Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 188
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Пловдив
Вчера пазарувахме за месеца и регистрирах 12 капачки Rolling Eyes Нито една не спечели ваучер Sad А като си взех тиганите си харесах и гофтетник Bowtie

# 2 326
Въобще не е сигурно, че ще спират игрите на Кока Кола - има съобщение във Фб, което е неясно и не се знае какво означава. Писах им имейл, да ги попитам дали ще ги спират, но още не са ми отговорили.

# 2 327
http://blu.nickelodeon.tv/ - игра за детски таблет. По принуда гледам детските така или иначе и ще се радвам, ако децата се зарадват с такова нещо.
За колелото за зайците, аз ли си внушавам, обаче най-много зайци ми дава около точен час.

# 2 328
Получих си наградата от Радио N-joy. Много са бързи. Спечелила съм продукти - 2 пакета Орео на прах и 2 пакета на малки парченца. Сега трябва да им измисля рецепти. Blush

# 2 329
Много съм доволна от Zewa - също са бързи и коректни. Сега ходих да си взема слушалките - бели са, а не черни, като на снимката в сайта, но няма значение. Не поискаха бележката (тя и без това участва в Марети - може да спечеля някоя престилка с нея):
Скрит текст:

# 2 330
  • София
Сега ми се обадиха от Спаркс, да уредим доставката на топката. Момчето беше мн любезно. Каза, че не знае точно какво се прекратява, но няма да са игрите с регистрации на кодове. По-скоро ще са бъдещите планувани кампании/игри и промоциите по магазините. И да следим редовно за съобщения, защото ситуацията е динамична.

# 2 331
За миналат година трябва да се подават декларации  за награди над 100лв и да се плаща 10% данък, нали? И  при тази ситуация на извънредно полжение какво се прави?

# 2 332
Данъкът се внася от организатора на играта, ти нищо не правиш.

# 2 333
Mаte kitchen кога обявяват печелившите?

# 2 334
  • София
За миналат година трябва да се подават декларации  за награди над 100лв и да се плаща 10% данък, нали? И  при тази ситуация на извънредно полжение какво се прави?
Отделно, че срокът за данъците изобщо е удължен. Защото в не работещите фирми не могат да издадат декларации или да бъдат взети.

# 2 335
Данъкът се внася от организатора на играта, ти нищо не правиш.
Това е за тази година,

# 2 336
  • Пловдив
И моите пакети орео    от радио н-джой са при мен!Отивам да правя чийзкейк и мъфини🍰

# 2 337
Не декларираме данък и не внасяме лично 10% данък върху награди на стойност над 100 лв. Организаторите правят това и трябва да ви поискат данни, за да внесат и декларират данъка. Ако не ви поискат, проблемът е техен, не ваш. Организаторът може да ви поиска сумата (10% върху стойността на наградата) за да я внесе той, но може и да не ви я поиска, а да я внесе за негова сметка. В много игри го пише. Но вие не можете сами да отидете и да си декларирате наградата и да си внесете данъка.

Аз снощи също регнах капачка за играта на Тефал и Кока-кола, но пак не печеля. Ще си остана с 40 лв, но пак е нещо. Докато се наканя да си купя тиган, само да не ни ограничат движението съвсем.
Хванах и последния влак за играта на Лидл с две бележки.

# 2 338
Здравейте,от спечелилите от Милка съм,но като се обадя на посочения телефон ми казват че играта е приключила на 23.02.Някой с идея какво да правя,телефона е 0888423069.

# 2 339
  • Велико Търново
Здравейте,от спечелилите от Милка съм,но като се обадя на посочения телефон ми казват че играта е приключила на 23.02.Някой с идея какво да правя,телефона е 0888423069.

Направи им скандал! Как така хем получаваш смс, хем им е изтекла играта?

Общи условия

Активация на акаунт