Ноемврийски бебета 2019 година

• 20 967
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
По памперс стои,при нас е адска жега ,навън като сме с раницата пак по памперс го слагам   и лятна шапка да го пази ,че е прозрачно бял като мен и каката .Ако е в количката е с боди -потник.
Просто ние сме в един от най-топлите градовете Бг и е някакъв ужас с температурите ,а още не е лято.

Още не съм пускала климатик ,но  каката да като бебе, ,самата аз не мога да спя и не понасям горещините ,пък какво остава за малките .

# 616
Момичета ние пуснахме кръв,глюкоза и урина,но резултата на глюкозата е пет,което е в референтните стойности,но ми се стори много.Лекаря видя резултатите в петък следобяд по вайбър , но не звънна има и други отклонения малко в стойностите.
Вие пуснахте ли изследванията вече?

# 617
Правихме кръв,урина и ехограф.Всичко ни е перфектно.Чакаме да отшуми още малко този вирус,за да посетим ортопед и нефролог.Наваксахме и с ваксините.Остана ни 1 за средата на юни и 1 за края на юни.

# 618
Ама колко градуса е при вас, че са само по памперси и за климатици говорите? Направо ме шокирахте...
А някое кърмено и незахранено бебе да има и да сте изследвали желязо? Тук понеже не правят такива изследвания и се интересувам.

# 619
При нас си е 30 °...

Ако се притесняваш за желязото на бебчето ,имали вариант по твое желание да пуснете изследване ?Дори и без направление да е ..
Наскоро пък четох в статия за ЗВБ ,че кърмените бебета ,можело и до годинка да бъдат на вегетарианско меню,ако бебето не желае месо  и нямало проблем.
Другата теория ,че пък  е точно обратното ,защото в АМ има добавено желязо ...
А сега де?!

Бебо от два дена е зациклил на едно движение....Опитва да пролази ,изправя се на ръце и на колена и само вдига и пуска дупето и го движи нагоре-нодолу и клати кошарата ,и на леглото така прави ,но не помръдва и милиметър много ясно Joy
Сещайте се какво прилича,че прави с тези пози и движения ,голям смях Joy
И по цял ден в будно състояние "клати" ,как не му омръзва не знам Flushed

# 620
Там е работата, че няма как да пусна на своя глава желязо. Контролен преглед имаме средата на юни, ще питам ама знам, че ще каже да давам месо. По мои изчисления месо чак края на юли исках да дам.
30 градуса си е наистина жега. Като ви чета какви гимнастики правят лееко се филмирам, ами моята още не може да се обръща.

# 621
Онзи ден беше 34.Цялата се зачервява и се поти, а не ми се мисли лятото като стане 40 градуса. Те от сега почнага жегите.

# 622
Момичета ние пуснахме кръв,глюкоза и урина,но резултата на глюкозата е пет,което е в референтните стойности,но ми се стори много.Лекаря видя резултатите в петък следобяд по вайбър , но не звънна има и други отклонения малко в стойностите.
Вие пуснахте ли изследванията вече?
Не се притеснявай от отклоненията, щом доктора не е звъннал значи по всяка вероятност всичко е наред. При бебетата резултатите не са като при другите. И баткото винаги е имал отклонения и докторката ми обясни, че само лекар може да каже дали всичко е наред.

# 623
Лейди, моят прави абсолютно същите движения. Много е смешен 😂 Ама с един ентусиазъм ги прави...и в някакъв момент се спуска напред към някоя играчка 😁 Според мен това са първи позиви за лазене. Още не се е усетил как точно се случва обаче. Онзи ден с три превъртания щеше да падне от спалнята...изненада ме, защото за пръв път се превъртя няколко пъти последователно - от гръб по корем, от корем по гръб и отново от гръб по корем.

# 624
Да,точно са си опити за лазане ,и каката беше така ,ама нали е момиче ,не ми беше толкова смешно Joy
Да не говорим ,че тя по едно време лазеше назад Joy
Малкият отдавна се превърта по няколко пъти и след поредното падане ,вече на земята или в кошарата стои .
Иначе настрани в кръг се мести ,а с превъртане и напред /назад .
На килима му е по-трудно ,ама пък е по- безопасно ,пък и трябва да се научи.Слагам играчки ,харесва едно 'пиано ' от щерката .

