Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 296
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Пробвах новия Ермес. В началото започна с опияняващ абсент, което много ме грабна. Струва ми се доста по-силен от другите му версии, като има нотки, които напомнят за тях и е спазена линията. Хареса ми!

# 346
Аз нещо съм се бъгнала. Вчера колкото аромата тествах, все на дюли ми мирише. Open Mouth
Включително и новият Ерме. Тези дни ще се пробвам пак.

# 347
По темата за празните бутилки - не ми се е случвало в близките 4 години, когато започна лудостта с колекционирането. Вече при 70+ парфюма нямам надежда някога да видя дъната им празни.

# 348
  • София
Като се заговорихте тия дни за Ермес, тази сутрин някак инстинктивно посегнах към Ambre narguile, а не го бях носила от 100 години. Да ме пита човек защо?! Разкош някакъв абсолютен е в такова време Gift Heart

Още не съм стигнала до новия, но и това ще стане Wink

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 13:25 от Elitsa_z

# 349
... посегнах към Ambre narguile, а не го бях носила от 100 години. Да ме пита човек защо?! Разкош някакъв абсолютен е в такова време Gift Heart...
На същата вълна съм, времето е точно за него Simple Smile

# 350
Мммм,обичам го това Наргиленце.Има ли запознати и с другите от серията?Кои ви харесват и ,ако може по няколко думи🙏🤔😊
Познавате ли Rose Ikebana ?A Iris Ukiyoe?

# 351
  • София
Мммм,обичам го това Наргиленце.Има ли запознати и с другите от серията?Кои ви харесват и ,ако може по няколко думи🙏🤔😊

Имам и нося и двата - сред абсолютно най-любимите ми парфюми са. Розата е "бодлива" и нетипична, супер ободряваща. Върху ЛМ напомня силно на Нилските градини (наложи му се веднъж да я носи Bowtie )
Ирисът е един от най-нежните парфюми, които съм носила, и макар аз самата да спитам да го усещам след един момент е безумно траен (носих го на сватбата на брат ми, роклята ми миришеше и на другия ден Wink )

Други любимци от серията са ми Epice Marine , Vanille Galante и Vetiver Tonka Heartbeat

Трите нови нещо не можах да ги разбера обаче Rolling Eyes

# 352
И двата са невероятно красиви парфюми.

# 353
Търся някакъв dupe на Majoromantica на Majolica Majorca, защото вече май го няма и в eBay. Не съм подушвала нищо подобно от по-популярните парфюми в парфюмериите, ще се радвам, ако ме насочите какво да пробвам, защото ми е наистина страшно любим аромат.

https://www.fragrantica.com/perfume/Shiseido/Majoromantica-43490.html

# 354
И двата са страхотни.Преди време в Париж успях да изтествам всички Ермесанси,нямаше лош,бих взела всички:))) Цялата серия  е невероятна!

# 355
  • Sofia
Пробвах третия единствен на D&G, в базата много ми прилича на Versace Crystal noir.
Новото La vie intensement е нетърпима сладост.

# 356
  • Пловдив
Пробвах третия единствен на D&G, в базата много ми прилича на Versace Crystal noir.
Новото La vie intensement е нетърпима сладост.
И аз го оприличавам на Версачето по общо звучене, даже ме бяха помолили да го опиша когато го взех и точно тази аналогия направих😊

# 357
  • ново
Момичета за кой точно The One става дума, дайте линк моля ви. Обожавам черния кристал.

# 358
# 359
  • Габрово
Твърдо съм за Girl of now. По-забележим, по-интересен, по-секси и бадемов ммм.
аз също-любим ми е

Общи условия

Активация на акаунт