Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 190
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 310
Аз харесах маратонки на детето от Спорт депо,обаче ако чакам да събера за ваучер от 30 лв от зайците,ще останат за есента тия маратонки. 🤣 40000 имам,трябват ми 130000.

# 2 311
Това колело от няколко дена нищо не ми пуска, чак ме дразни. Яд ме е, че махнаха ваучера за store.bg. Бях си харесала червило на Катрис. И във fashiondays има някакви червила, но ваучера ми за 5 лв не стига. Не че има къде да го нося сега това червило, ама да си помечтая. 😀

# 2 312
  • оттам, откъдето започва България
Спечелилите от Милка: https://potursinejnostta.milka.bg/winners

Аз не съм сред тях. Simple Smile

# 2 313
Чудя се дали е за хубаво, или за лошо. като не печеля от Милка - хем искам, че обичаме много шоколада, ама с това седене в къщи и всичкото това ядене, май по-добре да не печеля Joy

# 2 314
Обадиха ми се  от Радио N- Joy , че печеля награда!!!Толкова се зарадвах , че не попитах каква😀Дано счупих най- накрая каръка!
И на мен. Ама май рано се зарадвах. Мислех, че печеля раница. Пък сега прочетох, че 1 печели раница, а 2ма печелят продукти Орео. Сигурно съм с продукти, не посмях да попитам. Grinning

# 2 315
Зависи кога са ти звъняли, Боби. Ако е било към 11ч. би трябвало да е Бош, а към 14ч. - Орео, но като гледам на двама са звъняли към 11ч, а дневната награда от Бош е една, а на Орео - 3. Rolling Eyes

# 2 316
В 13:56 ч. са ми звъннали. Аз в игра на Бош мисля, че не съм участвала. В Орео участвах със сигурност, на 1 или 2 въпроса отговорих.

# 2 317
  • Пловдив
Някой събрал ли е всичките 20 продукта от играта на милка (потърси нежността милка) за тази новата седмица (с една калинка е картината). Не мога да открия къде е последния продукт?

# 2 318
  • Вестерос
Да, кликнах ги всичките, има една глава на пате в долния десен ъгъл

# 2 319
solenka, аз ги намирам без проблем. Евентуално да Ви се губи пилето зад жълтите цветя в долния десен ъгъл?

# 2 320
  • Пловдив
Патето го виждам наполовина само, отдолу ми е нагъната картинката все едно, колкото и да цъкам на патето, не ми го маркира.

# 2 321
Патето го виждам наполовина само, отдолу ми е нагъната картинката все едно, колкото и да цъкам на патето, не ми го маркира.
Ами скролни малко екрана де. Ще го намериш.

# 2 322
  • Пловдив
Отворих играта през друг браузер и стана. Ползвах първоначално Хром, но после я отворих през Експлорера и голяма част от картинката не се вижда през Хрома. Вече всичко е точно Simple Smile

# 2 323
Отворих играта през друг браузер и стана. Ползвах първоначално Хром, но после я отворих през Експлорера и голяма част от картинката не се вижда през Хрома. Вече всичко е точно Simple Smile
За друг път да знаете има една опция  ZOOM на Chrome  с която да се намали мащаба на картинката и тя да се вижда  на 100% или на 75% или на 50%. Аз я ползвам когато се налага.

# 2 324
  • Сливен
Да споделя,че преди малко спечелих ваучер за Тефал ,тъй като четох в темата ,че спират игрите на Колата и се колебаех дали да пробвам,но ме допусна до регистрация.Извинявайте,ако съм пропуснала и сте го коментирали вече.

Общи условия

Активация на акаунт