Лидл 137 - По женски...

• 132 041
  • 2 174
  •   2
Отговори
# 1 575
Знаете ли на кое място са фусилите от леща, нахут и грах, защото последните два пъти все се оглеждаме, но така и не успяхме да ги намерим?
Тая паста и аз я търсих и не я намерих.

При нас стояха на стелажите срещу млеката, но това беше отдавна.

# 1 576
  • София
Знаете ли на кое място са фусилите от леща, нахут и грах, защото последните два пъти все се оглеждаме, но така и не успяхме да ги намерим?

Е не е така, беше в брошурата преди седмица, когато въведоха извънредното, но аз така и не я намерих,търсих при промоциите, не я видях, а и сега нали не може много да се обикаля, и така.

# 1 577
Скрит текст:

Е не е така, беше в брошурата преди седмица, когато въведоха извънредното, но аз така и не я намерих,търсих при промоциите, не я видях, а и сега нали не може много да се обикаля, и така.

Извънредното го въведоха на 13.03, аз ходих последно в Лидл 10.03, ми отдавна си е. Може да са ги заредили по-рано при нас.

# 1 578
Относно пастата, при нас (Лидл Русе) беше между млеката и замразените продукти. Когато ходих миналия четвъртък имаше доста малко останали, сега за тази седмица не мога да кажа.

# 1 579
  • Бургас
Аз си взех от пастата с грах, но още в първия ден от зареждането и бяха много малко бройки - едно кашонче микс с по 5-6 от вид. След 2 дена потърсих пак за да взема и от другите 2 вида, но беше свършила. Стоеше на промоционалния регал с другите неща от брошурата.

# 1 580
Много ме е яд, че няма нищо безглутеново в Лидл. Тук-там по някоя промоция се среща.

# 1 581
Пълно е с безглутенови храни.. 😉

# 1 582
  • Стара Загора
Да раздвижа темата с едни бананови палачинки с ядково мляко и овесено брашно. Чопърчето ми върши идеална работа да смеля ядките. Банана също е от Лидл. Grinning И кокосовите стърготини разбира се. Брашно (кокосово) обаче няма в нашия филиал. Специално питах преди 2 седмици след като няколко месеца оглеждах къде ли не.

Кленовия ми сироп намаля, чудя се днес да не отида ли до К да взема. Мернах в петък вечер че имаше на промо 7,99 лв. Лидълските едва ли са останали, аз като имаше се кумих и не купих. Grinning

# 1 583
Месото - дааа.

# 1 584
  • Стара Загора
Тези фусили всъщност нали не би трябвало да са при останалата паста, тъй като са от брашно от грах, нахут или червена леща? Въпреки това аз и там търсих.

# 1 585
  • Бургас
Не, не са били там, а на промоционалния регал само. Когато ги имаше Wink Пак казвам - малко бяха.

# 1 586
  • Стара Загора
Аз си мислех, че ще ги има в постоянния асортимент. Когато ги пуснаха и на промоционалния регал гледах, но явно са свършили. Жалко, исках а ги опитам.

# 1 587
  • София
Някой да е ползвал хартиените подложки за повиване на Лупилу?
Интересува ме дали са твърди, защото от лигавиците се разочаровах.

# 1 588

Поредната фишинг атака.

# 1 589
Някой да е ползвал хартиените подложки за повиване на Лупилу?
Интересува ме дали са твърди, защото от лигавиците се разочаровах.

Подложките за смяна на памперс ли? Не са твърди, но не са и от тези гадно меките, които се смачкват и стават вътре на парцали.

Общи условия

Активация на акаунт