"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 785
  • 611
  •   1
Отговори
# 315
Майко мила, това е най-смешното нещо в тоя филм! Тъпак с коса като на русалка и по гащи, който се перчи като пуяк!

# 316
  • София
Да, тъпо стана. Любовни интриги на любовницата. А трябваше да е забавно сериалче.

# 317
Той този има две реплики, но даже не го чух, защото му гледах в косата! 😳😳😳 Лелеее, има коса до кръста. 😳😳

# 318
  • Пловдив
Ужасен...
Др.серия Марианка си отива.

# 319
Но той тичаше да я спре. Може и да я спре някак, но как? 🤪 Не мен ми станаха много мили двете Марияна и Елена, когато бяха на кафе и едната плачеше и другата плачеше заради нейната мъка.

# 320
Не мен ми станаха много мили двете Марияна и Елена, когато бяха на кафе и едната плачеше и другата плачеше заради нейната мъка.
А на мен - не! Плаках така за чужда мъка, после ми се изкъка отгоре същата тази, чиято мъка оплаквах заедно с нея! Та... сценки! Никога не приемайте чуждите мъки  за свои. Не може вече да ме разчувства подобно нещо.

Много рядко се среща женско приятелство наистина... Затова е толкова ценно. Аз имам също такъв случай, плакахме с една приятелка. Веднъж се случи, истинско беше и за толкова години не съм видяла лицемерие в нея за нищо. Поне засега. 🙏🏻❤🙏🏻

# 321
  • София
Това беше най-слабия епизод от началото на сезона.
Скалъпени драми не ми се гледат. Голяма грешка беше да тръгнат по този път.

# 322
Колкото и да е тъп, щом успява в момент като този да ми задържи вниманието, значи е супер сериалчето. Изобщо не ме докарва до тиха истерия, както например "Пътят на честта". Wink
Тази Марияна играе много добре, но любимите ми лафчета ги пуска червенокосата - “Ще ви съдя в Хамбург!"...

# 323
Много смотан епизод . Hands Minus1

Липсва ми Съни бийч .

# 324
  • Варна
Хах, да, къде е Кан, къде е Каспичан...
В Нова плей колко назад могат да се гледат епизоди? И въобще къде могат да се гледат старите?

# 325
Целият сезон го има в нова плей.

# 326
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

27.03.2020 епизод 6 c01e6

за компютри

ЗА МОБИЛНИ  __

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 327
Хах, да, къде е Кан, къде е Каспичан...
В Нова плей колко назад могат да се гледат епизоди? И въобще къде могат да се гледат старите?

И във VBOX7 ги качват епизодите, даже с по-добро качество, отколкото в Новаплей. Ето тук:

http://vbox7.com/user:all_inclusive

# 328
  • Велико Търново
любимите ми лафчета ги пуска червенокосата - “Ще ви съдя в Хамбург!"...
"И вече Вашето минава всякакви приоритети минава..."

# 329
Ръсещата мозък е по-уникум и от чичо Митко Simple Smile "Ще ги осъдим в Хамбург", "всякакъв приоритет минава". Като се сетя, че същите управляват територията и хич не ми е смешно ...

Парушев на кого ли счупи телефона? На електрическата панамера.

Мрежестите чопапи - вечната класика, но не отиват на всяка кифла Simple Smile Кен лиййй.

Сладкото отмъщение добре започна, но Дочка май е силно побългарена рускиня. Видяхме истинската рускиня какво направи.

Мариачите трябва да се пробват в някой от музикалните формати, ако не са ги спряли заради ИП.

Инструктурът голям джендър - първо с клин, после с коса до под кръста и накрая с чуждопоклоннически бански. Освен рускини не видях други чужденки в курорта. Отделно косвено обижда дедо чарли и бате борко втората корона, така де цигулка като си ги слага едновременно отпред и отзад.

Героите спешно да се свържат с мен, тъй като искам да се запиша на курс по оцеляване при тях, не само по време на ИП. Започнаха с 300 максимум 450 лева и всеки ден, освен дежурната филия с мас, кафенца, тортички, бирички, гориво за града, картини, цветя, накрая и шампанско. Обърках се вече кога си плащат, кога записът им плаща, кога си е чиста аванта ...

Общи условия

Активация на акаунт