Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 191
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
А може просто да напише мейл във формата за контакт, предполагам, че няма да е единствената с този проблем.

# 2 341
  • при късмета
Не мога са повярвам, че втора година от промените за данъците, а още се задават едни и същи въпроси.

# 2 342
Здравейте,от спечелилите от Милка съм,но като се обадя на посочения телефон ми казват че играта е приключила на 23.02.Някой с идея какво да правя,телефона е 0888423069.
Имам същия проблем. Писах им преди около час и очаквам отговор. Ще пиша, когато имам някаква информация. Simple Smile

# 2 343
И аз имам награда от Милка и като звъня не само, че ми таксува от сметката, ами дава, че играта е приключила на 23 февруари. Писах им на фейсубк страницата, никой не благоволи да отговори, а дните ще си изтекат и награди няма и да получим

# 2 344
  • София
Скоро не съм печелила нищо и ми се ще следващата ми награда да е сладичкаа /Орео/Милка/ Kissing Face Smirk Yum Последно ми донесоха кутия от посланичките на Нивеа. Blue Heart
Зайците докато ги събера няма да има никакви ваучери... имам 29 000

В тази игра за детския таблет хем ми пише, че ми е грешен отговора и получавам електронна книжка за оцветяване, хем че получавам достъп до състезанието и да потвърдя на имейл. Satisfied

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 16:54 от Магси

# 2 345
Аз изобщо досега не бях печелила каквото и да било

# 2 346
  • София
Скоро не съм печелила нищо и ми се ще следващата ми награда да е сладичкаа /Орео/Милка/ Kissing Face Smirk Yum Зайците докато ги събера няма да има никакви ваучери... имам 29 000

В тази игра за детския таблет хем ми пише, че ми е грешен отговора и получавам електронна книжка за оцветяване, хем че получавам достъп до състезанието и да потвърдя на имейл. Satisfied

Хммм, няма как отговорът да е грешен, още повече че снощи гледахме заедно и играхме с Блу. Сега ще видя какво става и ще им пиша...аман от абсурдни игри. Вече ми писва от неграмотност

# 2 347
  • София
Хайде Милка-печелившите, звънкайте пак. Писаха ми във ФБ, че проблемът трябва да е отстранен вече

# 2 348
Здравей,
Извиняваме се, изглежда колегите са имали технически  затруднения. Направихме проверка и би трябвало в момента всичко да е наред. Моля, опитай да се свържеш отново!
Поздрави,
Milka България

# 2 349
Откакто стана това с извънредното положение почнах да гледам предимно детските канали, защото не натоварват. Видях и аз рекламата за играта, но не й обърнах внимание, а не е типично за мен да пропускам такава информация.
Пратиха ми един код от златна капачка и той взе, че даде 10 лв.

# 2 350
Аз бях изненадана, че даде грешен отговор за следата от лапа. Сега регистрирах сина ми с мъжа ми и пробвах с отговор за лаенето. Даде ми верен отговор, което е абсурдно според мен, защото гледахме предаването.

# 2 351
  • София
Аз бях изненадана, че даде грешен отговор за следата от лапа. Сега регистрирах сина ми с мъжа ми и пробвах с отговор за лаенето. Даде ми верен отговор, което е абсурдно според мен, защото гледахме предаването.

Търсех къде да докладвам тази грешка, още повече че и да не си гледал предаването, видеото е пределно ясно. Но не намерих адрес. Правилата също не се отварят при мен.
А като избра грешен отговор, който ти посочи като верен, друго какво изписа играта? Имаш линк за потвърждение? Освен да наджвъкаме всички отговори и така Grinning

# 2 352
Ние снощи също гледахме детското и ми даде като верен отговор- “Рисува в ръчния бележник- телефон”.

# 2 353
Първият път бях посочила "грешен отговор" за лапата. Даде книжка за оцветяване и въпреки това имах линк за потвърждение. Не ми даде кой е верният отговор. После регистрирах мъжа ми и налучках за лаенето. Изписа ми "верен отговор" и пак имаше линк за потвърждение за участие.
Успях да отворя правилата - след регистрация на имената, където се слагат отметките за съгласие.
Нов отговор - Ясно! Значи верният отговор е грешен и грешните са верни... Grinning

# 2 354
Първият път бях посочила "грешен отговор" за лапата. Даде книжка за оцветяване и въпреки това имах линк за потвърждение. Не ми даде кой е верният отговор. После регистрирах мъжа ми и налучках за лаенето. Изписа ми "верен отговор" и пак имаше линк за потвърждение за участие.
Успях да отворя правилата - след регистрация на имената, където се слагат отметките за съгласие.
Нов отговор - Ясно! Значи верният отговор е грешен и грешните са верни... Grinning
Къде е тази игра?

Общи условия

Активация на акаунт