Лаковe за нокти - 136

• 38 802
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Реших се да съм в синьо ♥ ФБ ми напомни, че преди 5 години пак съм била синя и с доста по - дълги нокти Stuck Out Tongue

Много са красиви, а и синьото е много актуален цвят в маникюра тази година.

# 451
  • Стара Загора
Аз си отворих най-сетне коледния сет на Катрис. Разкошен е този цвят! И за първи път от години сигурно не сложих топ лак. Успя да изсъхне сам, дори не го развалих никъде след лягане. Heart Eyes

Бъдете здрави и не падайте духом. Гримирайте се, лакирайте и парфюмирайте на воля. Няма да се занемаряваме! Grinning

# 452
Малко да се развеселим 😸

# 453
# 454

Щракам си значи Grinning

# 455
  • Germany
Уау, момичета, последните две страници съвсем ми напълниха очите! ❤
Catalano, много добре те разбирам. Аз съм в Германия, а всичките роднини са си в България. Такава носталгия досега не съм изпитвала. Да не говорим, че вече цели четири седмици съм вкъщи... Но и това ще мине. Важното е да сме живи и здрави.

И в този дух продължавам с по-весели цветове.

На живо цветът е доста по-интензивен.

# 456
Криси, напълни ми очите и душата с това Пинки Two Hearts

# 457
От мен един адски любим и дълго забравен в шкафа ГР Рич Колор 28 и омазани кожи. Преди години се лакирах почти постоянно с него.

# 458
  • Берлин
И от мен семпличко,ама... май съм ужасна с такова розАвУ

# 459
Танч, наистина много ти отива този цвят. Heart
Папурче, къде го видя това розово? Blush Аз виждам бежов нюд и кафяво-лилаво...Но може и от моя дисплей да е...

# 460
  • София
Лилавичко 💜

# 461
Розово и от мен. Предложете как да го декорирам? Чудех се дали всички да са мат (в момента е само средният пръст)..дали да сложа някакъв печат на бялото - цвете, малки завити сърца, или мрамор..

В къщи съм си, но желанието за лакиране го няма. В резултат,  ноктите ми се спочупиха и сега са почти до дъно.
П.П. Лакът на живо е малко по-розов, но никак не ми харесва. Някак ми е като блажна боя, плосък, няма дълбочина. Средният пръст е с мат топ лак на ГР, а другите - ГР quick dry
П.П. 2 - Криси, този pinkie изглежда невероятно! Много красив,  зареждащ цвят!

# 462
  • Пловдив
.

На живо цветът е доста по-интензивен.
Разкошотия Heart аз се чудя какъв лак да приготвя да се мацна утре на работа.

# 463
Аз намазах един син бел, обаче от постоянния дезинфектант, лакът почна да не издържа по 5 дни:(

# 464
Аз пък вкъщи не  си мия ръцете по-често отколкото преди, и преди не съм била с мръсни ръце Joy Обаче дезинфектантите са гадни. На мен ще ми се наложи да сменя лака, че се обели на двата най-използвани пръста отдясно. С толкова къси нокти все едно съм си присадила чужди ръце Joy , постоянно ги блъскам къде ли не (ноктите, не ръцете)...

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:11 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт