Звездни компромати - март 2020

• 211 382
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 695
Нещо се беше случило с водещата на новините в 17ч по БТВ. Веждите й все едно се бяха разтекли чак до носа.
Скрит текст:

# 1 696
Скрит текст:
Ужас, но не по-малък ужас от сегашната приятелка на Мъск.
Изглежда потресаващо .
Аз ако бях мъж и имах толкова пари, едва ли щях да я погледна даже .

https://www.instagram.com/grimes/?hl=es
Влече си го Space темата човека. Предвид, че може да има (почти) всяка на тази планета, приискало му се е с извънземна пък.

# 1 697
Marion Cotillard за Vogue Париж, април 2020
Скрит текст:

# 1 698
Тази жена, не че толкова е красива, но в нея има един финес, една загадъчност, харизма. И има най- благозвучното име, много красиво ми звучи.

# 1 699
Марионката ли?
Когато Брад се раздели с Анджелина нали първоначално казаха, че е заради нея. Ми викам си- толкова безлична девойка, как му завъртя на Брадчо главата ми беше  много неясно. После се разбра, че лудото Ленче сама си е тръгнала.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 23:58 от sigma

# 1 700
Марион си е с Гийом. Бяха снимали с Брад и мисля, че беше пиар това, че е имало нещо между тях. Тя тогава май беше бременна с второ от мъжа си, ако не се лъжа.

# 1 701
Марион си е с Гийом. Бяха снимали с Брад и мисля, че беше пиар това, че е имало нещо между тях. Тя тогава май беше бременна с второ от мъжа си, ако не се лъжа.

Забременя след като беше снимала (и според мен имала афера) с Брад.

Не мога да я понасям.

# 1 702
  • До морето
Е, човещинка! СнимАла -имАла! И аз нямаше да се дърпам много 🙈🙉🙊

# 1 703

Забременя след като беше снимала (и според мен имала афера) с Брад.

Не мога да я понасям.
Тя пък Анджелина все едно по друг начин го взе...

# 1 704
А, точно.Марион Котияр - романтично име. А филмът им с Брад ми е много любим.

# 1 705
Tyra Banks
Скрит текст:

# 1 706
Един път да съм съгласна със Стрина. ЖДНБ Simple Smile Поводът е възхищението ѝ от Генерал Мутафчийски.

# 1 707
Батинкови празнуват две години от запознанството си,след което естествено се  родило   единственото им дете.съвсем случаЕно на масата се забелязва марково шампанско.Съжалявам,но не знам как да кача клипа от ИГ.

# 1 708
Тези имат уникален изказ в тоя сайт
Скрит текст:

# 1 709

Иде ми да взема един червен химикал и да мина през МНОГОБРОЙНИТЕ грешки на госпожата с иначе претенции до небесата и единствен, първороден, неповторим рус, бял син...

Общи условия

Активация на акаунт