Забравя ли се предателството?

• 4 357
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
На мнение съм, че няма оправдание за изневяра.  И всякакви неща от рода: бяхме в криза, тя/той ме подлъга-нищо не означаваше за мен, беше само еди-какво си, флиртува, ти не ми обръщаше внимание и пр. алабалистики, са само оправдания и манипулации от страна на изневерилия. Но когато си решил, че ще продължиш със същия този човек, по каквато и да е причина, ще преживееш предателството след време. Въпросът е да не се връщаш назад и да пропъждаш терзаещи мисли.
Авторке, Вие имате най-прекрасният стимул да продължите напред! А дали е било правилното решение, времето ще покаже, дотогава се наслаждавайте на всеки миг спокойствие, защото след време ще дойдат безсънните нощи 😉

# 76
Оралната любов кой на кого е правил?  Ако е тя на него тогава няма изневяра, а ако е той на нея тогава има. 

# 77
Ахааа. И това е написано изрично в семейния кодекс относно изневерите ли?

# 78
Пасивен бил. Joy С чужди жени никак не е пасивен. Хубаво си е изтренирал жената - ще ти изневерявам, понеже аз така си разпускам, като не мога да споделя и ми тежи нещо. Ще те накарам сама да се почувстваш виновна (за моите грешки), че не си ме разбрала и не си ме накарала да се отпусна да бъда искрен. Приеми ме такъв. Тя трябва да се променя, настройва и какво ли още не, за да се чувствал той спокоен. Ми на някои явно им е кеф да стъпват всеки ден върху черупки от яйца, които да внимават да не счупят. Това не значи, че е нормално.
Цитат
Оказва се, че направо не съм го познавала.
Ето това е ключовата мисъл на авторката. Wink

# 79
Що за мъж се обяснява в такива детайли?Или имаш гръбнак и казваш просто "изневерих",или траеш като партизанин на разпит и т'ва е..Какво е това,да се заобяснява и оправдава като ученичка "Жена,ама ние не се чукахме,тя само свирка..УжасТ!..че и да хвърля кал по жената която му направила харашото,тя видиш ли го натиснала,тя това,тя онова,той деликатния,как да откаже на орална любов,ми ако се обиди колежката..

# 80
Сигурно всяка, на която са изневерили си казва, че на нея такова нещо няма право да ѝ се случи.
Как тъй ще се разваля представата за живота. Това се случва само там на някакви хора.
При жените семейството е живота, или абсолютно всичко е ок или психлози.
При мъжете семейство е част от живота, при това не задължително централна част.

# 81
Що за мъж се обяснява в такива детайли?Или имаш гръбнак и казваш просто "изневерих",или траеш като партизанин на разпит и т'ва е..Какво е това,да се заобяснява и оправдава като ученичка "Жена,ама ние не се чукахме,тя само свирка..УжасТ!..че и да хвърля кал по жената която му направила харашото,тя видиш ли го натиснала,тя това,тя онова,той деликатния,как да откаже на орална любов,ми ако се обиди колежката..

Той мъжът нали е имал болки и не искал, как тогава е станала така тази орална любов. Много вероятно е той да я е направил на колежката.

# 82
Да ти кажа разбирам те много добре. На мен не са ми изневерявали, но са ме зарязали (най-вероятно) заради друга. Откакто й видях физиономията и тяхна снимка как се целуват после поне половин - една година сънувах кошмари с нея. Не можех да спя, получавах паник атаки. Много ме боля, беше кошмарно. Явно си по-чувствителна и докато сте заедно не мисля, че ще забравиш скоро. Хубаво всички ти казват да не го мислиш и т.н. ама в крайна сметка ако ставаше толкова лесно... подсъзнанието си е нещо съвсем друго, не можеш да го контролираш с рационални мисли. Лошото е, че си му простила, а даже и дете чакате. Няма да го забравиш и още дълго време ще те боли. По-дълго време отколкото ако се бяхте разделили.
От друга страна напълно ще се съглася относно превъзпитаването. Сигурно сега постоянно му трепериш да не би да му е зле, да е неразбран и натоварен, защото вече ти е ясно как разтоварва.

# 83

Той мъжът нали е имал болки и не искал, как тогава е станала така тази орална любов. Много вероятно е той да я е направил на колежката.
Верно бе!...
При бебеправенето с жената болки,дискомфорт..А при оралната с колежката дали го е боляло?Странна работа..

# 84
Напуснал е работата, защото си е намерил нова, не за да не я вижда или заради теб. Едва ли това може да ги спре да се виждат.
Ама ти я познаваш, така ли след като я сънуваш или си отишла да я видиш?

# 85
Къде са тия мъже с болки в ..., които са смачкани, плахи, неуверени и прочие, обаче за едната “флейта” си разменят даже е-мейли с флейтистката. Репертоара ли обсъждат на професионално ниво?  Кой по ягодите не чати с SMS-и или по месинджър, WhatsApp, Viber, dm-и в Инста, а пише мейли, за да си опише музикалните преживявания ?!?

# 86
Живота ни не е ставал само по моите правила. ... Обаче ме притеснява точно, че след всичко, той се оказа слаб и лабилен мъж, което не ми дава сигурност в бъдещето. Но явно, времето ще покаже.
Случило се е, минало е. Сериозно, за какво ти е трябвало да му четеш чатове и да го следиш? Можехте просто да поговорите, като видиш, че той се променя към теб. Има нещо недостойно в това душене и следене.
Значи, да провериш и да искаш да разбереш истината, е недостойно. Ама да лъжеш другия и да му кръшкаш, е достойно? И ако той е нечестен мръсник, аз трябва да съм със "заровена в пясъка глава", за да съм достойна?

# 87
Чудех се дали да пиша. Авторката пита - Как да забрави, а всички й одливат вода и я насъскват против съпруга й. Тя е взела решението - да прости и да забрави. Какъв е мъжа й в случая няма значение.
    Че си тръгнала на психолог - добре. Но какво очакваше от него - вълшебна метличка, с която да измете лошите мисли? Няма такава. Психологът само насочва и те учи как. Но работата си я вършиш сам. А против лоши мисли трябва много самодисциплина и воля. Да можеш да си кажеш: Няма да мисля за това. И да си наложиш да правиш нещо, което ще държи вниманието ти далеч. Понякога се получава, понякога - не. Но само ти трябва да се пребориш със себе си.
  И наистина - може да не си попаднала на читав доктор. А и не казваш колко време си ходила. И хормони бушуват и пречат.
  Създавайте си приятни общи емоции - сега с подготовка за бебето. Имате достатъчно работа. После бебето няма да те остави - ще мислиш за него и неговите нужди. 
     Успех в борбата със себе си!

# 88
Нещо друго си мисля. Толкова ли е трудно да простиш? Не е ли прошката най- високата степен на любов? От друга страна, ако се знаеш, че не можеш да простиш, защото не се обичаш, не обичаш другия, пълен си с комплекси, слаб си, ами просто не прощаваш и продължаваш пътя си. Мъже много. Това, което прави авторката е много лошо за нея и детето.

# 89
Само аз ли не вярвам, че е било само с**ка? Нещо ми звучи невероятно. Какво очакваш, той няма да тръгне да ти обяснява как и в какви пози я е опъвал. Не че има голямо значение-орална или секс, изневярата е налице. Как се забравя? Никак. Лека бременност ти желая и късмет с този мъж.

Общи условия

Активация на акаунт