Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 858
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 4 875
Малко стари снимки и модни разкошотии
Джордж V и Мери, 1911

Виктория, 1854

Мери, 1905

# 4 876
Е как за седем дена, тоя човек не е ли заразен още двадесет дена.

# 4 877
  • у дома...
Обявиха, че започва да си провежда срещите. И вече няма да е под карантина.

# 4 878
Ах, че шапка е носила Мери през 1911. Чудя се дали и е тежала на главата.
На петата снимка Елизабет и Филип са страхотни. Той е бил голям красавец.

# 4 879
  • София
Е как за седем дена, тоя човек не е ли заразен още двадесет дена.
Чарлз си има по рождение антитела срещу корони и него ковид-19 не го плаши.

Сериозно, иначе, мисля си, че не е болен и се използва слуха за повдигане на духа на редовия британец. Ето, вижте, не е толкова страшно, аз го изкарах. И съм народен човек, хванах го, докато бях сред вас и работех за вас.

# 4 880
Чарлз не е излекуван, а приключва самоизолирането му.
Такива били препоръките в ОК, само 7 дни самоизолация

# 4 881
И сега какво, ще се среща с хора, макар че преди няколко дни се оказа с коронавирус?

Странна работа.

# 4 882
Аз го разбирам, че вече не е изолиран от Камила.
И ще си седи вкъщи.

# 4 883
  • Истински се вижда само със сърцето.
За хора със симптоми е  7 дни изолация, обаче за хората домакинството ти е 14. Такива са препоръките. Така или иначе по време на Локдаун не би трябвало да провежда срещи.

# 4 884
То наистина разпореждането беше ако имаш симптоми да се изолираш за 7 дни. Впоследствие го промениха, самоизолираш се за 7 дни, а тези от твоето домакинство за 14, защото те може да са се заразили и тепърва да развият симптоми.

# 4 885
Обявили са, че няма да използват досегашният си IG акаунт.

# 4 886
Х и М нали стават обикновени хора?  За какво му е на един обикновен човек охрана? Простотията я има и при величията (???) ...

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 20:14 от П@нди

# 4 887
Много ми е странно как няма нито една тяхна папарашка снимка. Нито в Канада, нито сега в Америка.
За охраната, мислите ли, че баща му или баба му не могат да си позволят да им я плащат, бълха ги ухапала...

# 4 888
Х и М нали стават обикновени хора.  За какво му е на един обикновен човек охрана? Простотията я има и при величията (???) ...
За съжаление на едни и радост на други, те никога няма да са ''обикновени хора". Част от Кралското семейство, бивш военен, човек с достъп до интересна , така да я наречем, информация... Хора, за които други хора смятат, че имат много пари и биха били чудна мишена...

# 4 889
Те стават неработещи, но продължават да са си рояли. Хари си е принц и му трябва охрана. Всякакви луди има и не се знае дали някой не би предприел нещо срещу тях.
Аз разбрах, че охраната няма да се плаща от държавата, т.е. ще си я плащат сами или Чарлз ще удари едно рамо.😃

Общи условия

Активация на акаунт