Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой модел вграден абсорбатор бихте препоръчали за бюджет от 500-600 лева?
Какви са мненията за абсорбатора EKA CNL 6415 PLUS?
Какъв абсорбатор бихте препоръчали за кухня с дневна с обща площ от 25 квадратни метра и кухня с размери 11 квадратни метра и височина 2,70 метра?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой модел вграден абсорбатор бихте препоръчали за бюджет от 500-600 лева?
-
Какви са мненията за абсорбатора EKA CNL 6415 PLUS?
-
Какъв абсорбатор бихте препоръчали за кухня с дневна с обща площ от 25 квадратни метра и кухня с размери 11 квадратни метра и височина 2,70 метра?
За помещение от 25 квадратни метра е важно да изчислите обема на помещението, като умножите квадратурата по височината и умножите резултата по 10. Това ще ви даде представа за необходимата мощност. След това можете да разгледате модели с подходяща мощност, като Faber, който има положителни отзиви във форума. За кухня с размери 11 кв.м и височина 2,70 м изберете аспиратор с капацитет между 500 и 850 кубически метра/час. Модели от марки като Faber, Elica и Teka са препоръчителни. Осигурете твърда връзка и избягвайте гофрирани тръби, които могат да понижат ефективността на аспиратора.
-
Какви са предимствата на напълно вграден абсорбатор в сравнение с телескоп и какви са предимствата на абсорбатор с пълно вграждане пред телескоп?
-
Какъв е енергийният клас на абсорбаторите и има ли модели с клас 'А' за филтриране на мазнини?
просто да ми е по - широко и да не си удрям главата в шкафа
на която си мисля, че изглежда по просторно с него. Прочетох в темата, че препоръчвате монтаж с пвц тръба, но пък от този метален комин, който прикрива тръбата няма ли да увеличи шума от вибрациите? Като размери на помещение холокухня 25кв
но няма значение, важното е, че ме разбрахте за коя част говоря