Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 152
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 60
Честита Баба Марта!

При мен не отчита вярно регистрираните касови бележки на Halls . Вчера регистрирах 2 бележки и ги отчиташе вярно /след първата - регистрирайте още 3; след втората - регистрирайте още 2/, а днес, когато тръгнах да регистрирам нови две бележки, отброяването започна отново и излиза, че трябва да регистрирам още 2 бележки, за да участвам в тегленето на седмичната награда Angry !
А в правилата пише, че за първото седмично теглене ще участват всички, регистрирали непечеливши бележки за периода от 24.02.2020 г. до 23.59ч. на 01.03.2020 г.?!?!
Някой друг с такъв проблем и/или съвет?

# 61
Още от брошурата на Lilly

Размазват се надписите, ако увелича снимките.

# 62
  • Пловдив
Честита баба Марта и от мен и много успехи за този месец на всички Simple Smile, аз февруари нямам печелби, но се надявам, че сега като дойде пролетта ще дойдат и печалбите Simple Smile

# 63
  • София
Благодаря за темата! Честита Баба Марта!
Харесва ми играта на Киндер, ще се включа. Благодаря, че споделихте.

# 64
  • София
Честита баба Марта! Не успявам да регистрирам касов бон в "Активия". В прозореца за потвърждаване излиза само по една буква. Не посмях да потвърдя. Има ли някой с такъв проблем?

# 65
някой регистрира код на киндер

# 66
  • София
Успешен месец, момичета Simple Smile
Не е игра, но може да е полезно за тези като мен, които обичат да четат.
Сиела ще имат намаление - 50%.

# 67
Да ,аз регистрирах 1 преди около два часа. Но сега като излязоха наградите едва ли ще продължа.
До момента съм спечелила чорапи от Пиринско пиво.

# 68
Публикуваха ли печеливш от Кино Нова?

# 69
Честита Баба Марта! Много късмет на всички! И на мен ми отчете 1 код по-малко на  Halls. Много неприятно.

# 70
Честита Баба Марта, бъдете здрави!
И аз се хванах с тези зайци, да видим докъде ще я докарам. Интересно ми е какви ще са месечните промоции на Ремедиум, но днес не успях да отида. Чакам печелившите от Здраве след няколко дни. А на Кауфланд вече не се и надявам, от толкова народ в темата, никой да не се похвали...
Късмет през март на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 71
От Кауфланд някой се беше похвалил за близък с ваучер, но аз досега не съм печелила от тях и свързаните с тях игри на продукти.

В Халс се включих веднъж и нищо, няма да купувам повече, че имам запас от други дъвки.

И в другите игри няма да се включа, ограничавам излишните покупки, а и наградите не ме блазнят. Ще връткам колелото със зайците, ваучер за Озон е добре дошъл. Ако всичко е наред, изглежда лесно, засега съм с 14 100 точки. Simple Smile))

# 72
  • Пловдив
Честита Баба Марта! Да сте здрави и късметът да е с вас през новия месец! И аз чакам да излязат печелившите от Здраве. Ще се включа в играта на Киндер, но не разбрах за дневните награди важат ли кодовете от предните дни или регистрацията е само ден за ден?

# 73
Някой играе ли зайците?Стигнах до 20 ниво и до там.Единствено битки мога или да преигравам нива.Вярно че е нова игра,но не е ли глупаво?

# 74
  • Сливен
Не е нова игра.Има я от Септември миналата година.Има бутон,на който пише "започни битка" и от там те прехвърля на битка,с друг играч. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт