Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 778
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • BG-DE
Опитай пак с вит.С но за да не се пресуши косата го смеси с маска или балсам за коса и при следващото боядисване мажи само корен иначе боята се напластява по дължините и затова изглежда по-тъмна ✌

# 496
Момичета, спете на копринени калъфки. Ефекта върху косата е осезаем, а и не само.
Чела съм за това, така и не се наканих да поръчам от Амазон, а в БГ не намерих.
Пише SILK но се оказват сатен(ирани)

Аз си намерих в olx от бг мазнин, ако имате възможност да си ушите ще излезнат доста по-евтини.

# 497
Значи на 6 март съм се боядисвала, днес имам вече почти 1 см бяло....писна ми. Боя ли да мацна или шампоан оцветител? Колко време след шампоана може боя?

# 498
  • BG-DE
Ако ти върши работа шампоан оцветител, разбира се, по-добре с него, моята коса, за съжаление изобщо не се влияе от оцветяващи шампоани, балсами или пяни 😖 уж се отказах от много светло русото, за да се боядисвам поне веднъж месечно, а сега с тези бели корени пак трябва на 3 седмици 😥 А, иначе след шампоан оцветител, при мен поне, нямаше проблем още преди следващото миене да се боядисам.

# 499
Изтрила съм един знак и се е объркалo
всичко. Grin
Вече го оправих.

# 500
  • София
По принцип от доста време насам  боядисвам само корен, през няколко боядисвания последните десет минути мажа и дължините. Преди време още когато я обезцветявах фризьорката обясни, че боята се наслоява и затова така дължините стават по тъмни.  

Рая, сега си връщах хронологията с една приятелка, с която си писахме като се боядисвах. Значи 01.03 е било и гледай какъв корен съм отпрала. Ако ходех някъде щях да съм се боядисала поне преди 5 дена примерно..... Значи на няма и 20 дена се боядисвам.

Изтрила съм един знак и се е объркалo
всичко. Grin
Вече го оправих.

Видях я. Дано стане,ще пишеш после Hug

# 501
Да ви се похваля, супер стана, мама е доволна ❤️
Остава само да видим на дневна светлина как е Grinning

Скрит текст:

# 502
Много натурален цвят.

# 503
Боята е хубава и трайна. И аз я ползвам (друг номер), но такова червено избива след време, че няма спасение

# 504
Коя е боята на мама? Чудно е станало! Реших шампоана да позвам, тъмно русо на ВБ, тъмно кестеняво съм, добре, че всичко ми отива 😜. Ох, бе Ели, кво ще правим с тез 20 дни, аз не мога сама, еле пък корени само... Деца, не бързайте с боядисването, мразя гоооо

# 505

Съвършенствоо.  Обожавам този тип прически . Правят жената много по-интересна . Доста красиво е . Като зрели жени с опит бих искала да дадете някакво мнение да тази прическа . Разбира се и предложете някаква по ваш вкус.  Нетърпелива съм да видя и прочета !!!

Още една прекрасна коса

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 20:00 от andji_baby31

# 506
Мама, супер е станала боята на мама!

Елена и аз бих намазала само корен, даже без да разнасям по дължините.

Рая, аз съм боядисвала седмица след оцв. шампоан, няма проблем.

И аз съм с корен, ама май ще потърпя още малко... Трябва да взема втори цвят, а не ми се ходи в Лили. И продължавам с косопада. Взех витамини на Джеймсън и два шампоана - турския, но с кимион ли да беше (пише, че е за косопад) и кофеиновия, който Ени ми препоръча. Не виждам ефект. Давам време докато свършат витамините и ще си пусна изследване на ЩЖ. Не ми се ръга по лаборатории и лекари баш сега, обаче положението не е добре. Хубаво, че имам много коса...

# 507
Коя е боята на мама? Чудно е станало! Реших шампоана да позвам, тъмно русо на ВБ, тъмно кестеняво съм, добре, че всичко ми отива 😜. Ох, бе Ели, кво ще правим с тез 20 дни, аз не мога сама, еле пък корени само... Деца, не бързайте с боядисването, мразя гоооо
Garnier Color naturals 6.34 - златисто меден тъмно рус се води.
И мама само ми се кара, че се боядисам Grinning
Скрит текст:
Когато бях ученичка и заживях с баща ми на 14 г., за да уча в София, където живееше той, тааа отидих при него с кичури, защото така беше модерно... Тогава той ми забрани да се боядисвам и докато не станах независима, със собствено семейство, не смеех да прекрача тази забрана!
Започнах да се боядисвам на 22 г. след като родих първото си дете и минах през всякакви цветове: тъмно, медно, червено, рус балеаж, омбре, пак тъмно, пак русо .... Joy
И сега съм руса и се харесвам и поддържам този цвят. А мама, въпреки че има бели коси се боядисва веднъж на 4 месеца, просто не й пука Grinning Днес й предложих да я боядисам, ей съгласи се веднага. Много ми хареса как се получи цвета, наистина!

# 508
Анджи, първата прическа много ми харесва. Аз самата бях с нещо подобно преди няколко години, но поддръжката и желанието за тъмна коса ме отказаха.

Мамма, ние с майка ми започнахме да се боядисваме едновременно, когато аз бях на 16 г. Лореал Кастинг тъкмо беше излязла на пазара и смело ползвахме един лилав патладжанен цвят.
Косата на майка ти е супер.

Моето момиче има разкошна коса... дълга, гъста, лешников цвят, който през лятото става на светли кичури. Дано си остане все такава. Когато реши да се боядиса, едва ли ще ме попита Simple Smile

Рая, боядисвай смело след шампоана, няма проблем.

# 509
  • София
Аз я  къносвах, кичури съм ѝ правила и все в  ученическите години. Тука ми е снимката за албума на класа преди 15 години някъде.... Много ми харесва цвета.  (А как си гризях ноктите.... Scream )

И друго, което го реших на 100% - искам такъв бретон. Най после една снимка точно на това което искам и харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт