Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 143
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Пловдив
Първият път бях посочила "грешен отговор" за лапата. Даде книжка за оцветяване и въпреки това имах линк за потвърждение. Не ми даде кой е верният отговор. После регистрирах мъжа ми и налучках за лаенето. Изписа ми "верен отговор" и пак имаше линк за потвърждение за участие.
Успях да отворя правилата - след регистрация на имената, където се слагат отметките за съгласие.
Нов отговор - Ясно! Значи верният отговор е грешен и грешните са верни... Grinning
На мен лаенето ми го даде като грешен, а верен се оказа рисуването в телефона. Нещо не е измеслено както трябва, според мен.
Играта е тук - http://blu.nickelodeon.tv/

# 2 356
  • София
Да се запиша и аз с тематична награда от форума- има ме сред изтеглените от Зебра. Simple Smile) Днес имам и 10лв в Спаркс за Фешън дейс от черна капачка. Малко ме е яд, че имах събрани 20тина черни капачки и ги регнах преди да започне да дава и от тях. За тефал имам 2х40, та ще гледам с какво да се обзаведа. Сега имам време и цъкам и зайците, ама имам само 30800. ПОвече от 1000 не ми се падат, а и толкова само веднъж се случи.

# 2 357
  • при късмета
Имаше игра на допълхерц скоро. До кога беше и има ли печеливши, че и този линк съм загубила при смяна на устройствата?

# 2 358
Здравейте 🙂 идвам да се похваля  с втората си награда от както следя темата (от октомври/ноември някъде). На кока кола явно ми върви 😁 първата спечелена награда ми беше в началото на играта с ваучерите на тефал още с първата капачка, а след това поне още 10 и нищо.. Днес най-накрая успях да се включа и за ваучер за fashion days. От 7 кода - 2ваучера по 20лв., надявам се да не приключат и двете игри. Успех на всички ☺️

# 2 359
  • София
Имаше игра на допълхерц скоро. До кога беше и има ли печеливши, че и този линк съм загубила при смяна на устройствата?
Заповядай линк:

https://doppelherz.promo/

Към 35 кода регистрирани за тефал и едно голямо нищо. Grinning Живи и здрави! Вкъщи се пие и кола и фанта, затова ми се искаше да ме зарадат с един - два ваучера, ама друг път.

# 2 360
  • при късмета
Заповядай линк:

https://doppelherz.promo/

Към 35 кода регистрирани за тефал и едно голямо нищо. Grinning Живи и здрави! Вкъщи се пие и кола и фанта, затова ми се искаше да ме зарадат с един - два ваучера, ама друг път.
Мерси, била е до днес включително. Мислех, че е изтекла и щях да хвърля бележката

# 2 361
Малко оффтопик, не е точно награда, но едно безплатно онлайн списание, за който има време и му се чете за изкуство, история, мода:
😊☕
https://issuu.com/office-momichetata/docs/mog_magazine-004____ma … lscreen=%23de685c

# 2 362
  • София
... Днес имам и 10лв в Спаркс за Фешън дейс от черна капачка. Малко ме е яд, че имах събрани 20тина черни капачки и ги регнах преди да започне да дава и от тях. ...
Въведох 2 черни и две бели в спаркса, пробвах и от телефон и от компютър, и нито една не ми я отчете като специален код. Явно не всички черни отчита, може би някоя партида от черните. В неделя въведох около 20 черни, за да купя билет за плестейшъна /естествено не спечелих/ и нито една не ми я отчете като специален код.

# 2 363
  • София
gurgolina, преди това поиска да се съглася с правилата на играта (някой по- напред беше постнал снимки). Съобщението беше малко по- надолу на екрана (на лаптоп), да не би да си го пропуснала?

# 2 364
gurgolina, преди това поиска да се съглася с правилата на играта (някой по- напред беше постнал снимки). Съобщението беше малко по- надолу на екрана (на лаптоп), да не би да си го пропуснала?
[/quote
Не съм gurgolina,но и аз въведох в събота около 23 капачки за плейстейшън,съгласих се с правилата и нищо.Само кредити.В кварталния докараха и купих 3 коли със златни капачки,ама пак нищо.

# 2 365
И аз в Неделя регистрирах десетина черни капачки, вчера 2 черни и 1 бяла, днес 1 бяла, ама всички имаха само кредити. Не ми изписа сори, не печелиш...

# 2 366
  • София
Ако някой разменя ваучери за Fashion days ще се радвам да ми пише Blush

# 2 367
И на мен не ми отчита черните капачки, а имах 5-6 златни, от тях нищо не спечелих. Тази игра не е моята явно. От Тефал 2 ваучера имам

# 2 368
Забелязах, че ако първо се въведе златна капачка, излиза съгласие и надпис дали печелиш или не. Следващите ако са черни, също изписва надпис Сори. Но дали участват за ваучерите за ФД, не знам. Ако първо въведа черна, не изписва нищо, само кредити дава. Но след като първата въведена е златна, излиза надпис и на останалите.

# 2 369
Покрай тая карантина ми е толкова скучно и нямам желание за нищо даже и за игри не излизам много и по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт