Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 726
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 790
Йогурина, бъди здрава, много щастлива и обичана! Heart Heart Heart

Гане, Гане, научи този български!
Аз съм минала 3 г. лечение с брекети, което трябваше да е 1.5 г. Зъбите бяха наместени на 6-я месец буквално, но след това се наложи да се изчака заздравяване на костта. Според мен винаги ортодонтите дават по-къс срок на консултацията, за да не плашат пациентите.
Преди 4 г. получих оферта за брекети между 800 евро до 1800 евро в гр. София (метални, сапфирени) - 50% аванс и останалото на ежемесечни вноски. С тогавашната ми скромна заплата успях да си го позволя. Та Гана да не се оправдава с липсата на доходи...
Е, не се обличах с Фенди, Фурла, Диор и Шанел...

Иначе на 100% е направила колаборация. Ако трябваше сама да си плаща шините, нямаше да ги сложи със сигурност Simple Smile На Ая и Денина Мартин как им излезнаха доста солено, а на Гането толкова евтино? Чак ми изглежда нереално само 2400 лв. А може би има отстъпка заради колаборацията.

И нещо друго - всезнайката писала, че хигиената при алайнърите били на 100%, защото се сваляли... Баш човека с развалените зъби и плака ще ми говори за зъбна хигиена. С брекетите може да се поддържа перфектна хигиена (аз лично нямах нито 1 кариес след моето лечение), но не от мързеливи мърли.

Тая ЦветиФит е много подходяща за бушон. Да ѝ тупнат една хубава глоба, малко да се поразправя със съдилища, и да бъде за назидание на всичките си последователи.
Непонятно ми е неуважението към хората, които работят за нашето добро - лекари, полицаи, пожарникари, учители...
Не мога да си представя какъв умствен капацитет трябва да имаш, за да наричаш полицаите "куки" и да се гониш с тях в момент на пандемия. Нима тези хора не са притеснени да работят, нима не се тревожат за близките си? Кому е нужен допълнителен стрес в такъв момент...
Изключително грозно поведение, ниска култура и заслужава сериозно наказание.

# 2 791
Wns - Ая и Денина са с Инвизилайн алайнери, това е първата патентована такава технология.  Гергана е с друга по-евтина технология, затова и ги нарича само алайнери. Инвизилайн са с фиксирана цена навсякъде в Бг, а другите алайнери са с една базова цена и после зъболекарят си слага надценка, зависи и къде се изработват и тн. Една друга вглогърка Елица Бехар е с по-евтината версия и е разказвала и има инфо в инстаграма й. И тя като Гането е с Dentalign, бг версията на Invisilign.

Tuali, оценям високо иронията 🍿🍿 😂

ТиЛи, Бамбина, абсолютно съм съгласна, че автобиографиите на Агаси и Шарапова са много добре структурирани, действат позитивно и мотивиращо, самите спортисти си правят и self reflection (както Бамбина казва поука) на един дъх се четат или слушат.

# 2 792
  • Някъде там
Йогурина, здрава, щастлива  и обичана да си.
Сега разбирам защо си от любимите ми змии тук (зодията).

Нещо съвсем зарязах влогърите аз.
Писна ми само за вируса да се говори...
Вчера и днес гледам всички видеа на Лора и с влоговете и забравям, че сме в карантина и май тази година почивките ще са мираж...Пренасям се по света..

# 2 793
За мен Валери е просто смешна и жалка.
Смисълът на живота ти е да се наконтиш и снимаш до камионче. 😒 Просто ноу комент...

Тази въпросната с “куките” не я знам каква е, по поведение е останала някъде в началните класове на гимназията и градация - зеро 😐
Толкова да си ограничен и егоистичен да не можеш да схванеш защо “куките” не те пускат да идеш на разходка...
заради такива идиоти (без извинение) сме на тоя хал... дето мотото на живота им е “ти на мен ли ще ми кажеш”

