Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 306
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 465
Аз не съм гледла нищо. Чета коментарите тук и тогава гледам, ако ми се стори нещо интересно. Скоро нищо. Типично няма и да го отварям, грам не ми е в интересите.

# 466
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами аз бях във фитнеса и за да ми минава по-бързо времето я изгледах(за бюти стаята материала),иначе ако си бях вкъщи - не бих.Нищо интересно.Баналните икеа шкафчета от серията Алекс,пердета и някакви произволни снимки(пера,хора и ей такива),които Галя каза,че й били важни и имали значение(ми да си беше сложила лични такива,не такива от Джъмбо за 2 лв бройката).
Не разказа за колекциите си(това щяло да се случи в друго видео),само показа как ги е подредила в шкафовете.

# 467
Йоана Йоко никога не е отричала, че чете тук. Тя си го е признавала.

Скрит текст:
Йоана Йоко добре че не чете тук. Много са ми смешни като започнат да цитират бг мама, форум, в който никога ама никога не биха влезли.

Не винаги много ръкомаха означава притеснение или беден речник. Има хора, които просто не могат да говорят, ако не жестикулират. В нейния случай не знам кое е. И аз не мога да говоря, ако ръцете ми не се движат. Имам познати, при които е същото.

Скрит текст:
И аз си пуснах “ляйва” (или нещо сходно ми звучеше от Пепе). Сега се загледах, доста ръкомаха. Много сте наблюдателни 😉 Чувала съм, че хора, които не знаят как да се изразят с думи, ръкомахат. Не ми е правило впечатление да е с беден речник, но може да не се чувства уверена като говори пред аудитория.
Иначе.... вместо награди да раздават, кака ви Ети намаза някоя и друга процедурка - мезотерапия беше едното, дали не и вампирски лифтинг. Оригинална е!

Разгледа канала и инстаграма на тази Капитанова. На мен ми стана симпатична. По отношение за храненето и калориите, които брои не е толкова странно за спортуващ човек. Определено се храни нормално, а не гладува. Нещата, които говори за храненето и калориите са правилни и определено е по-полезна за млади момичета от една ВалириЯ, която в едно от последните си видеа каза много неверни неща и може да навреди на някого, ако я слуша.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 07:25 от veereto

# 468
Лана, потвърдено ли е вече участието на Полина в Смени жената?

# 469
Опаа, блиннн... Полинин муж май е отворил фирмичка на женичка.

Скрит текст:

Фирмичка от трима човека, тя експертът и с име, което е препратка към името на синчето.

# 470
А тези с Полина са ѝ съседи.

# 471
Тази дама защо ми има толкова евтин вид винаги. Предвид, че тук са се нагиздили за рождения ден на детето.
Скрит текст:

# 472
Много ми е смешно като вземат мъжете да защитават жените си по коментарите , както на Джугани оня лигльо. Горката беззащитна женичка , нападната от тези змии. Grinning

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 11:30 от HollywoodGirl

# 473
Гергана май иска да става финансов гуру Joy
Скрит текст:

# 474
Сетих се на кого ми прилича Гергана - на Кобилкина. Тази неповторима комбинация от отблъскваща външност, природна тъпота и безмерна наглост ме навежда на мислъта, че може да са роднини.

# 475
На мен лично ще ми бъде интересно да има една нормална, която да покаже как кандидатства за работа, да показва ежедневна рутина за офис, примерно, лек грим, офис облекло, прическа. Да покаже кариерно развитие, интерес към обучения, ревюта на книги, интересни пътувания на хубави места, което за мен значи сред природата, а не в някой инстаграмъбъл хотел, в който отсядат без пари. Ей такива неща..

Такива Ганки няма как с нещо да са ми интересни. Хитри лисички като Полинка също. Галя и подобните на нея мутрески също, защото не се асоциирам с тях по никакъв начин.

# 476
Гергана новият Толкин ли къде беше хахах не могааа!

Розовата Йоанна ми е много сладка, както неведнъж съм коментирала, но избирателно и не съм коментирала инстаграма ѝ, за да не кажа нищо лошо. Да наричаш това изкуство - не, не е. И аз се кефя на готини инстаграми и я разбирам какво има предвид, но с нейния наистина ме заболява главата, затова ѝ не я следвам, а гледам само клиповете ѝ. Следя инстаграми, които залагат на едни цветове, но се стараят просто снимките им да са такива, не да ги обработват до неузнаваемост. Също така не ми допада това, че обработва и себе си толкова - достатъчно хубава е, за да се прави 2м, с адски слаби крака /както на последната снимка със сестра ѝ/ и да си оправя толкова лицето. Естествена, с бузките, които има, ми харесва в пъти повече. Сестра ѝ е много красиво момиче, но и нейното държание не коментирам - отдавам го на годините ѝ и така..

# 477
  • Русе
Скрит текст:
Тази дама защо ми има толкова евтин вид винаги. Предвид, че тук са се нагиздили за рождения ден на детето.
Скрит текст:
Пробвах да гледам нейни видеа,но ми евтинее като цяло - глупав изказ, интонацията й една мяукаща и провлачена, а с тези устни, особено като се снима в близък план имам чувството, че ще ме изяде. Kiss

# 478
На мен лично ще ми бъде интересно да има една нормална, която да покаже как кандидатства за работа, да показва ежедневна рутина за офис, примерно, лек грим, офис облекло, прическа. Да покаже кариерно развитие, интерес към обучения, ревюта на книги, интересни пътувания на хубави места, което за мен значи сред природата, а не в някой инстаграмъбъл хотел, в който отсядат без пари. Ей такива неща..

Според мен Адри имаше потенциал да бъде точно това, особено с връщането на работа след майчинство, смяната на работата и т.н. Но напоследък ми е страшно отегчителна - или пакостите на децата / които са сладки, не отричам/, или спонсориран пост, или нещо със сестра й. Много ванилена стана, ако и да има уж алтернативен вид.

# 479
Незнам защо тая Гергана ми е толкова противна, незнам също и защо понякога решавам да видя какво ново видео е качила (определям това явление като емоционален мазохизъм Joy) Чуди се вече в кое поприще да "блесне". То не беше комик, то не беше бюти гуру, то не беше кулинарен мастър, сега и финансов.... Animal See No Evil
П.С. Само на мен ли ми направиха впечатление наболите косми на ГерГучиту

Скрит текст:

Ами ВалериЕ ...  Да търсиш заведение, като критерия ти да е красивия под!!! Аз съм в потрес..
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт