Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 292
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
The Scent EDP ли? Много го харесвам, но не усещам фрезия в него. Мирише ми най-вече на праскова.

# 376
The Scent EDP ли? Много го харесвам, но не усещам фрезия в него. Мирише ми най-вече на праскова.
EDP, да. Аз съм го тествала преди време и имам спомени за плодово-какаово-шоколадов аромат и се учудих на тази фрезия в пирамидата. Но не ми е много пресен спомена за аромата.

# 377
Мммм,обичам го това Наргиленце.Има ли запознати и с другите от серията?Кои ви харесват и ,ако може по няколко думи🙏🤔😊
Познавате ли Rose Ikebana ?A Iris Ukiyoe?
Други любимци от серията са ми Epice Marine , Vanille Galante и Vetiver Tonka Heartbeat

Голям фен съм на тази линия, наргилето ми е фаворит. Още кървя за едно шишенце, което се беше изляло цялото в чантата и чувалчето беше подгизнало.  Съжалявам и че качиха цените на Oajan до небесата, едно време беше на приемлива цена по сайтовете, но не го взех. Единствено не харесвам Vetiver Tonka, нещо ме души. Сладко-тръпчив ми е и ме дразни. Като макароните- или ги обичаш със захар и сирене или не.  Да кажа, че в парфимо цените на The Different Company бяха доста свалени, нямаше Sublime Balkiss, но си понапазарувах едно-друго.

# 378
  • София
Привет,
В предишна тема DilyanaVutova беше помолила за съвет относно парфюм за нейния любим мъж, който много харесва Dsquared2 Wild.  Вече е зареден из парфюмериите най-новият на марката: DSQUARED² Green Wood  for men / https://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/Green-Wood-58068.html

Този нов парфюм ми напомни много стила на Wild, само че в по-зелена и дървесна посока. Смятам, че гарантирано ще се хареса на феновете на Wild, който мисля, че напълно изчезна от пазара. Green Wood е много стилен и си заслужава теста.

# 379
Това, че някой не харесва парфюма ви може да се окаже предимство в създалата се истерия Grin
Поръчах едно травъл сетче на Kâshân Rose The Different Company  от Парфимо.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 15:34 от Chocolat_

# 380
  • Бургас
Днес помирисах новото LVEB. Чак неприятно сладко ми се стори
И аз не го харесах грам ,The Scent също не ми харесва ,както и никога не се спогодих със Sublime Balkiss.След малко отивам да си взема Van cleef & Arpels Moonlight Patchouli и ще се полея стабилно.Много висока топка е за мен това произведение и ми е най -любим от тази колекция.Между другото е много траен пръснат на дрехи, луда съм по този парфюм.Cupid

# 381
EDP, да. Аз съм го тествала преди време и имам спомени за плодово-какаово-шоколадов аромат и се учудих на тази фрезия в пирамидата. Но не ми е много пресен спомена за аромата.
The scent,оригиналния, ухае на сладка прасковка, доста е праволинеен, простичък и младежки, не се усещат цветя. Напомня ми Нести с прасковата, как миришеше. Трайност неголяма, може би 4-5 ч.
Какаовия вариант, който ти си тествала, е The scent private accord. Той е много приятен, по-зимен, сухо прашно какао и портокалови стърготинки Heart Eyes

# 382
Такаам, покрай осмомартенските прИмоции задрасках две неща от списъка ми на първа страница.
Valentino Valentina Myrrh Assoluto
и
Lui Jo Milano
Имам някакви впечатления вече, но ще пиша пак като ги разнося по-дълго и подробно тези дни...
Иначе, последните две седмици се пръскам почти само с YSL Opium Nuit Blanche. Много нежна цветно-сладостна пудра излиза от него върху мен, напомня ми метеоритите, макар да не е такава теменужена. ❤️

# 383
Такаам, покрай осмомартенските прИмоции задрасках две неща от списъка ми на първа страница.
Valentino Valentina Myrrh Assoluto

Честито! С нетърпение очаквам да споделите, че и на мен ми е в списъка.

# 384
Днес съм с туберозата на Зара и Джо Малоун. Страшно много ми харесва. Ех, ако имаше и трайност, щеше да ми е топ. Иначе изпръсках до дъно други няколко парфюма. Някои изхвърлих, но не мога да се разделя с бутилката на червеното кубче на Нарцисо. Трябва да го подновя определено.

# 385
  • Пловдив
Това червено кубче как се казва точно? Да го прегледам.

# 386
# 387
  • на майната си
Скрит текст:
Мммм,обичам го това Наргиленце.Има ли запознати и с другите от серията?Кои ви харесват и ,ако може по няколко думи🙏🤔😊
Познавате ли Rose Ikebana ?A Iris Ukiyoe?
Други любимци от серията са ми Epice Marine , Vanille Galante и Vetiver Tonka Heartbeat

Голям фен съм на тази линия, наргилето ми е фаворит. Още кървя за едно шишенце, което се беше изляло цялото в чантата и чувалчето беше подгизнало.  Съжалявам и че качиха цените на Oajan до небесата, едно време беше на приемлива цена по сайтовете, но не го взех. Единствено не харесвам Vetiver Tonka, нещо ме души. Сладко-тръпчив ми е и ме дразни. Като макароните- или ги обичаш със захар и сирене или не.  Да кажа, че в парфимо цените на The Different Company бяха доста свалени, нямаше Sublime Balkiss, но си понапазарувах едно-друго.
Аз днес бях с Oajan, ами перфектно му е времето бих казал, все още го усещам след като съм нанесъл 3 спрея, а 12 часа минаха отдавна. За нещастие не съм тествал наргилето, но доста хора оприличават двата аромата. Това е един от ароматите, които ме кара да се усмихвам всеки път когато имам допир с него. Красота в пълния смисъл на думата.

# 388
  • Габрово
Днес помирисах новото LVEB. Чак неприятно сладко ми се стори
трябва да го тествам

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 20:39 от sesksta

# 389
  • София
Привет,
тази вечер тествах Alien Man Fusion Mugler / https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Man-Fusion-53459.html
Нямам идея дали аз съм го изпуснал и чак сега го виждам или е пресен-пресен, но ме плени мигновенно! Стилно и оригинално изпълнение, което се движи на ръба на ниша. Поне за мен е много интересен аромат - доста жив, топъл и уютен от миг едно. Кафето е вплетено прекрасно - идеално премерено, нито е сладко, нито горчиво мъжкареещо или кисело. То чудесно допълва и без това топлото, подправъчно усещане. Фино е поднесено, като няма сладост или капучинесто-млечен ефект, които често са присъщи на парфюмите с кафе.  Нотката на османтус много хубаво гъделичка носа - хем дава нещо цветно, хем тънък плодов акцент, а когато се разкрие и великолепната кожа, парфюма наистина щраква Animal Heart Eyes Cat
Поне при мен, Alien Man Fusion Mugler стои унисекс, много елегантно, полирано и притегателно, като нотката на кафе е прекрасна. Точно така си представям да ухае хай-енд парфюм към 2020г. Определно този влиза в топ желанията ми Purple Heart
Ще се радвам да го пробвате, нищо че се води мъжки.

Общи условия

Активация на акаунт