочаровани семейства.
Със сигурност е щял да ти фалшифицира документите, само и само да взема пари.

Дано Бойчев да успее да ви помогне и да гушкате здраво/здрави бебенца ❤

# 603
  • Русе
Благодаря и успех на всички,  които са тръгнали по трудния път към желаното дете

Дано скоро да ти се получат нещата 🙏🙏
Много ми е жал и яд за всички семейства, които са си загубили времето при Кунев. Той искаше да прави кюртаж на сестра ми, защото тя имаше фалшива бременност, а Шишкова само и изписа дуфастон и тя се оправи след 5 дни. Отделно се запознах с едно момиче в Тутракан и тя е от Русе има направни 6 инсеминации при Кунев. Подчертавам 6 и всичките неуспешни. И още много други разочаровани семейства.
Със сигурност е щял да ти фалшифицира документите, само и само да взема пари.

Дано Бойчев да успее да ви помогне и да гушкате здраво/здрави бебенца ❤

# 604
Момичета, привет! Ще стартирам процедура, на 2 ден трябва да съм там. Дойде ми обаче днес, неделя около 13:30. Въпросът е- днес или утре се брои за 1 ден и кога трябва да бъда там?
Здравей започна ли процедурата и кой ден ти броиха за1 ден

Здравей! Да, започнах. Сутринта рано се чух с едно от момичетата на регистратура и каза, че трябва още същия ден ( понеделник) да съм там. Когато се явих около 11:30 друго момиче ми каза, че трябвало да се брои за нулев. Все пак ми взеха кръв и минах преглед и в крайна сметка ми го преброиха за 2 ден. Не зная доколко беше правилно, но е факт. Трети ден от стимулация ми е Simple Smile

# 605
Здравейте някой правил ли е изследване за тромбофилия и за колко време излизат резултатите

# 606
Здравейте някой правил ли е изследване за тромбофилия и за колко време излизат резултатите
Здравей,аз съм с тромбофилия .Изследвах я миналата година след спонтанен аборт .Правих я в лаборатория в родния ми град ,заедно с Нк клетки .Избрах най разширения пакет ,излиза за няколко дни .

# 607
Здравей,аз съм с тромбофилия .Изследвах я миналата година след спонтанен аборт .Правих я в лаборатория в родния ми град ,заедно с Нк клетки .Избрах най разширения пакет ,излиза за няколко дни .

Аз също, имам спомен, че за около 10 дни излязоха.

# 608

Благодаря за отговорите. Снощи бях на преглед и док ми назначи изследване за тромбофилия. Мислех че ще почнем от следващия цикъл но ако не излязат резултатите до тогава ще отложим за декември. Очаквам цикъла към 8.11

# 609

Благодаря за отговорите. Снощи бях на преглед и док ми назначи изследване за тромбофилия. Мислех че ще почнем от следващия цикъл но ако не излязат резултатите до тогава ще отложим за декември. Очаквам цикъла към 8.11
Ако я пуснеш веднага ще стане дотогава според мен .

# 610
То какъв е проблемът с тромбофилията да се започне стимулацията? Аз съм с тромбофилия и Фраксипарин и Натаспин започнах чак от трансфера.

# 611
И аз това се замислих ,доктора няма да спре стимулацията ако не е излязъл резултата от тромбофилията .Нужното лечение и аз получих в деня на трансфера .

# 612
Преди започване на стимулация казах на доктора че дядо ми, майка ми и брат ми страдат от тромбофлебит и го питах дали да пускам изследване за тромбофилия. Отговора беше, че няма нужда направо ще ми предпише нужното лечение след трансфера, така и стана.

# 613
На прегледа ми каза да пусна тромбофилията и като излязат резултатите тогава ще решаваме какво да правим

# 614
Здравейте, някой знае ли дали може да ми запишат прегледа от ФМ на диск или флашка. Как процедират. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт