Лаковe за нокти - 136

• 38 815
  • 742
  •   1
Отговори
# 435

Първи опит за Омбре, Провал Pensive
Добре, че сме под карантина и няма кой да види Grinning

Мама на Миро, от къде купуваш ваденките?

# 436
Здравейте, момичета! Наистина е неприятно човек да се чувства ограничен, но от друга страна ни се дава възможност да оценим и преосмислим много неща Kissing Heart Аз лично от 8 години съм забита в нас така че не усещам голяма промяна... Продължавайте да красите темата, за да се радваме една друга Flowers Hibiscus

# 437
Нямам никакво желание за лак..особено с късите ми ужасни нокти ☹️.. Отделно нещо ме приболя гърлото, та вече съм и във филма 😂.. Работя от вкъщи и лудницата е пълна. Добре че сте вие.. Поне тук не се говори за вируси, смърт, заразени и тн. Пускам стара снимка от миналата година по това време

# 438
Хайде на поредната Masura- Cotton Candy:

https://www.instagram.com/p/B9_6TdZDTKM/

Brainbug- това е Масура Pistachio Ice-Cream на ноктите ти?

Каталано, момичета- горе главата! Аз съм със счупен глезен от месец, и тази карантина някак си не я усещам толкова фрапантно Satisfied

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 17:12 от nadia23

# 439
Осмичке, аз чакам ти да покажеш някой от твоите хубави маникюри Stuck Out Tongue Winking EyeHands Nail Care
О, Наде, неприятно, бързо да се оправяш.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 16:26 от Lemy

# 440
Бенчита, тъкмо се чудех защо наричаш ноктите си къси и ужасни Joy
Относно преподаването, готвенето и чистенето споделям мнението на Мамето. На малката и се яде по Х брой пъти дневно (а по принцип обичам да готвя- но не и ежедневието ми да се върти около това).
Надя, бързо възстановяване! Flowers Hibiscus
На мен започна да ми се бели (буквално като тиксо!) топ лакът Speed dry. Нанесен е върху топ лакът на Лумс (който не ми е чак толкова бързосъхнещ и исках да ускоря процеса с другия топ лак). 2 пласта от бързосъхнещия топ на Перфект се държат идеално. Явно нещо не се сработват с Лумс...А Лумс върху Перфект беше ок.

# 441
  • Prismatica Aerie
Аз съм със счупен глезен от месец, и тази карантина някак си не я усещам толкова фрапантно Satisfied
Open Mouth Disappointed Relieved
Доста отрезвяващо -  не всичко е ментално страдание. Трябва да се стегна. Лошото е, че нищо не ми се прави. Дори на пианото не искам да сядам. Само леглото ме влече неудържимо.
Да оздравява глезенът по-скоро! Hug
Оо, пръстенът ти за тоя лак е правен! Heartpulse

Осмичке, аз чакам ти да покажеш някой от твоите хубави маникюри Stuck Out Tongue Winking EyeHands Nail Care
Подкрепям! Маникюрите на Осмичка са като жива вода! Heart И ти показвай, Леми! Heart Eyes

Brainbug, чуден маникюр! Green Heart

# 442
nadia23 ,той е Simple Smile Не е особено покривен. Това са два слоя върху един ментов Golden rose.

# 443
Дръжте се, момичета, после ще налазим магазините за лакове Grinning
Аз днес пих кафе по Скайп, не беше чак толкова зле... 😂

Катрисът, който показах онзи ден, отново ме разочарова. Вече има обелени места.

# 444
Дръжте се, момичета, после ще налазим магазините за лакове Grinning
Аз днес пих кафе по Скайп, не беше чак толкова зле... 😂
Преди няколко вечери пих просеко по Zoom с мацките от квартала (майките на съучениците) 😂

И аз и щерката продължаваме да носим термолака на Cirque Colors, който показах преди 10 дни! Великолепно качество!

Наде, бързо оздравяване!

Каталано, стягай се, чедо, още по-зле ще стане преди да стане по-добре!

# 445
Реално сега най имаме шанс да измажем малко лакове. Иначе свършим един( макар, че аз и един не свършвам) и купуваме 20 нови Laughing

# 446
  • София
Искате ли да ви развеселя малко. До обяд съм 9 клас, по обяд съм 6 клас, а след обяд съм 1ва група в ДГ. Привечер съм готвачка 😀. За капак раздадох в бързината едни 200 лака и ми останаха малко под 300, та ще има да се мажа...
До вчера бях с PP Forest, но понеже ми се стори доста тъмен го смених с PP Paris.
Скрит текст:

Надя, бързо да ти се оправя глезена. Catalano, не се депресирай, лакирай се, изтрии го и пак - ще видиш как помага Simple Smile
Момичета, ако искате ми пратете на ЛС за база и топ лак, да се сложат на първа страница и ще ги сложа, а ще ги пратя и на Агентката ако тя прави темата Simple Smile Много объркано стана, но ме разбрахте /блондинка съм/

# 447
Реално сега най имаме шанс да измажем малко лакове. Иначе свършим един( макар, че аз и един не свършвам) и купуваме 20 нови Laughing

Аз през живота си (а той не е кратък)  не съм свършвала лак Blush
Миленка, ако подаряваш РР голям грях си слагаш Kissing Heart

# 448
Реших се да съм в синьо ♥ ФБ ми напомни, че преди 5 години пак съм била синя и с доста по - дълги нокти Stuck Out Tongue

# 449
Ден след неуспешното Омбре

Общи условия

Активация на акаунт