Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 156
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 75
Честита Баба Марта! Много печалби да има през женския месец, че аз от началото на годината не съм се записала още с награда. Може би ме очаква нещо голямо.
С зайците мисля само да въртя колелото, за два дни съм 3500.

# 76
Какви са тези зайци? Може ли линк към тях?

# 77
Да,но на битките рядко дава зайци.Абе не е много измислена,като сложим и лошата графика и хептем ме загубиха.И аз само колелото ще въртя.
Ето ги правилата на платформата.
https://www.openpush.io/#/info/get_golden_rabbits

# 78
  • Сливен
Когато си в режим битка и спечелиш дадената битка-печелиш зайци,и точки.Точките са най-важни,когато има турнир,(защото на ТОП 1/първият ,получава 500 лева ,такава беше сумата на първият турнир) и на топ 500 ,по 30 лева на човек(на вторият турнир).А на първите 5ма-на всеки по допълнителна сума,освен 30те лева.Simple Smile

# 79
Когато си в режим битка и спечелиш дадената битка-печелиш зайци,и точки.Точките са най-важни,когато има турнир,(защото на ТОП 1/първият ,получава 500 лева ,такава беше сумата на първият турнир) и на топ 500 ,по 30 лева на човек(на вторият турнир).А на първите 5ма-на всеки по допълнителна сума,освен 30те лева.Simple Smile
Скоро дали ще има пак такъв турнир?

# 80
  • София
Някой играе ли зайците?Стигнах до 20 ниво и до там.Единствено битки мога или да преигравам нива.Вярно че е нова игра,но не е ли глупаво?
Нивата могат да се преиграва, но тогава вече битката е колко дълго ще издържиш на едно ниво и съответно да се изкачва в класацията. Но се иска време, защото когато се откажеш после чакаш да се заредят отново животите.

# 81
  • Сливен
Скоро дали ще има пак такъв турнир?

За този месец казаха.

# 82
  • София
Оффф, егати тъпнята... Загубих близо 1000 заека с това преиграване. Мислех, че като преигравам тип "турнир" се печелят зайци, а то това била "цената" да преигравам. Прецаках се здраво

# 83
  • Сливен
Оффф, егати тъпнята... Загубих близо 1000 заека с това преиграване. Мислех, че като преигравам тип "турнир" се печелят зайци, а то това била "цената" да преигравам. Прецаках се здраво
Ами като свършат животите и ви взема от зайците.
А който иска да следи кога и какви турнири ще има, новости и т. Н., може да следите на форума/чата на играта.

# 84
  • София
Създадох си "клан" 😁 ID 209 Име Earth. Не знам кланът колко ще е в помощ, но не пречи да си помагаме.

Но определено играта е смотан и не върви добре. В смисъл, че малко върви на принципа "проба-грешка" докато зацепиш.

# 85
Създадох си "клан" 😁 ID 209 Име Earth. Не знам кланът колко ще е в помощ, но не пречи да си помагаме.

Но определено играта е смотан и не върви добре. В смисъл, че малко върви на принципа "проба-грешка" докато зацепиш.
Вие поне не можете да я схванете още както трябва.А аз какво да кажа,че още не мога да я заредя😂😂😂

# 86
  • София
Аз пробвах тази игра и абсолютно никаква идея нямам какво трябва да правя. А някой, който е с iOS сайта искал ли му е разрешаване на локация и нотификация ( за зайците) , щото при мен май няма такава опция. Иначе и аз си връткам колелото и напредвам бавно, но сигурно.

# 87
  • София
Честита Баба Марта, момичета. Много интересно започнахме месеца със зайци. Аз също се пробвах на играта, но не е моята. Ще си въртя колелото, когато се сетя Blush

# 88
  • София
Аз пробвах тази игра и абсолютно никаква идея нямам какво трябва да правя. А някой, който е с iOS сайта искал ли му е разрешаване на локация и нотификация ( за зайците) , щото при мен май няма такава опция. Иначе и аз си връткам колелото и напредвам бавно, но сигурно.

Аз съм с iOS и през телефона не ми излизаше тази опция. Влязох през компютър и така успях да взема този бонус.

# 89
Включих се в клана Earth - поне мисля, че се включих...

Общи условия

Активация на акаунт