NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 58 946
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
Реших да си поевтиня кафепиенето и грабнах една промо кутия на капсули спетема вчера от Лекси - 30бр. за 10лв.
Ами тази сутрин добре се разсъних след като първата капсула тръгна да се излива от от всички странични пролуки на поставката й, но не и от правилното място.Хвърлих я и нали съм инат, изчистих мизерията и сложих втора за проба, която огледах щателно за дефекти и тем подобни особености преди да я поставя в машината. Пак тръгна с голям зор - много вяло течеше и отново се стекоха няколко тънки струйки отстрани по корпуса на машинката (Jovia e моделът). Кафето като вкус хич не ме впечатли, та ....... голяма икономия направих!!!

# 541
Масово коментарите за съвместими капсули са такива, аз затова не смея да рискувам.
А и като цена не са кой знае колко по-евтини от ДГ, които постоянно се намират някъде на промоция.

# 542
В интерес на истината съвместимите капсули на Лаваца бият отвсякъде тези на Долче Густо /особено кремозото/. Фенка съм на Долчето повече от 10 години и имат три машини, но Лавацата си е Лаваца. Съвместими капсули на други фирми не съм пробвала и не мисля да го правя.

# 543
  • Пловдив
В интерес на истината съвместимите капсули на Лаваца бият отвсякъде тези на Долче Густо /особено кремозото/. Фенка съм на Долчето повече от 10 години и имат три машини, но Лавацата си е Лаваца. Съвместими капсули на други фирми не съм пробвала и не мисля да го правя.
може ли снимка? Къде ги има...?

# 544
  • Пловдив
В Лекси и в Метро ги има със сигурност - за Пловдив

# 545

Изхвърлила съм кутията. В квартален магазин ги купувам, но ги мярнах и в Кауфланд /във Варна/. Четири вида има при нас--12.00 лева. Утре ако мина през магазина ще снимам кутиите.

# 546
16 бр.ли са в кутия?

# 547
Да-16.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:15 от AnMary

# 548
  • София
В сайта на Долче густо, видях, че има нови вкусове - Старбъкс. Пробрали ли сте ги вече? Във веригите не съм ги срещала все още.

# 549
  • Пловдив
Здравейте!
Отдавна съм си харесала машинките за капсули на Долче Густо и сега се наканих да взема  Infinissima.
Моля, ако някоя е запозната - споделете впечатления, струва ли си да я купя? Ще мога ли да ползвам различни видове капсули или само на Нескафе?
Ще съм благодарна за всякаква информация.

# 550
  • София
Аз съм с Infinissima. Доволна съм.
Съвместими капсули не съм купувала. Имам постоянна капсула, но съм я ползвала 1-2 пъти.

# 551
  • София
Bilkova, ще можеш да ползваш капсулите на Нескафе или съвместимите с Долче густо системата. Те хич не са малко. Освен класическите има на Jacobs, на Lavazza, на Bialetti, на Spetema, на Carraro, на Ristora, на Gimoka, на Segafredo, на Kimbo и още доста по-известни или по-малко известни. Важно е да прочетеш на опаковката, че са съвместими с долче густо системата. Това като марка, като видове напитки изборът е сходен. Някои марки предлагат различни видове чай на капсули. Понякога иглата по-трудно пробива фолиото на не оригинални капсули.

# 552
  • София
В сайта на Долче густо, видях, че има нови вкусове - Старбъкс. Пробрали ли сте ги вече? Във веригите не съм ги срещала все още.
Има ги във Фантастико, аз взех 2 кутии днес, че и чаша Старбъкс ми подариха. Утре ще ги пробвам и ще споделя.

# 553
  • Mediterraneo

Вчера ми пристигнаха тези кафета. На изключително добра цена ми излязоха, дано са хубави. Днес пробвах едното, чудесно е.
Спрях да купувам от официалния им сайт, от май насам не са пускали хубави промоции, иначе кутиите им са по- евтини по магазините. Но и оригиналните капсули спрях да купувам, в Лидл и друга местна верига има много хубави съвместими, на добра цена.

# 554
Здравейте. От вчера машината ми не работи. Светеше оранжево, дескалирах я с препарат, вече свети зелено но не пуска кафе и въобще не тръгва, само бръмчи. На 8 месеца е. Има ли някакъв вариант да тръгне и ако да, как?

Общи условия

Активация на акаунт