NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 58 938
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
Да не е засмукала въздух, тоест отзад контейнерчето да е останало без вода?

# 556
И ако е така как да го оправя

# 557
  • София
Остави я да поработи известно време.
Виж дали не е запушена дюзата. Някъде в машината имаш игличка за отпушване на дюзата.

# 558
Да поработи но със студена вода, моята с топла не тръгваше, само бучеше и бръмчеше, та се притесних да не изгори нещо.

# 559
  • София
Здравейте,
Извинявам се, че питам, без да съм прочела всички 6 теми, но попадам все на промоциите, на въпроси за сайта или за почистване и реално не мога да намеря мнения за различните видове машини.
Търсим машина за по 1 кафе на ден, капсулите на Долче Густо ми се струват доста удобни, а и чета, че кафето е хубаво. Видях, че сега ще има промоция на Dolce Gusto Krups KP100B31 и искам да попитам доволни ли сте от тази конкретна машина? А също така каква е разликата между нея, Mini me и Piccolo XS? Да чакам ли черния петък според вас, на какви цени могат да се намерят тогава, сега са на +/- 100лв.
Ще съм благодарна за всяко мнение! 🤗

# 560
Mini me е с автоматично определяне дължината на кафето, докато при Пиколо е ръчно, ти трябва да го спреш. Различните видове капсули кафе са с различна дължина на кафето, от една до седем чертички, която е указана на капсулата. Тоест едните са по-къси, едните са по-дълги, едните средни, но и винаги можеш да ги пускаш на друга дължина, предпочитана от теб. Та в този ред на мисли, за мен автоматичната е по-удобна, пием различни кафета в различни чаши, би ми било затормозяващо да запомня докъде в дадена чаша трябва да пусна дадено кафе. Но пък някои хора казват, че не им пречи това, че не е автоматична.
За цените не мога да коментирам.

# 561
На вас каква цена на капсулите ви излиза на сайта на Долче густо? Защото аз(през телефона) гледам, че е намалено на 7.99 и добавям в кошницата директно без да отивам на конкретния артикул. Но в самата кошница е на 9.99.Тъкмо събрах точки за една жалка кутия😉 и щях да поръчвам още 5-6, ама май няма смисъл.
И сега виждам, че са направили доставката 5.99 за поръчки под 39лв😒

# 562
На вас каква цена на капсулите ви излиза на сайта на Долче густо? Защото аз(през телефона) гледам, че е намалено на 7.99 и добавям в кошницата директно без да отивам на конкретния артикул. Но в самата кошница е на 9.99.Тъкмо събрах точки за една жалка кутия😉 и щях да поръчвам още 5-6, ама май няма смисъл.
И сега виждам, че са направили доставката 5.99 за поръчки под 39лв😒
Абсолютно същото е и при мен. От снощи. Днес пак пробвах и се отказах. Исках да поръчам за над 40лв.заради въпросната доставка, но се отказах. Да ме прощават.

# 563
Кутиите с капсули на Старбъкс имат код отвътре като оригиналните на Долче Густо. Приема ги и на сайта.

# 564
от къде си поръчвате какаовите напитки на долче густото, и къде са най-добра цена. Иска ми се и тях да пробвам, но като чели не съм ги засичала по магазините

# 565
Сега гледах сайта - по 9.99 са малките кутии, явно е изтекла промоцията, но още не е била обновена цената, когато сте опитали да поръчате.
Иначе аз миналата седмица поръчах по 7.99 си бяха, с безплатна доставка и за една безплатна кутия без събрала точки.

До сега винаги, от където и да съм поръчвала доставката е била платена под определена сума, което считам е нормално. И за други продукти е така. Но в сайта на ДГ или през Емаг от тях е най-ниска задължителната сума, в другите сайтове за капсули съм виждала, че трябва да поръчаш за по 80-90лв, за да ползваш безплатна доставка.

# 566
  • софия
Здравейте,момичета. Имам проблем с машината си - тя е от серията Puccolo XS- миналия ден ми заседна капсулата в нея и не мога да я извадя. Въобще не мога да извадя контейнерчето,в което се слага капсулата. На някой да му се е случвало и да знае какво да направя?

# 567
Сега гледах сайта - по 9.99 са малките кутии, явно е изтекла промоцията, но още не е била обновена цената, когато сте опитали да поръчате.
Иначе аз миналата седмица поръчах по 7.99 си бяха, с безплатна доставка и за една безплатна кутия без събрала точки.

До сега винаги, от където и да съм поръчвала доставката е била платена под определена сума, което считам е нормално. И за други продукти е така. Но в сайта на ДГ или през Емаг от тях е най-ниска задължителната сума, в другите сайтове за капсули съм виждала, че трябва да поръчаш за по 80-90лв, за да ползваш безплатна доставка.
Доставката им беше 3лв до скоро. За безплатна не помня колко, ама поне си струваше дори 1 кутия с точки да поръчаш. Да не говорим, че не е нормално официалния сайт да е най-скъп...

# 568
Tоку що поръчах от големите кутии, на промоция са - 30 капсули за 13,99. И ме изненада неприятно ето тази новина в сайта:

Предстоящи промени

47. Считано от 01 декември 2020 г., преустановяваме възможността за регистрация на бонус точки.

Вече регистрираните точки можете да продължите да използвате до изчерпването им.

48. За да дадем възможност на потребителите да използват натрупаните бонус точки, всеки потребител, който до 01 декември 2020 г. е натрупал по-малко от 200 бонус точки или чиито точки не са кратни на 200, ще получи комплимент от нас – липсващите му бонус точки до 200 или до съответното следващо число, кратно на 200! Промяната ще се случи автоматично. Регистрираните и автоматично добавените във Вашия акаунт бонус точки ще може да използвате до края на срока, посочен при регистрацията на бонус точките.

Аз поръчах с точки една безплатна кутия, но май ще е за последно...Никак не съм доволна:angry:
Доставката над 39 лв е безплатна.

# 569
  • София
Много жалко за точките, толкова обичах да си ги регистрирам и изгодно излизаше. Сега с тази доставка 6 лева изобщо не е на сметка Sad

Общи условия

Активация на акаунт