С това хващане обаче много се притеснявам -не иска други предмети и не си ги слага в устата.Голямата по това време 'ядеше' всичко ,което види и не е храна Grinning
А той само ръце и крака Завивки ,кърпи,дрехи .

# 625
И Марина ги прави тия упражнения. 😀 Цялата кошара клати и чак ме е страх вече да не я събори.

# 626
Лейди , ще пролази и нашия го прави вече се изтрелва напред от тази поза и пада по корем,а по кпрем лази като войник и всичко си стига.
Очакай пролазване.
На нашия хемоглобина му е 137.Държа го по памперс и боди д къс ръкав без чорапи.
Почти е седнал вече от корем се завърта и застава по дупе подпрян с едната ръка леко настрани.
При нас си е 30 °...

Ако се притесняваш за желязото на бебчето ,имали вариант по твое желание да пуснете изследване ?Дори и без направление да е ..
Наскоро пък четох в статия за ЗВБ ,че кърмените бебета ,можело и до годинка да бъдат на вегетарианско меню,ако бебето не желае месо  и нямало проблем.
Другата теория ,че пък  е точно обратното ,защото в АМ има добавено желязо ...
А сега де?!

Бебо от два дена е зациклил на едно движение....Опитва да пролази ,изправя се на ръце и на колена и само вдига и пуска дупето и го движи нагоре-нодолу и клати кошарата ,и на леглото така прави ,но не помръдва и милиметър много ясно Joy
Сещайте се какво прилича,че прави с тези пози и движения ,голям смях Joy
И по цял ден в будно състояние "клати" ,как не му омръзва не знам Flushed

П.п.
Кажи му,че ако прави с... Да си знае , че му е избягала партньорката. Хихи... , дано разбираш от шеги все за този виц се сещам още от втория ни синковец,той също се клатеше така.

# 627

Почти е седнал вече от корем се завърта и застава по дупе подпрян с едната ръка леко настрани.

Simple Smile Трикракото столче му викат на това =)

Като ви чета какви гимнастики правят лееко се филмирам, ами моята още не може да се обръща.

Не се филмирай, и Елиза не се обръща особено.Само от корем по гръб и то само, ако аз съм я поставила, така че ръчичките да са и напред, а не да са отпуснати до тялото. Още повече, че тя почна да го прави, защото въобще не обича по корем. Ако твоето бебче си обича по корем, вероятно не вижда причина да се завърта =)

# 628
Болибон, ясно Simple Smile Много добре, че си разтълкувала кога иска вода. Мен ме е яд, че не правих по-сериозни опити да дам вода като по-малка. Просто не й харесваше и не настоявах. Сега продължава да не иска да пие.

Онзи ден излизахме двете и чак на прибиране се усетих, че е мрънкала, защото може да е ожадняла Sad Понеже беше цоцнала преди да излезем и си мисля, че нервничи, защото й доскуча. Стана ми ужасно тъпо Sad( Вече почвам да си нося едно шишенце с вода. Може пък някой път да разбере, че не е толкова зле. Като казах вода, вие каквя давате? Аз купувам на Бебелан, но нали след ден-два не е вече годна за пиене и няма смисъл да купувам... Вода от филтрираща кана дали става? Без да е преварявана.

Ох, свеки беше на гости и имахме няколко разногласия по разни бебешки неща, но беше така любезна да не ги изрази гласно. Не че не се усетих и така, ама... 😂

# 629
Шоколадче аз давам изворна Девин каквото пием и ние.Не преварявам .

Мисля ,че не е проблем да даваш от филтрираща кана,защото не е новородено все  пак ,но филтриране и преваряне май не са взаимнозаменяеми .

Мама Мария ,ако така го кара като голям момата наистина ще избяга и няма и да се върне Joy

Общи условия

Активация на акаунт