Hercai/Вятърничав по ATV Тема 11

• 125 094
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
“Вятърничав” 49 еп. 2 фраг

- Когато те гледам, виждам част от душата си във теб.  Приличаш на дядо си.  Ти се ядосваш като него.  Имаш малко от чичо си.  Твоята походка.  Но миглите ти са от майка ти.  Няма да те оставя.  Не мога да си тръгна.
 - Татко
 - Рейян!
 - Ще отидем в болницата
 - Миран, седни, казвам.  Трябва да ти кажа нещо.  Защо не ме слушаш?
 - Няма да седна
 - Бременна съм.  Ще имаме бебе.

# 601
  • Някаде там
Страхотен трейлър,благодаря за превода 😍
Нямам търпение да гледам епизода 😃
Дали ще има серии с бебето, искаме си да ги видя като родители😏

# 602
  • Някаде там

Явно ще има купон 😄

# 603
  • Плевен / София
Е как...бебе ще има след 50 серии...
Не трябва да пускате последователни постове.

# 604
Описание на 49-та серия на руски език:
Скрит текст:
Аслан, который похитил Рейян из-за своей одержимости, выстрелил в Хазара и был застрелен Махфузом, который появился в последнюю минуту. Рейян и Миран, изо всех сил старающиеся сохранить Хазара в живых, опустошены. Миран, который еще не принял информацию о том, что его отец - Хазар, теперь сталкивается с возможностью потерять его. Асланбеи, пытающиеся привыкнуть к новому порядку с приходом Фюсун Асланбей, снова уничтожены новостями, пришедшими в особняк. С другой стороны Азизе, теперь столкнется не только с Шадоглу, но и с Фюсун. Джихан узнает о планах своего отца относительно Мирана, а Насух ​​рассказывает Азату все, что он узнал об Азизе. Рейян и Миран, которые пытаются держаться за свою любовь и друг за друга в трудные дни, в которых они находятся, прослезились из-за важной новости, которую они узнали. Думая, что ей нечего терять, Азизе вызывает Насуха на ферму и приказывает Махмуту осуществить ее ужасный план. Выживут ли Хазар и Аслан? Что узнали Рейян и Миран? Почему Азизе встретилась с Насухом?

# 605
В 49 епизод много от тайните ще изплуват... Насух ще каже на Азизе,че Хазар е техния син и е жив. Искам да видя физиономията на Азизе/Айше/.. Фюсун ще иска да отмъщава за смъртта на Аслан и Насух и Азизе ще обединят усилията си да запазят живи Хазар,Миран и Рейян. Не е за вярване... Да се вземат двамата Насух и Азизе.
Миран и Рейян ще отидат да живеят в конака Шадоглу, заради безопасността на Рейян,особено след като Миран разбере ,че тя е бременна.
Миран ще иска от Фърат да предпише на негово име цялото богатство на Асланбей,за да си отмъсти. Не знам Фърат дали ще го послуша. Ще се разбере,че той не е син на Есма. Предполага се , че Фърат е Асланбей ,затова и Азизе му е предписала имуществото.Някои писаха,че е син на Мехмед Асланбей... ще разберем и неговата история.

https://youtu.be/Ns4kggNNa1k

# 606
Според мен Насух няма да каже на Азизе за Хазар е тази серия. А за Фарат мисля че е син на Ханифе. Показаха снимка на Фарад като малак с Ханифе в конака Асланбей

# 607
Хора, не станаха ли много извънбрачните деца в този сериал?
Досега каквито съм гледала, особено за района на Мардин, за ръка не се хващат, поглед не смеят да вдигнат...
Тук направо заприлича на оргия.
Преди брака, без брак, моми - всички родиха и никой не знае кой на кого и от кого.
Къде гледа турската цензура? Simple Smile

# 608
Засега става ясно,че Фарат е осиновен от Есма т.е. не е нейн син. Има три предположения чий син ще е- на Мехмед Асланбей, на мъжа на Азизе, на Ханифе...  Ще разберем. Но Азизе държи Есма с нещо, което може би е извършила и тя я изнудва. Така мисля аз имайки пред вид поведението и. Есма е страхлива , но защо се плаши толкова ?
Да; в сериала има много герои с неясен произход, не знаят кои са родителите им,корените им. Странна работа е имайки пред вид морала, религията им. Т.е. тук има едно противоречие - от една страна раждат се деца без брак , а от друга какъв морал,какви ценнности....
Заиграха се прекалено с това. В сериалът има за мен наколко  основни линии- любовта,която преодолява изпитанията;  отмъщението след почти 30г и по всяка вероятност неговото безмислие; тайните от миналото и противоречието м/у морал,религия и извънбрачните деца.

# 609
Толкова чаках продължението,но не го почвах,а се информирах тук от вас какво става.Е онази вечер го почнах и това вълнение както при първите серии вече го няма.Боза и навързани свински черва.Както по-горе се писа то вече никой не знае кой  от кой е.То умрели се съживиха,то тайни ама май на думи-май е вече време сценаристите да ударят финала,че бая бозисто стана и интересно нещо не ме държи така еуфорията да гледам серия след серия.Или както аз го наричам сериаления тур не ме грабва.Язък.Сега дебна Мария и Мустафа-ако не го разводнят и него.

# 610
# 611
Акън Акънозю за списание "GQ Denge", което излиза следващата седмица.

„На корицата на първия ни брой на "GQ Denge", Акын разглежда същността на живота, за да остане на нужното ниво. Мисията на "GQ Denge" е да поддържа висока мотивация и баланс."

„Най-точният критерий за оценка на себе си е въпросът:„ В баланс ли съм със себе си? “ Лично аз намирам отговора на този въпрос всяка вечер, когато легна в леглото. Въпросът е, мога ли да спя спокойно? " - Акын Акынозю.

Хаштаг за 49-та серия - #aileolabilmekiçin #Задастанемсемейство

https://vk.com/video-74204908_456244186

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:15 от nedlen

# 612
  • Плевен / София
Азизе/Айше/ поръча убиството на собственият си син.... Поне е отгледала истинският си внук Миран...

# 613
Така... на мен серията ми хареса, имаше развитие -  излезнаха наяве тайни, любопитен ми е диалога между Насух и Азат, но ще почакам да го видя с български буквички. Съдбата на Аслан се приплита с тази на баба му Азизе - и двамата с изгаряния.

# 614
Ето и разковничето защо Насух не разпознава Азизе-Айше
Доктор: Не само на гърба, но и на лицето операция 3 пъти на носа. Помогнахме на лицето й, лицето й се промени, но не можахме да направим нищо за гърба.

Общи условия

Активация на акаунт