Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 917
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен .И аз съм с положителен тест ,но първия ми преглед е на 26.10 за да се потвърди дали всичко е наред 🙂

Значи, ще се засечем и аз на 26.10 съм на преглед 😇
🙂🙂🙂

# 586
Здравейте, след преглед при д-р Б. Бойчев- той предложи да направим лапаро- някой може ли да каже актуална цена и дали може по здравна каса?

# 587
Здравейте, след преглед при д-р Б. Бойчев- той предложи да направим лапаро- някой може ли да каже актуална цена и дали може по здравна каса?

Да, може по ЗК. Плаща се само около 450 лв за “ консумативи” и избор на екип. Иначе цената на самата ОП трябва да е около 1500 лв.

# 588
Благодаря за информацията. А дали бързо те включват в графика и ходи ли се на преглед преди лапарото? Правят ли се изследвания предварително или всичко там правят? От няколко дни се опитвам да открия доктора, но все не ме свързват с него, за да си задам всички въпроси.

# 589
Здравейте да попитам коя е правила инвитро при Б.Бойчев и от кой път беше успешно

# 590
Аз бях при него и първият ни опит е успешен. Вчера бях на преглед и се видяха 2 малки сакчета. Simple Smile

# 591
Аз бях при него и първият ни опит е успешен. Вчера бях на преглед и се видяха 2 малки сакчета. Simple Smile
Чудесна новина безпроблемна бременност и раждане. Колко яйцеклетки станаха ембриони и колко ембриони върнаха на трансфера

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 18:54 от Galina Radoslavova 702865

# 592
Това е чудесна новина ,безпроблемна бременост до финала ти пожелавам .

# 593
Благодаря ви, момичета! Simple Smile
Извадихме 6 годни яйцеклетки, от 7 фоликула, от тях 4 се оплодиха и развиха до 5-ти ден, върнахме 2 и 2 замразихме. Simple Smile

# 594
Момичета аз съм с 2 неуспешни опита в де клиника и с тубарен фактор, който доктор Л.Бойчев разби на пух и прах с нова цветна снимка и две свободно пропускащи тръби.
Това беше през май месец, в който ни прати в къщи да си правим нормални опити.
Но ето и октомври се търкули резултат няма.
Аз съм с ооликистозни яйчници и овулацията ми е "тука има тука няма".
От известно време ми се върти идеята за инсеминация. Мъжа ми е с перфектна спермограма.
Имали успели момичета тука. Ще се радвам да споделите доктора на какво мнение е за тази процедура и как точно протича.
На 28години съм с амх 5.13
Нямам хормонални проблеми, проблеми със ЩЖ или инсулинова резистентност. Това на първо четене.

# 595
Момичета, привет! Ще стартирам процедура, на 2 ден трябва да съм там. Дойде ми обаче днес, неделя около 13:30. Въпросът е- днес или утре се брои за 1 ден и кога трябва да бъда там?
Здравей започна ли процедурата и кой ден ти броиха за1 ден

# 596
Момичета аз съм с 2 неуспешни опита в де клиника и с тубарен фактор, който доктор Л.Бойчев разби на пух и прах с нова цветна снимка и две свободно пропускащи тръби.
От известно време ми се върти идеята за инсеминация. Мъжа ми е с перфектна спермограма.
Имали успели момичета тука. Ще се радвам да споделите доктора на какво мнение е за тази процедура и как точно протича.
Нямам хормонални проблеми, проблеми със ЩЖ или инсулинова резистентност. Това на първо четене.
Имам приятелка бремена в 4 месец след инсеминаци при Л.Бойчев. До колкото знам от нея дойтора не даваше големи надежди. При тях беше не изяснен стерилитет и това им беше 3 инсеминация като първата беше в друга клиника. От 7 години правиха нормални опити и ходеха по доктори. Преди инсеминацията ходеше на един или два прегледа за проследяване на овулацията като и тя имаше цикли без овулация. Тя е на 33г а той на 35г. Мисля че има и много други бебета заченати по този начин. Желая ви успех.

# 597
Благодаря, ние в момента също сме неизяснен стериалитет след като отпадна тубарният фактор. Чакам цикъл и ще звънна да запазя час.

# 598
  • Русе
Здравей, аз имам три спотнанни бременности,  завършили с мисед аборт в 8 седмица, но вече от 3 години дори не забременявам.  Ходихме в Плевен- нищо ни нямало и на двамата.  Правихме цветна снимка- супер, две инсеминации в Русе( по времето,  когато не можеше да се пътува нямаше как да отидем в Плевен) - неуспешни. Правих хистероскопия в Тутракан и се оказа, че имам сраствания следствие на абортите, но иначе всичко ни било наред и да си правим опити. Та... понеже пак не се получава,  вчера.бях на преглед за да следим овулация, като си бях пуснала предварително хиляда хормона и ... се оказа,  че съм с поликистозни яйчници и нямам овулация. Аз съм при Богомил и утоворката е на другия цикъл за отида на втори ден, за да стимулираме овулация. От там нататък незнам..... Но е начало

quote author=yoanna789 link=topic=1183208.msg43661950#msg43661950 date=1634668382]
[/quote]

# 599
Общо взето и аз отивам с такава надежда, леко да побутнем нещата да станат щом всичко е наред. Стимулация и естествени опити или инсеминация, просто да знам,че съм опитала преди да се хвърля в дълбоките води на инвитрото. Надявам се доктора има търпение да се занимава с такива неща, все пак е натоварен много. Но обикновено Аг в моя град даже не може да ми каже дали се е спукал фоликула, техника на десетки години. Ходих в съседен с идеята за някаква лека стимулация отново ме отпратиха, било рисковано, нямал нужните знания.

Общи условия

Активация на акаунт