# 2 794
Йогурина, честита да си!!! Tada

Е, не се обличах с Фенди, Фурла, Диор и Шанел...
То и Гаца не се. Grinning

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:35 от TuЛи

# 2 795
На мен Валерими е смешна и жалка с вълненията относно прословутата снимка и в частност бързото правене на капучино, прилежно сипано в чаша от Стабъркс, все едно току-що е минала да се освежи след дълга разходка в горещ летен ден - кому е нужно такова превземане, кого заблуждава? При нея много си личи липсата на комуникация с нормални жени на нейната възраст, целият ѝ живот е инстаграм, далеч не опира до цитирания случай с капучиното и аранжираната снимка, представяща една друга действителност. Да си носиш по 2-3 тоалета и 2 чанти на излизане, за да можеш да се преобличаш и да си правиш снимки, с които заблуждаваш, че не са правени в един ден, е жалко, както и да си търсиш заведение с инстаграмабъл под, на чийто фон да си снимаш маникюра, да не говорим за изпълненото със задачи ежедневие, които включват отметки на взет душ, сменени чаршафи, закуска и т.н. глупости, които се въртят в празната красива глава на Валерѝ. После защо хората гледат пренебрежително на нея (и себеподобните и) и не я считат за пълноправен член на обществото, който изкарва доходи, внася данъци и т.н.
Едит по повод продуктивността по време на карантина: Има една влогърка (Danielle Mansutti), която преди време много харесвах и следях, но започна да прави клиширано съдържание и направо си смени лицето с корекции, та я отследвах и дълго време не бях попадала на нея. Някой от предните дни попаднах на стори, в което обясняваше, че голяма част от бъдещите ѝ поети ангажименти са отпаднали/или отхвърлени от работодателите-рекламодатели, затова тя се притеснява как ще покрива разходите си занапред, с оглед което единственият ѝ източник на доходи към момента е монетизацията на клиповете ѝ, затова призоваваше последователите си да ѝ гледат видеата и да я подкрепят по този начин, за да получи доходи. Стори ми се супер нагъл и мързелив този нейн призив, вместо да "запретне камера" и да заснеме нови видеа, да прояви креативност, да внесе разнообразие на всички онези нейни последователи, които са затворени в домовете си и в някаква степен очакват инфлуенсърите да разцъфтят, възползвайки се от момента, а не да апелира за гледания на старите си видеа, за да ѝ се пълни джоба. Глупаво момиче... Същото и с нашите родни инфлуенсърки, коя от тях показа колко "струва" нейната креативност? Всичките ги мързи да гледат дори.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:14 от Crystal Noir

# 2 796
Днес гледах видео на пилот влогър, който следвам в YB:
https://www.youtube.com/watch?v=TQYn582S2dg

Много позитивно ми подейства Simple Smile Коментира как случващото се в момента ще повлияе върху техния бранш, но според мен е валидно и за останалите браншове и индустрии.

Трезвомислещ, интелигентен човек... няма как да не уважавам пилотите Simple Smile Heart

# 2 797
  • Мюнхен
Който беше предположил, че на Гергана ортодонтското лечение е колаборация, позна. Laughing Била получила предложение и за брекети, ама решила да се довери на алайнерите. Да се чете - направиха ми по-добра оферта.

# 2 798
Който беше предположил, че на Гергана ортодонтското лечение е колаборация, позна. Laughing Била получила предложение и за брекети, ама решила да се довери на алайнерите. Да се чете - направиха ми по-добра оферта.
Никакви съмнения нямах, даже щях да се изненадам, ако ги беше платила сама. Ще видим какъв ще е резултатът, дано накрая евтиното да не излезе скъпо.

# 2 799

Tuali, за книгата на Мишел - просто не трябва да забравяш, че е автобиография. Затова върви бавно. Няма сюжет, не се препуска към поука... А на мен лично и моментите от детството са ми интересни, има научени уроци и зародени черти от характера там - в главата ми са останали отношението на учителката по пиано и дискомфортът, но съгласието на бащата в упражнението за действие в извънредна ситуация. Дикцията на Мишел е изключително приятна. Нищо не губиш, пускай я, докато домакинстваш из вкъщи Simple Smile

Да, събирам впечатления за нея, щото от Иванка, макар да я размята от три месеца, така и не чух смислен коментар за книгата. Гледах едно ревю във Ютуб от едно момче книжен влогър (някой го беше споделил тук), неговото се припокрива с твоето. Вероятно ще стигна и до нея, само да отметна неща, които чета в момента.

# 2 800
Скрит текст:
Най-накрая имала време да се депресира, милата!!! Направо да я съжалиш! Тя с какво беше толкова заета, всъщност, преди карантината? С умуване кой тоалет кога да облече и кой мол да посети ли?
Имала време да се депресира, моля ви се!

# 2 801
Оцветяваше книжки, моля, моля! 😂😂😂

# 2 802
  • София
...инфлуенсърите да разцъфтят, възползвайки се от момента, а не да апелира за гледания на старите си видеа, за да ѝ се пълни джоба. Глупаво момиче... Същото и с нашите родни инфлуенсърки, коя от тях показа колко "струва" нейната креативност? Всичките ги мързи да гледат дори.

А може би пък в такова положение, докато гледаш как светът около теб гори и очакваш да пламне и тук, някак не ти се цъфти? Thinking
Не всеки е такова перде, че да се прави, че нищо не се случва и новата му спирала е топ приоритет в момента. Да не говорим пък за тези, които са затворени с родители, деца и/или работещи от къщи мъже и се чудят чай ли да пият или да се обесят Joy

# 2 803
Никакви съмнения нямах, даже щях да се изненадам, ако ги беше платила сама. Ще видим какъв ще е резултатът, дано накрая евтиното да не излезе скъпо.
Гергуча да хваща последния влак за безплатни алайнери, че скоро ще секнат тези оферти.
Може да има нещо положително от голямата финансова криза, която се заформя - инфлуенсърският " бранш" да се върне там където му е мястото - хоби!

# 2 804
Е то не е задължително да бълваш глупости онлайн, ако "не ти се цъфти". Нито някой е вързан за инстаграм. Да си дадат творческа интроспективна почивка, не да се жалват и да просят кликове и внимание.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 16:56 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт