NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 58 932
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
Това с точките дето щяха да ги спират, нали го играхме веднъж- миналата година ли беше, не помня вече. Ама се юрнахме да ги използваме, даже аз бях давала от моите на някого от темата. И после нищо не стана. Иначе и аз поръчах 3 от големите кутии и една малка с точки, за да хвана БД.
Имам още 90т., ако ги допълнят до 200-няма да ги откажа😂. И да му удрят кепенците на сайта, защото става абсолютно безмислен😔

# 571
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
А само при мен ли това е възможно най-бавния и забиващ сайт ? Толкова ли нямат един програмист, който да им го направи нормален? Едвам, едвам успявам да вкарам кода. Отделно търсих препарата за почистване на машината пак на Долче густо - изчерпан. И това от оригинален сайт на водещ производител на кафемашини и кафе продукти....много странно.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:50 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 572
Жалко това за точките. Имам май 510, ако ми дадат 90, ще поръчам 3 кутии и това ще е. И как доставката им скочи от 3 на 6 лв.егати.

# 573
  • София
След като премахнат точките, ще се загуби смисъла,да се поръчва от сайта. Жалко... Ако някой е пробвал Старбъгс вкусовете, моля да сподели мнение.

# 574
  • София
Наистина няма да ими смисъл да се дават пари за доставка при положение, че почти непрекъснато някъде има капсули на промоция.

# 575
  • София
По принцип ако и в сайта има промоция и доставката за 5 кутии е безплатна както в момента, защо да не се възползвам, да ми ги доставят до вратата, а да се тъпча по магазините?
Лошото е, че сигурно няма да имат промоции на страницата до 1-ви декември и ако нямаш точки за 5 кутии или трябва да жертваш 6лв. за доставка или да си купиш от техните скъпи кутии.

# 576
Имам 380 точки, това значи, че до 400 ще ми дадът 20 точки след 1.12, нали и ще мога да ги ползвам когато аз реша?

# 577
Аз използвам сайта за поръчка на по-голямо количество, така че с безплатната доставка над 39 лв. си решавам проблема. Големите кутии също ги пускат често промоционални, докато в магазинната мрежа по-скоро срещам малките. И аз искам да чуя мнение за Старбъкс.

# 578
Пробвахте ли капсулите на Старбъкс, дайте отзиви, хареса ли ви и кое?

# 579
  • София
Вкъщи купихме от тъмно сините на Старбъкс, не се харесаха много, МП казва, че са му били "блудкави". За сравнение, вкъщи върви Espresso Barista и Lungo Intenso от обикновените. В момента има промоция във Фантастико и големите кутии са на 13.99лв. до 18ти. Simple Smile

# 580
  • Пловдив
Аз писах по-назад за жълтите..изпих ги Simple Smile
Не са уау, ама ако ги има в магазина бих взела пак.
Днес взех еспресо от К, намалени са там..за долче густо имам предвид.

# 581
  • София
Пробвахте ли капсулите на Старбъкс, дайте отзиви, хареса ли ви и кое?
Взех за проба Espresso Roast и карамеленото макиато. Кафето не е лошо, хареса ми. А макиатото си е сладичка, следобедна напитка😀

# 582
  • Пловдив
Сега гледам в Метро има капсулите Лаваца 9,49 за 16бр.

# 583
Благодаря за отзивите!

Те не са съвместими с нашите машини, нали?

# 584
  • Пловдив
Благодаря за отзивите!

Те не са съвместими с нашите машини, нали?
точно за нашите са...затова споделих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт