Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 299
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 525
Има една немска фейсбук страница с изцепки на инфлуенсъри, която е доста забавна - Perlen des influencer Marketings, ако на някой му е интересно.
В тази връзка, Имаше някакъв репортаж за инфлуенсърството по телевизията и една госпожица (май бивша участничка в GNTM) каза нещо от сорта, че германците завиждали на чуждия успех, бла бла, редовното оправдание “аз съм си супер, в моята държава хората хейтят”.
В която и държава да отидеш ще чуеш същите обяснения.
Реално няма значение на каква територия се намираш, когато нелепи хора правят нелепи неща, биват критикувани и осмивани. С право.

# 526
Доста е относително това с каквито и да е продукти. Какво като ти изпратят снимка на инфлуенсъра с дадения продукт? Все едно ще съм сигурна, че наистина го използва в ежедневието си...хората не вярват все повече, именно заради това хвалене днес на едно-утре на друго и тези платени реклами.
Тези иначе кактус аз изобщо не ги знам.

# 527
Не разбирам поста за четките в инстаграм. Всеки един бранд дава опорни точки на инфлуенсърите, за да представят продукта кратко и ясно, всичките инфлуенсърки го копират 1:1 и добавят по 2-3 изречения от себе си, за да е по-персонализирано. Плюс това компаниите искат да се използват точно техните конкретни думи, за да бъде предадено ясно съобщението и да се запомни. А и практиката е, че преди да е направен постът се изпраща копи до екипа за одобрение.

Защо точно тези четки качихте и къде е гафът на Пепе или нали Пепе е направила поста, все за нещо ще е виновна. За тези от София. - кактус четките ги промотират в повечето салони в града, не е нов продукт, просто по-евтина версия на tangle teezer

# 528
Последните неща, които гледах:

Любимият ми Джон Оливър (не е влогър, де, ама го има и в тубата 😀) за Корона вируса https://youtu.be/c09m5f7Gnic

Много добър канал за грижа за кожата, ето едно много полезно видео за "добрите" и "лошите" алкохоли в козметиката https://youtu.be/JT-6bZU0-b8

Един канал, който разобличава фалшиви профили, фалшифицирани животи в социалните мрежи и други подобни ют
драми. Доста откачен народ има явно https://youtu.be/IHifwwHVdUw

От темата за парфюмите научих за този канал https://youtu.be/cHHA3-7LFkQ
И оттам пък отидох в канала на парфюмеристът Aaron Hughes, който участва в горното видео. Страхотен, удоволствие да го слушам! Искам още и още негови ревюта да гледам
https://www.youtube.com/channel/UCJ7EzNsSGFBx1w5KQqRzMqA

# 529
  • Light of Zartha
Не разбирам поста за четките в инстаграм. Всеки един бранд дава опорни точки на инфлуенсърите, за да представят продукта кратко и ясно, всичките инфлуенсърки го копират 1:1 и добавят по 2-3 изречения от себе си, за да е по-персонализирано. Плюс това компаниите искат да се използват точно техните конкретни думи, за да бъде предадено ясно съобщението и да се запомни. А и практиката е, че преди да е направен постът се изпраща копи до екипа за одобрение.

Защо точно тези четки качихте и къде е гафът на Пепе или нали Пепе е направила поста, все за нещо ще е виновна. За тези от София. - кактус четките ги промотират в повечето салони в града, не е нов продукт, просто по-евтина версия на tangle teezer

Гаф е, защото си играят с доверието на хората. Постоянно повтарят колко честни са, как заради нас го правили, тествали и т.н., да не сме опитвали ние и в същото време казват, че еди какво си ползват от ЕДНА година при положение,че две седмици по-рано са рекламирали и препоръчали отново толкова ентусиазирано друг продукт със същия ефект. И си е и тяхна вината донякъде, защото никой не им е опрял пистолет в главата да се съгласяват да рекламират, изборът си е техен но и да не очакват да им скочат гледанията/харесванията както и съответните марки да не очакват,че ще им скочат продажбите.

# 530
За цената може да се спори.
Роден бранд в България продава четка от 36 до 44 лв.
Tangle teezer са около 12лири.
Не, мерси.

