Лидл 137 - По женски...

• 131 375
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 920
Здравейте, към тези които ползват хлебопекарна. Как точно да премеря брашното без кухненска везна. Някъде четох, че 200 мл. се равнява на 140 гр. брашно, но хляба ми става влажен.
След два неуспешни хляба си купихме кухненска везна и хляба почна да става идеален.

# 1 921
За хляба в пекарна е мн важно продуктите да са точно измерени.
Вчера ходих в 19.30 на Сточна. Имаше си хора, имаше и от новото брашно доста. Не взех, че ми се моткат едни 15 кила.
Като цяло беше опоскано, но аз отидох за бира. Имаше намалени великденски неща, взех за дребните.

# 1 922
Здравейте, към тези които ползват хлебопекарна. Как точно да премеря брашното без кухненска везна. Някъде четох, че 200 мл. се равнява на 140 гр. брашно, но хляба ми става влажен.
Аз го правя в пропорция 75мл=50гр, т.е. 150 мл= 100гр брашно.За 2 програма,френски бял хляб,с добавено 1 яйце, мая 7гр( пакетче) , за 1250 гр.  хляб,слагам 5 почти пълни мерителни чашки брашно.Т.е.за 675гр. по тези сметки е  1010мл тип 500,непресято. Както са ти казали,ако не се омесва хубаво на топка,а лепне по страните, добавяш малко брашно Wink
Аз много се радвам ,че така добре се разбираме с новата хлебопекарна - въобще не обичам да меря стриктно продукти и вече действам на око и усет:)

# 1 923
  • have faith and be patient ..
Момичета, дайте бърза рецепта за тесто за бисквитки, че искат да точат моите малките Simple Smile нямам лидълски смески

# 1 924
След два неуспешни хляба си купихме кухненска везна и хляба почна да става идеален.
Да, търсих, но при нас няма. Ще чакам да пуснат в Лидл.

# 1 925
Момичета, дайте бърза рецепта за тесто за бисквитки, че искат да точат моите малките Simple Smile нямам лидълски смески
Заповядай
Скрит текст:

# 1 926
  • have faith and be patient ..
Благодаря

# 1 927
Лидл също променят работното си време от 01.04

# 1 928
  • Пловдив
как...?

# 1 929
как...?

# 1 930
Т. е. както си беше ще е работното време. Аз се радвам.

Днес взех намалена пуйка, имаше няколко обаче какво съм гледала и съм взела без етикет за намаление, но жената на касата каза, че сега ги е слагала и знае, че са намалени и ми я намали! Въобще нямаше да забележа, ако бях я купила на нормална цена! така че, от мен голям + в случая!

# 1 931
Патка да не е...?

# 1 932
  • Варна
Т. е. както си беше ще е работното време.

Нашият филиал беше от 8ч досега. Чак ми е странно, че ще почнат с половин час по-рано.

# 1 933
Разбира се, както винаги наблюдателна! Two Hearts Сега обаче децата не я искат със зеле, както си бях наумила, та ще се опитам просто да я изпека, а отделно някаква гарнитура.. Или пък супа, за да използвам и вътрешностите, а останалата да е изпека пак някак (с портокали нещо може да измъдря).. Помня, че пускахте рецепти, но..

Киса, на мен пък винаги ми е било много удобно това работно време от 7:30 ч.! Особено при промоции - минаване преди работа! Wink

Мангото е чудесно! Яд ме е, че не взех повече (само 3)! А днес въобще не се сетих..

Другата седмица по към края вероятно ще ходя чак (напазарувала съм за дълъг период), от новата брошурата нищо не харесах..

# 1 934
Здравейте. Някой да е купувал тази количка/ карт за дете ? Доволни ли сте ? Лесно си въртят педалите ?
Знаете ли от коя брошура е /?

Общи условия

Активация на акаунт