Hercai/Вятърничав по ATV Тема 11

• 125 091
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Абе , дами 49 вече не трябва ли да има бг превод ? Аз ли го изтървах?

# 616
Пиша, защото ме развълнува начинът, по който показаха вълнението на Миран от бременността на Рейян. Беше трогателно. Винаги съм се чудела какво им е на мъжете като разберат такава новина. Пресъздадоха момента прекрасно. Отдавна нищо в този филм не ме беше трогвало така.

# 617
49 епизод с руски субтитри за нетърпеливите. А утре с бг превод.

https://uteta.tv/movies/serialy/74534-vetrenyj-49-serija-russkie-subtitry.html

# 618
Намерих малко инфо за 50 еп. Ali Aslan както миналата седмица така и сега пусна жокер-
Хазар няма да умре ,епизод 50 като юбилеен ще бъде много ,много различен. Ярен и Харун се местят в конака Асланбей и то в стаята на Рейян и Миран. Това е предварителния сценарии-чакаме подробности
1-50 епизод предстоят само приятни сцени с Миран и Хазар
2Азизе заповядва на Махмуд да се превърне в сянка на Хазар и да го пази-ще узнаем защо
3Фюсюн знае,че Хазар е син на Насух и Азизе-Айше
4Фюсюн започва отмъщение заради наследството на Асланбей срещу Миран ,ще навреди на Рейян и детето им
5Насух и Азизе страхувайки се за децата си обединяват сили срещу Фюсюн
6Джихан  преминава на страната на Фюсюн заради наследството на Шадоглу и парите
7Миран приема баща си и заради сигурността на Рейян и детето им отива да живеят в конака Шадоглу
8Миран,Рейян и Фърат отиват да изкажат съболезнования в конака АСЛанбей

# 619
49 епизод с бг субтитри. Приятно гледане!
 https://m.ok.ru/dk?st.cmd=movieLayer&st.discId=1877928250052 … amp;tkn=1444#lst#

# 620
Тайни,развръзки и ново отмъщение ни очаква.Мене ми е интересно защо Азизе каза на Есма"Нека Фърат се грижи за Гьонюл като брат за сестра"-дали от тука ново зайче няма да излезе.Дали Султан не е имала близнаци.Знам ли вече,той толкова се обърка тоя филм,че....му изгубих края.

# 621
Не знам фраговете в Ютуб колко са верни,но ако им се вярва то значи,че Махфуз е баща на Харун тоест се пада брат на Рейян.Според друг пък Рейян била Асланбей или по точно внучка на Фюсун,според трети фраг Джихан не бил роден син на Насух,а според друг Фюсун била навремето влюбена в Насух и ,че Есма била убийца.Кой от сюжетите са решили да използват сценаристите тепърва ще разбираме от сериите.

# 622
# 623
# 624
  • Плевен / София
Азат с отношението си към Миран, като претендент за наследство никак не прилича да е син на Джихан...

# 625
Азат с отношението си към Миран, като претендент за наследство никак не прилича да е син на Джихан...
Или на Хандан-и двамата са еднакво лоши.Ярен им е пълнотокопие по лошотия и завист.

# 626
50е-допълнение
Джихан изгаря къщата, която Насух искаше да даде на Миран...
Ще видим флаш назад от миналото  на Фюсюн
Насух ще научи, че майка му в крайна сметка е била чудовище и съжалява, че е дал името на малката Гюл
Ще имаме емоционална сцена между Гюл и Миран!!!

# 627
  • Плевен / София
50е-допълнение
Джихан изгаря къщата, която Насух искаше да даде на Миран...
Ще видим флаш назад от миналото  на Фюсюн
Насух ще научи, че майка му в крайна сметка е била чудовище и съжалява, че е дал името на малката Гюл
Ще имаме емоционална сцена между Гюл и Миран!!!
ето такава алчност не мога да разбера....Дъщеря му стана снаха на Асланбей, но не приема Миран....Никой не е отнесъл нищо в гроба.....

# 628
Рейян уплашена и плаче,май е до Асланбей конака. Явно когато ги гони и обвинява Султан за смъртта на Аслан
,,Какъв е новият план на Фюсун за Харун?"

# 629
От 50 епизод
Мафуз стреля в Махмуд и му попречва да убие Хазар. В знак на благодарност Хазар му помага да се срещне с Рейян и да и каже,че е нейния биологичен баща.
Ще видим доста трогателна сцена- от една страна Миран и Хазар се прегръщат като баща и син , а от друга Рейян и биологичния и баща. Въпреки че Зехра не е съгласна да се срещне Мафуз с Рейян той го осъществява. Арестуват Мафуз заради стрелбата му по Махмуд/ не разбрах дали той е ранен или го е убил/.
Ще видим погребението на Аслан-плача на Султан и нейните обвинения към Азизе.  Сблъсък между Фюсун и Азизе.
Джихан ще се съюзи с Фюсун. Той не е съгласен с позицията на Насух и това че приема Миран за свой внук и следователно наследник. Джихан смята ,че единствения наследник на семейството му е Азат.
Харун и Ярен се местят в конака Асланбей,тъй като се оказа че той е син на Фюсун. Ярен е доволна от това,че е снаха на Асланбей. Двамата живеят в стаята на Миран и Рейян в конака. Чудя се ще търпи ли Харун - Ярен тъй като вече няма за какво и той пожела да се разведат.
 Азат и Гьонул ще бъдат двойка , както и Фарат и Зейнеб. Двойка са Харун и Ярен, Миран и Рейян, Насух и Айше/ Азизе. Въобще според мен идеята е постепенно любовта да тържествува и двата рода Шадоуглу и Асланбей да преплетат съдбата си и да се обединят. Според мен ще виждаме нова различна Азизе , която намери сина си Хазар и внука Миран. Само не знам как ще се впише Фюсун освен с отмъщение и омраза, освен да изплува и нейна тайна..

https://youtu.be/s9WVhUqLXTk

Общи условия

Активация на акаунт