# 531
Сигурно това, което е публикувано  като еднакви опорни точки и уж мнение, базирано на 1 година ползване, не е скандално.  Скандална е реакцията и обидите в текста на тия хора от кактус, как може на такова селско махленски ниво да паднат, едно е да ги пишат всякакви самите потребители,  всеки може всичко да изцепи,  хора всякакви. Обаче да пишеш това на хората, които са ти потенциални клиенти.. глупаво. Никой не е е казал, че клиента трябва да е с висше образование,  високо IQ, висок ценз, просто трябва  да купува, а тия така се омазаха сами, чак ми стана смешно Simple Smile
И как пък всички получили преди 1 година на събитие четките, и сега по едно и също време след 12 месеца?! дават мнението си, не е ли загуба на време толкова да чакат от кактус, или са събирали  паричките за  рекламата на унфлуцките цялата година...

# 532
Интересно ми е на какъв принцип се качват постовете в “Инстаграм” профила, който се отбелязват изцепки на инфлуенсърки. Качват се постове за “официалния” анцуг на Мими Сладкиша, фотошопираните снимки на Валчето, избухването за млякото на Паскалева, но защо не се качи пост за Надя  и нападките как Антоанета Пепе не си заслужава децата? Сега Пепе е качена с Гани за някакви четки, чиято реклама е 1:1. Нито са първите, нито ще са послените с еднакъв текст към рекламите, но много рядко се случва някоя жена, да нападне друга , ПУБЛИЧНО в блог, че “НЕ си заслужава децата”. Има много двоен аршин и само защото Надя е съфорумка и е харесвана тук от някои дами, не се качва в профила, а тя го заслужава! Заслужава да е там , повече от всяка друга инфлуенсърка.

Убедена съм, че ако някоя друга беше част от гафа с клипа, който дори медиите меко казано изкритикуваха, щеше да е качена в профила, особено предвид кукленския имидж и детската аудитория.

Тук гаф от Пепе няма, щом постовете се повтарят, значи е изискване от бранда. Тъпо и непрофесионално е за мен, но предвид реакцията им, не се учудвам от подхода.

# 533
Убедена съм, че ако някоя друга беше част от гафа с клипа, който дори медиите меко казано изкритикуваха, щеше да е качена в профила, особено предвид кукленския имидж и детската аудитория.

Тук гаф от Пепе няма, щом постовете се повтарят, значи е изискване от бранда. Тъпо и непрофесионално е за мен, но предвид реакцията им, не се учудвам от подхода.
Клипа с Йоана и сестра и ли имаш предвид?
Аз не виждам защо да е "някоя друга", тука в темата беше доста разкритикувана и доста хора писаха, че са си променили мнението за нея, че да се твърди, че е под някаква протекция. Утре може и тя да се появи там. Joy

# 534
До къде стига ютубърската простотия.Отварям фб и на бтв страницата "сензационна"новина,някакъв пазарджишки м.....л,който искал да стане известен ютубър(межд.има близо 9 хил.абоната) твърдял,че малко момиченце е негова дъщеря,като в последствие я обявил за мъртва,блъснала я била кола и пуснал лайв за да обяснява за трагедията.Оказала се,че момиченцето е живо и здраво, и родителите му са други.Бащата май бил известен пазардж.журналист.

# 535
Абе дайте ми един гивалей кактус да се среша и аз, даже ше се напъна да измисля 2-3 авторски изречения.
Много непрофесионален отговор от тия производители (или рекламисите им) 🤔

# 536
Тези български чести наистина са прекалили с цената...

Тази Кристина Янева, която по-напред я бяхте дали /от Варна/, с какво се занимава? Пак попаднах на нейно клипче, сега предполагам си гледа бебенцето, но по принцип работи ли или е редовното жена на мъжа си? Симпатяга е, малко ме натоварва говора и', но е приемливо

# 537
Филети не са ли правили скоро тикток, нещо изпускат тренда?! Сега на мода са танците върху виетнамска образователна песничка за Корона вируса 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/gaxeme/

# 538
До къде стига ютубърската простотия.Отварям фб и на бтв страницата "сензационна"новина,някакъв пазарджишки м.....л,който искал да стане известен ютубър(межд.има близо 9 хил.абоната) твърдял,че малко момиченце е негова дъщеря,като в последствие я обявил за мъртва,блъснала я била кола и пуснал лайв за да обяснява за трагедията.Оказала се,че момиченцето е живо и здраво, и родителите му са други.Бащата май бил известен пазардж.журналист.
За мен човек трябва да е зле психически, за да направи подобно нещо. Друга причина не ми хрумва. Трудно ми е да си подигравам с болни и лабилни хора, друго какво да кажа. Нормален човек няма да направи такова нещо.

# 539
  • Някъде там
Човека е с психично заболяване.
Лошото е че много такива се изявяват като интернет звезди.

Общи условия

Активация на акаунт