NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 58 033
  • 772
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Благодаря на всички, които се включиха. Вече си имаме машинка и капсули😁
Който иска може да каже кои капсули са му любимите(по-слабо кафе и кремообразно)😊

Lungo intenso май са ни любими Simple Smile

# 136
  • София
Значи следващата ми може и да е автоматична Simple Smile

Hot SummeR, и Кортадо. Слабо кафе е.

# 137
Cortado, ако обичате с мляко.
Lungo в оранжевата кутия - extra crema.
Тези, които са само арабика са по-слаби, а арабика и робуста по-силни.
Лично аз обичам дълги, не много силни и много ароматни кафета и затова моите любими капсули са Grande.

# 138
  • Стара Загора
Здравейте! Не съм се включвала досега в темата, но идвам да ви благодаря, че с ваша помощ след светване на оранжева лампичка на машината ми се справих без да я нося по сервизи. Благодаря сърдечно!

И да препоръчам кафе - освен Cortadо, което вече сте споменал, препоръчвам и Flat White. Simple Smile

# 139
В сайта на Nescafe dolce gusto има намалени капсули по 7.99 лв.

# 140
Относно рециклирането на капсули - писали сме няколко пъти мейли, последно обещаха, че програма за рециклиране ще има от миналия април - такава все още няма. Ако повече хора се активизираме и им пишем отново, може би ще направят нещо повече по въпроса. Вкъщи към момента ръчно почистваме капсулите от кафето и изхвърляме пластмасата разделно, което е адски времеемко ...

# 141
  • Пловдив
Др.седмица в Кауфланд ще са намалени малките кутии.

# 142
  • Перник
Фреш и аз мислех така да процедирам, но видях, че вътре в капсулата има и някаква алуминиева решетка, която не може да се махне. Ти с нея ли ги събираш?

# 143
Здравейте Simple Smile
Имам въпрос, свързан с кафе машинката ми Simple Smile
Понякога, когато прави кафе, започва да изпуска вода извън отвора на капсулата. В смисъл, че отвсякъде отгоре тече. Резервоара не е препълнен, не го прави всеки път, ползвам капсули на Якобс. Не знам дали това е от значение. Просто почва да шурти вода отвсякъде. Не знам какъв може да е проблема. Някой с подобни грижи? Simple Smile

# 144
  • София
От капсулите е, забеляза ла съм, че някой от капсулите различни от оригиналните ми го правят този номер.
С капсули Долче густо, няма този проблем.

# 145
От капсулите е, забеляза ла съм, че някой от капсулите различни от оригиналните ми го правят този номер.

Ех, жалко, много харесвам Лунго на Якобс. Значи ще трябва да мина на Долче Густо Simple Smile
Благодаря Simple Smile

# 146
  • София

Ех, жалко, много харесвам Лунго на Якобс. Значи ще трябва да мина на Долче Густо Simple Smile
Благодаря Simple Smile

Пробвайте Lungo Intenso, на нас ни е любимо Simple Smile

# 147
На мен така ми се получава,когато правя двукомпонентни напитки,обикновено млякото така ми избива,плеска се цялата машина.

# 148
  • София
На мен така ми се получава,когато правя двукомпонентни напитки,обикновено млякото така ми избива,плеска се цялата машина.

Това с оригиналните капсули ли? Никога не ми се е случвало, а пия основно капучино от 3-4г. с една и съща машинка.

# 149
  • София
Аз ползвам само капсули на Долце и не съм имала такъв проблем.

Протече ми отвсякъде само с една постоянна капсула. (понеже я бях препълнила и натъпкала)

Общи условия

Активация на акаунт